Jump to content
BulForum.com

Дайте мнение за Видео-карта.

Recommended Posts

Значи вместо да отварям нова тема ще пиша тук.Смятам да си взема:

Същия Titanium дето е горе(128DDR)

или

Radeon 9500 Pro 128DDR

Ако може и да ми кажете приблизителни цени и дали има някаква голяма разлика дали ще е 128 или 64?

Благодаря предварително! :)

или

Radeon 9500 Pro 128DDR

Ако може и да ми кажете приблизителни цени и дали има някаква голяма разлика дали ще е 128 или 64?

Благодаря предварително! :)

Radeon 9500 Pro 128DDR - ТВА КЪДЕ ГО ВИДЯ ?

Radeon 9500 Pro 128DDR - ТВА КЪДЕ ГО ВИДЯ ?

Ми никъде... :bgrin: един приятел ми каза че имало такова.И 64 да е не ме интересува.В понеделник ще си взимам и искам да имам някаква представа какво да си взема.

или

Radeon 9500 Pro 128DDR

9500 Pro.Все пак, откъде смяташ да я купиш ? :)

Всъщност ето къде още го видях...Click!

Няма да я купувам от някоя фирма, а ще я взема малко така да се каже...с връзки. :bgrin: Демек може малко по-евтинка да е.

И все пак никой не ми каза коя от 2-те карти е по-добра.Цената ми трябва ориентировъчна.

Днес си закупих GeCube R9550 GT засича я като Radеon 9600 XT

Ядро 425 MHz

Рам 400МHz

някаф луднк е :) е поне мен ме кефи опа още докато я сложа и отиде на 500/560мхз :) ама още може :love

Мда честито за картичката дано да успееш още да постигнеш с нея и като я исцадиш до дупка дай тука малко инфо с тестове и системката ти да видим за какво става на въпрос... :wub:

Добър избор - тва е най-изгодната 9550 на пазара , като се има в предвид какво може :)

Мда честито за картичката дано да успееш още да постигнеш с нея и като я исцадиш до дупка дай тука малко инфо с тестове и системката ти да видим за какво става на въпрос... :wub:

Ми за кво може да става на въпрос , тва си е 9550 и резултатаа тези 4естоти ше е ~4000т. на Марк 03 !

Ина4е постиженията са напълно нормални за Ге кюба !

Добър избор - тва е най-изгодната  9550 на пазара , като се има в предвид какво може :)

Ми за кво може да става на въпрос , тва си е 9550  и резултатаа тези 4естоти  ше е ~4000т. на Марк 03 !

Ина4е постиженията са  напълно нормални за Ге кюба !

Имах като за идея да видя колко ще може да я исцади картата и колко точки ще хване с КАКВА СИСТЕМА за да си имаме на представа точно какво може не само като тестове а и като Клок ... :huh:

Днес си закупих GeCube R9550 GT засича я като Radеon 9600 XT

Ядро 425 MHz

Рам 400МHz

някаф луднк е :) е поне мен ме кефи опа още докато я сложа и отиде на 500/560мхз :) ама още може  :love

и на 5000 да отиде пак си е в най-ниския клас в момента...

аз като си взех 6600GT единствено видях, че имам посредствена карта...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...