dunata Posted July 12, 2005 Author Share Posted July 12, 2005 верно че имало разлика и то доволна :ph34r:България най-добре щото при разкодирването може ти го прецакат <{POST_SNAPBACK}> Еми защо трябва да ми го разкодирват ? Миналият ми телефон Нокиа 7210 също беше от Испания , но не го разкодирвах. След като е купен от Испания следва ,че има Испанско меню , а оттук следва , че на мен българско меню не ми трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Един приятел пък си купи пък от германия и трябваше да му го разкодират. И плюс това като влизаше в интернет му изписваше името на фирмата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 k700i ne lagva ... ama se pak zavisi ot softwear-a moq malko lagva 6tot softwear-a e star... pak i sam zael pove4e ot polovinata pamet koftito e 4e nqmat memory card Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 12, 2005 Author Share Posted July 12, 2005 k700i ne lagva ... ama se pak zavisi ot softwear-a moq malko lagva 6tot softwear-a e star... pak i sam zael pove4e ot polovinata pamet koftito e 4e nqmat memory card <{POST_SNAPBACK}> Ама, аз не говоря за свързване с комп-а . Става въпрос за самия телефон. Функции, екстри ... . Защото до сега съм имал 2 смислени телефона и с двата съм пробвал да ги свържа, но опитите ми са били напълно неуспешни , така че не се надявам на много чудеса с телефона , който си купя Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Хмм. Аз пък си мисля като одита в Испания да си взема оттам телефона. Или е по-добре от България ? Не става въпрос за цената. От къде бихте предпочели да си вземите телефон ? От чужбина или от България ? Голяма грешка. 1. зависи от къде вземеш телефона 2. може да има меню на оператора (както Vodafon слагат менютата си и тотално променят телефоните). 3. гаранцията я забравяш моментално. 4. даваш същите/повече пари. 5. ако дадеш по-малко пари го взимаш с договор, за който ти трябва гражданин на Испания. 6. ако телефона е с договор и е от оператор купен - трябва разкодиране. 7. защо трябва да го вземеш от там? Защо си избрал тези модели точно? Има и други толкова много телефони. все пак не само 3 фирми правят GSM-и. Има други по-добри алтернативи. аз съм решил следващия телефон който ще си взема да е SmartPhone. Другото са просто глупости и разход на пари. Ето и защо съм решил така: 1. на 150 пиксела дисплей и 578923789543 цвята да ми сложат, разлика особена пак няма да забележа, докато на по-голям дисплей разликата е осезаема. 2. това си е портативен компютър 3. има възможности които нормален телефон няма начин как да има. 4. по-надеждни са 5. може да си ги ъпдейтваш и да си ги модифицираш по всякакъв начин. 6. достатъчно голям дисплей и достатъчно много функции дори и без допълнителни програми. Махни го тоя Самсунг. за мен това не е марка. не уважавам никаква техника от този производител. абсолютно никаква. преди батериите им държаха по 1 ден, сега незнам как стоят нещата. топ модела им за миналата година (Е700) правеше по-лоши снимки от Siemens M55 и още редица телефони от среден клас. верно че имало разлика и то доволна :Ph4r:България най-добре щото при разкодирването може ти го прецакат При разкодиране можеше да се прецака преди. сега не може. включваш го в компютъра и вече е отключен. няма какво да му се прецака просто. преди се прецакваше, защото го разкодираха хардуерно с някакви устройства. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 snolp,Jul 12 2005, 19:35 PM]k700i ne lagva ... ama se pak zavisi ot softwear-a moq malko lagva 6tot softwear-a e star... pak i sam zael pove4e ot polovinata pamet koftito e 4e nqmat memory card <{POST_SNAPBACK}> При мен остават около 4 мегабайта и не прави проблеми , не знам . Лаг -> един единствен път нещо не успя да зареди няк'ва игричка май и заби . Не знам . Ако имаш връзка с компютър проблема с паметта не е толкова голям . Ако искаш си го натъпчи с музика , но аз примерно слушам музика от телефона рядко , ако искаш музика по-добре мп3 плеър . Иначе за Самсунга , за мен приимуществото е камерата 1.3 мегапиксела , прави добри снимки , а пък за клипчета аз имам 40 ако не се лъжа в телефона , които съм гледал по 2 пъти . Общо взето в началото се зарибявах клипчета , сега правя рядко . добавка : При Нокиите има някакъв проблем с дисплея . Вече на няколко пъти чувам от приятели , че дисплея се скапва . Знам го и от собстевен опит , старият ми телефон Нокиа 7210 се прецака по същия начин , телефонът е пуснат , но дисплей няма . 4 пъти се опитваха да го оправят , слагаха му даже нови джаджи , но не . След няколко дни -> на кино . Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Брат ми има 6230 , преди месец ми докараха к750i ... само мога да кажа , 4е разликата е от тука до луната , с к700 малко сам се бъзикал. Просто параграфите - батерия , дисплей и функционалност бият Nokia-та от всякаде , може би защото винаги съм бил със SE .. незнам. По-добра батерия (около 4-5 дена и то с доста говорене и цъкане по телефона , все пак е нов и има бая ровичкане и снимане) за такъв дисплей и фотоапарат досега не съм виждал , играх си около седмица със Д500 не е лош но мисля , 4е к750-то издухва в момента всичко. К700 е леко бъгав и със слаба батерия , ина4е става ... но ако става за въпрос , к750 RULEzzzzzzzzz @dreamer : Странно , как така за по4ти месец не ми е забил нито един път ( има вероятност да се дължи на това , 4е като го взех го флашнах с последния firmware ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 к700 лагва много. Знам го от личет опит. Карах с такъв тел. 2 месеца и се върнах на стария си. Не бих избрал точно този модел на СЕ За Нокията мога да говоря само по името на мараката - те почти винаги правят качествени телефони Самсунга е много добър. Аз лично бих избрал него (въпреки че не съм фен на марката) А от чужбина излиза по на сметка телефота и не виждам чак такъв проблем да се купи от там. На брат ми телефона е от Англия и си работи безотказно. Не е разкодиран или нещо подобно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 12, 2005 Author Share Posted July 12, 2005 к700 лагва много. Знам го от личет опит. Карах с такъв тел. 2 месеца и се върнах на стария си. Не бих избрал точно този модел на СЕСамсунга е много добър. Аз лично бих избрал него (въпреки че не съм фен на марката) <{POST_SNAPBACK}> За SE - един познат има такъв телефон и колкото и пъти да съм джъткал с него , никога не е забивал. И аз харесвам Самсунг-а. Доста е красив на външен вид и има доста добри функции ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 За SE - един познат има такъв телефон и колкото и пъти да съм джъткал с него , никога не е забивал.И аз харесвам Самсунг-а. Доста е красив на външен вид и има доста добри функции ! <{POST_SNAPBACK}> Ами незнам защо, но този с който бях аз за щяло и нещало бъгваше, дори и по време на разговор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xway Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Подкрепям w00x. Телефонът който лично бих си взел в момента е Nokia 3230. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Нокия 6230 е морално остаряла.Все пак е модел 2003.Аз бих ти препоръчал Нокия 6230i или Нокия 6630 Разгледай и двата апарата и в зависимост от това какво ти трябва, направи своя избор Ще се радвам, ако съм помогнал Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 но ако става за въпрос , к750 RULEzzzzzzzzz <{POST_SNAPBACK}> Мда, това е перфектен телефон. Много е скъп още Ще изчакам да му падне цената и ще видим Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Подкрепям w00x. Телефонът който лично бих си взел в момента е Nokia 3230. Тамън си мислех, че никой не е прочел какво написах, защото нямаше никакви отзиви В момента всичко различно от SmartPhone си е просто загуба на средства. Изчерпаха им се опциите вече на телефоните. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Майка ми има Е720 а аз Д500 и кво да ти кажа невероятни телефончета са особенно и с дисплейте от 262К цвята и тази 1.3мегапикселава камера на моя и 1мпикс. на Е720.Абе зимай Самсунг. Само обхвата им не е цвете за мирисане ама не е проблем(Ако ходиш да кажем в новия Екстриим нямаш обхват ама в кенефите имаш така че...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 13, 2005 Author Share Posted July 13, 2005 Нокия 6230 е морално остаряла.Все пак е модел 2003.Аз бих ти препоръчал Нокия 6230i или Нокия 6630 Разгледай и двата апарата и в зависимост от това какво ти трябва, направи своя избор Ще се радвам, ако съм помогнал <{POST_SNAPBACK}> А не ! Нокиа повече няма да си взема , или поне от тези сегашните. Просто за мен тази марка е в "криза" Майка ми има Е720 а аз Д500 и кво да ти кажа невероятни телефончета са особенно и с дисплейте от 262К цвята и тази 1.3мегапикселава камера на моя и 1мпикс. на Е720.Абе зимай Самсунг. Само обхвата им не е цвете за мирисане ама не е проблем(Ако ходиш да кажем в новия Екстриим нямаш обхват ама в кенефите имаш така че...) <{POST_SNAPBACK}> Samsung SGH-E720 Камера: 1.3 мегапиксела, светкавица, 4x zoom, MP3 за входящо повикване, запис на повече от 60 мин. видеоклип. Тук пише , че е 1.3 мегапиксела ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Ми определено Sony Ericsson K700i е най-добър.Един приятел го има същия.Много е луд и има много опции и шарании разни Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 При мен остават около 4 мегабайта и не прави проблеми , не знам . Лаг -> един единствен път нещо не успя да зареди няк'ва игричка май и заби .Не знам . Ако имаш връзка с компютър проблема с паметта не е толкова голям . Ако искаш си го натъпчи с музика , но аз примерно слушам музика от телефона рядко , ако искаш музика по-добре мп3 плеър . Иначе за Самсунга , за мен приимуществото е камерата 1.3 мегапиксела , прави добри снимки , а пък за клипчета аз имам 40 ако не се лъжа в телефона , които съм гледал по 2 пъти . Общо взето в началото се зарибявах клипчета , сега правя рядко . добавка : При Нокиите има някакъв проблем с дисплея . Вече на няколко пъти чувам от приятели , че дисплея се скапва . Знам го и от собстевен опит , старият ми телефон Нокиа 7210 се прецака по същия начин , телефонът е пуснат , но дисплей няма . 4 пъти се опитваха да го оправят , слагаха му даже нови джаджи , но не . След няколко дни -> на кино . <{POST_SNAPBACK}> imam Bluetooth ama i negobiq softwear se ebava i 4esto trqa se re instal az imam K700i ba6ta mi z600 a maika t610 i tuka si4ko jivo kartinki i melodii prehvarlq Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 13, 2005 Author Share Posted July 13, 2005 Ми определено Sony Ericsson K700i е най-добър.Един приятел го има същия.Много е луд и има много опции и шарании разни <{POST_SNAPBACK}> Хммм, за опциите - явно не си разгледал много добре Сони Ериксона и Самсунг-а. Влез в един от линк-овете горе и "сравни" двата телефона. После пак си кажи мнението Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 А не ! Нокиа повече няма да си взема , или поне от тези сегашните. Просто за мен тази марка е в "криза" А защо тогава си го писал по-горе, като евентуален вариант за покупка За мен най-важното в един апарат е батерията А от горепосочените с най-здрава батерия са Нокия, така че... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 13, 2005 Author Share Posted July 13, 2005 А защо тогава си го писал по-горе, като евентуален вариант за покупка За мен най-важното в един апарат е батерията А от горепосочените с най-здрава батерия са Нокия, така че... <{POST_SNAPBACK}> Писах го , защото Нокиата е добър и здрав телефон (говоря попринцип и това , което съм използвал). Самият телефон ми е прехвален от един приятел, който притежава такъв телефон. Когато го пуснах е темата мислех, че той наистина е перфектен (както каза тоя приятел) и вие абсолютно сигурно ще ми го препоръчате ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Е тука много нокия фенове няма да намериш, най-малкото защото самсунг и СЕ са по-народни А точно тази нокия е желязна, може другите два да имат малко повече шарении, но мен лично това не ме бърка, аз си купувам телефон който да ми върши работа, не играчка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Моето мнение е, че при избора на телефон, а и на каквото и да било е, че трябва да се подходи доста прагматично по отношение на екстрите - ако няма да ползвам повече от 50-60% от тях този телефон не ми е необходим. Колкото цветове и пиксели да има, камерки, плейърчета и подобни шарении. Съгласен съм със @stefan, телефона трябва да върши работа. Всичко останало е компромис. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Моето мнение е, че при избора на телефон, а и на каквото и да било е, че трябва да се подходи доста прагматично по отношение на екстрите - ако няма да ползвам повече от 50-60% от тях този телефон не ми е необходим. Колкото цветове и пиксели да има, камерки, плейърчета и подобни шарении. Съгласен съм със @stefan, телефона трябва да върши работа. Всичко останало е компромис. <{POST_SNAPBACK}> Абсолютно съм съгласен,с мненията и на двама Ви, давам глас за 6230 следван на една идея от К700(ако цената е определяща)Ползвах известно време е700,и мога да кажа че не е удобен,ама хич тоя телефон.Особенно ако ви се налага да карате кола или друго мпс,и нямате хф... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 13, 2005 Author Share Posted July 13, 2005 Абсолютно съм съгласен,с мненията и на двама Ви, давам глас за 6230 следван на една идея от К700(ако цената е определяща)Ползвах известно време е700,и мога да кажа че не е удобен,ама хич тоя телефон.Особенно ако ви се налага да карате кола или друго мпс,и нямате хф... <{POST_SNAPBACK}> Не, точно. Аз имам такъв телефон, но още с купуването му ми дадоха Hands Free . Освен това ми трябват още към 3-4 годинки докато започна да карам кола , а до тогава ще си смяна телефона още поне 2-пъти (както съм тръгнал всяка година да ги сменям ... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.