Jump to content
BulForum.com

Кой от следните телефони е по-добър

Кой телефон бихте предпочели ?  

76 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

От доста време си мечтая за Nokia 6230 но и Samsung SGH E720 си го бива и все пак давам гласът си за Nokia-ta, защото поне него знам че има доста екстри и функции

spored men e samsunga,eriksonite sa dosta bagavi,softa na samsunga e po dobar i barz ,displeq i kamerata spored men sa dosta po dobri ot k700,

a za nokiata kakvo da kaja tuk kolegata ima takava .... ne sam o4arovan ,govorq za tozi model

spored men e samsunga,eriksonite sa dosta bagavi,softa na samsunga e po dobar i barz ,displeq i kamerata spored men sa dosta po dobri ot k700,

a za nokiata kakvo da kaja tuk kolegata ima takava  .... ne sam o4arovan ,govorq za tozi model

Кажи нещо за Нокиа-та. Защото аз не съм го виждал никога на живо , а представата ми за него се гради върху това, което виждам от описанията в нет-а

Препоръчвом ти К700и, бях извесно време с него и го дадох на бащата. К`во да ти кажа невероятен. Има по-тихо звънене от Нокията, но звука е по-чист. :) Все пак ти решаваш.

Ето и един сайт за фрии мелодийки, теми, филмчета и т.н. :)

Едит: Софта на К700и хич не е бавен. :lol: А и Нокията няма светкавица (фенерче). :laughing:

Аз Нокиата я изключвам , нещо не ме грабва (лично мнение) . Аз в момента съм с К700 , става ! Самсунга също е много добър , особено камерата , но мисля , че и разликата в цените е доста ;) . Ти си прецени , К700 изглежда доста здрав , като единственото слабо място е джоистика ... ако го ръчкаш мощно по някое време може и да се прецака !

Ако имаш пари (и ти се дават) - Самсунга. Очевидно има повече функции. Иначе к700 пред 6230. Има по-хубав дисплей и е по-нов модел, което води до някои дребни подобрения спрямо нокията, а това че бил бъгав и бавен може да ти го каже само човек, който никога не го е ползвал.

Samsung-а.. с нова камера, с 262к дисплей... Абе другите вече взеха да остаряват...

Мдам. Освен това външният му дисплей е с толкова цветове, колкото са цветовете на Нокиа-та и на Сони Ериксона. Аз лично го предпочитам, защото сега имам Е700 и съм много доволен.

EDIT :

аз съм за к700 щото имам к500 ама то разликата е малка (радиото блуту:)) и повече памет)

Еми да , ама паметта на Самсунг-а е 90 МБ, като 3 или 4 МБ са за Джава и останалото е за филмчета , мелодии, клипчета, мп3-ки.

Ако ще даваш ~550лв за E720 направо ти препоръчвам D500 (~619лв). Невероятна играчка е, а дисплея просто те грабва! Единствените неща, които му липсват са memory slot и радио, но с 128mb (92-96mb usable) вградена памет не ти трябва кой знае колко mem slot-а. Все пак телефоните не стават за ежедневно ползване като mp3 player-и.

Въпреки че съм голям почитател на Сони Ериксона, този път давам гласа си за Самсунга. Много е добър. Преди месец го разгледах и мога да кажа че е по-добър от сони ериксон. Ама то така си е. Еволюция. :) Много качествени снимки прави и чудесни видеоклипове. Картинатта не се размазва, много памет, а бе върха е. Но аз не бих си го взел само заради дизайна. Според мен това Самсунга са си женски телефони, особено тези от тип мида. :P

Ще кажа едно нещо!!!Който е имал Самсунг вече неиска такъв телефон!!Сам можеш да си направиш изводите!!Предлагат наистина много екстри на ниски цена но си заслужава!!Аз се излъгах със Самсунг и още бая хора покрай мен и сега съжеляват!!Примерно на Е710 на една приятелка и избиля дисплея.На друг на Е 700 неще да се зарежда пък да си прехварлиш снимките на компа е някав абсурд!!

Нокиа си носят отминалата слава на най-добри телфони но в никакъв случай не е така!!Имах честа да се позанимавам с 6230 не нищо особенно!!Дисплея уж е 65 000 цвята но изобщо не си личи със тези скапани икони в менюто!Полифонията му е бива ама не е много хубава!!Едиственото му хубаво което го отличава е слота за карта!!

Аз лично ти препоръчвам да си вземеш Сони Ериксон!!К700 е просто едно идеално решение!!Поне ще знаеш че няма да имаш ама никакви проблеми при връзка с компа!!Ще можеш спокойно да си прехвърляш снимките и да си качваш МП3 докато съм убеден че със Самсънга ще имаш множество проблеми!!Знам го от личен опит!!

Ако пък си готов да отделиш малко повече пари си вземи Сони Ериксон К750 !!То преставля това!

jozo, аз и Veli сме имали Samsung и пак бихме си взели Samsung така че не говори такива неща...

Точно миналата седмица на един die-hard фен на Nokia взех D500 и мога да кажа, че човече е доволен от избора си. Особено при наличието на btooth проблеми с трансфера на каквото и е да не е проблем.

Иначе на по-старите модели на Samsung iRDA-то е ограничено като функционалност, това не е нещо ново. При btooth-а такова нещо нема.

Ще кажа едно нещо!!!Който е имал Самсунг вече неиска такъв телефон!!Сам можеш да си направиш изводите!!предлагат наистина много екстри на ниски цена но си заслужава!!Аз се излъгах с Самсунг и още бая хора покрай мен и сега съжеляват!!Примерно на Е710 на една приятелка и избиля дисплея.На друг на Е 700 неще да се зарежда пък да си прехварлиш снимките на компша е някав абсурд!!

Това не е много верно ! Аз имам Самсунг Е 700 и не ми е правил никакви проблеми. Телефонът си е супер, освен това , че няма екстрите на Е 720.

Иначе на по-старите модели на Samsung iRDA-то е ограничено като функционалност, това не е нещо ново. При btooth-а такова нещо нема.

Мдам. На моя сегашен телефон - Самсунг Е 700 , както съм споменал - чрез IrDa мога да изпращам само номера и такива подобни, но без мелодии, картинки , анимации :( и затова , както и заради Видео Клипчетата, искам да го сменя

Ами просто познавам много хора които мисля като мен ,но все пак това е твое решение!!Препоръчвам ти К750 няма да сбъркаш но като гледам си се спрял на Самсунга!!Дано не получиш дефектите които съм срещал по много Самсунги!!На моя телефон вече 2 пъти ми сменяха софтуера и сега пак си забива и повече такъв боклук няма да си взема!!

Точно K750i забива яко, а и не само той. За съжаление бъгавия софтуер при Sony-Ericsson, не е проблем, а feature... На една позната телефона и забива понякога както си седи в IDLE (като показва часовника). Ясно е как се оправя - вадиш батерията.

Отделно за Samsung E700 наистина съм чувал, че има проблеми със софтуера, но за друг модел такива неща не съм. При D500 в Англия custom версията na Orange (специален софтуер) има оплаквания, че от време на време сам изключва... но те бяха още при пускането му преди няколко месеца.

Отделно за Samsung E700 наистина съм чувал, че има проблеми със софтуера, но за друг модел такива неща не съм.

Еми да. Аз имах такъв проблем с него. По едно време много зацепваше софтуера, но след време се пооправи. Казвам "пооправи" , макар че почти нищо не се е оправило - винаги телефонът ми го дава Офлайн :(. В една друга тема казват, че телефонт трябва да е с английско меню , но и така не става :(

То зависи и откъде си го купил. Винаги като купувате телефони гледайте да не са на чужди оператори, да сте чували за фирмата вносител... щото после ще гоните тоя дето духа.

В момента има нокии дето дават различни шумове в слушалката... вносител zeta-fon или нещо подобно, ама то какво пише като вносител и какво пише на гаранционната карта са различни неща.

Аз търсих тоя D500 задължително от вносителя т.е. гаранцията да е тяхна (K&K Електроникс). С такава гаранция имаше единствено в Technolux където чинно си платих десет кинта отгоре 629 ама поне знам, че си е читав тела и си е внесен официално.

То зависи и откъде си го купил. Винаги като купувате телефони гледайте да не са на чужди оператори, да сте чували за фирмата вносител... щото после ще гоните тоя дето духа.

В момента има нокии дето дават различни шумове в слушалката... вносител zeta-fon или нещо подобно, ама то какво пише като вносител и какво пише на гаранционната карта са различни неща.

Аз търсих тоя D500 задължително от вносителя т.е. гаранцията да е тяхна (K&K Електроникс). С такава гаранция имаше единствено в Technolux където чинно си платих десет кинта отгоре 629 ама поне знам, че си е читав тела и си е внесен официално.

Хмм. Аз пък си мисля като одита в Испания да си взема оттам телефона. Или е по-добре от България ? Не става въпрос за цената. От къде бихте предпочели да си вземите телефон ? От чужбина или от България ?

Моя е точно с вносител К&К Електроникс и е закупен от Глобул!!Така че мисля тези проблеми които ми е създавал не са от това че е някакъв кофти производител или пък съответно вносител!!И да махам батерията нищо не се получавашетака че на 2 пъти се наложи да ходи в сервиз!

Точно K750i забива яко, а и не само той. За съжаление бъгавия софтуер при Sony-Ericsson, не е проблем, а feature... На една позната телефона и забива понякога както си седи в IDLE (като показва часовника). Ясно е как се оправя - вадиш батерията.

Отделно за Samsung E700 наистина съм чувал, че има проблеми със софтуера, но за друг модел такива неща не съм. При D500 в Англия custom версията na Orange (специален софтуер) има оплаквания, че от време на време сам изключва... но те бяха още при пускането му преди няколко месеца.

Това се говореше и за К700 ама до сега не съм намерил човек който да се е оплакал от подобен проблем!!Докато хора които са недоволни от Смасунг бол!!В Пловдив смело мога да твърдя че сега К700 е един от най-масовите телефони!!Явно Сони Ериксон е много добро решение за много хора!!И аз лично мисля така!!Сестра ми има Т610 и за толкова стар телефон не е създавал никакви проблеми и има толкова много функции които никоя фирма не предлагаше на времето и не е отказвал никога!!Сега Сони Ериксон за мен са си най-добрите :)

Хмм. Аз пък си мисля като одита в Испания да си взема оттам телефона. Или е по-добре от България ? Не става въпрос за цената. От къде бихте предпочели да си вземите телефон ? От чужбина или от България ?

Купи си го от официален дистрибутор на мтел или глобул ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...