nelimsm Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Продавам Skoda 120L (Японка) на части. Цените на всяка част са по споразумение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 а цяла не може ли?И сложи някъкви снимки понеже тва "японка" нищо не ми говори... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Едва ли ще покрива сферата на интересите ти (цитирам - "баварки!"), ама ето ти малко инфо по въпроса, може да понаучиш това-онова: http://www.skoda-auto.com/global/100/history/1985.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelimsm Posted July 13, 2005 Author Share Posted July 13, 2005 Едва ли ще покрива сферата на интересите ти (цитирам - "баварки!"), ама ето ти малко инфо по въпроса, може да понаучиш това-онова: http://www.skoda-auto.com/global/100/history/1985.htm <{POST_SNAPBACK}> да, това е модела. колата е спряна от движение. продава се на части. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OtGoRaTa Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 А може ли някъде да се види,колицата?И да питам с оригиналните седалки ли си е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Едва ли ще покрива сферата на интересите ти (цитирам - "баварки!"), ама ето ти малко инфо по въпроса, може да понаучиш това-онова: http://www.skoda-auto.com/global/100/history/1985.htm <{POST_SNAPBACK}> Не покрива,но все пак мерси опитвай се да владееш спама в себе си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelimsm Posted July 15, 2005 Author Share Posted July 15, 2005 А може ли някъде да се види,колицата?И да питам с оригиналните седалки ли си е? <{POST_SNAPBACK}> Да с оригиналните седалки е. Снимка ето тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
OtGoRaTa Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Е добре де,все пак може ли някаде да се види колата?Доколкото разбрах се продава на части,а така малко трудно ще разбера в какво състояние е водната помпа например. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelimsm Posted July 31, 2005 Author Share Posted July 31, 2005 Е добре де,все пак може ли някаде да се види колата?Доколкото разбрах се продава на части,а така малко трудно ще разбера в какво състояние е водната помпа например. <{POST_SNAPBACK}> imam pocti nova vodna pompa!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OtGoRaTa Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Ами метни ми я на мейла тогава! Абе човек,не ми трябва водна помпа,за момента поне,казах го примерно!Ти в краина сметка имаш ли Шкода120L за продаване на части или имаш останала някоя друга част!?! Вече няколко пъти те питам къде може да се види машината или каквото е останало от нея,ама ти май нямаш желание да продаваш.Ако пък за теб е толкова важно,ще ти кажа първите неща за които се сещам,че ми трябват в момента-спойлера за задния капак и две задни кори за вратите.Ама не си мисли че така в нета без да съм видял нещо можеш да ме накараш да го взема!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OtGoRaTa Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Какво стана със шкодето бе човече!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 В какво състояние е купето, удряно ли е, има ли изгнило, как е предния мост? Имам един излишен двигател от 130L, който подлежи на сериозни модификации, мисля да си направя градска бегачка.. ама не ми се и дават пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
OtGoRaTa Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Продавам Skoda 120L (Японка) на части. Цените на всяка част са по споразумение. <{POST_SNAPBACK}> Нещо май нямаме Шкода,а!? Поне не пиши глупости Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.