Jump to content
BulForum.com

Prodavam Skoda 120L

Recommended Posts

а цяла не може ли?И сложи някъкви снимки понеже тва "японка" нищо не ми говори...

Едва ли ще покрива сферата на интересите ти (цитирам - "баварки!"), ама ето ти малко инфо по въпроса, може да понаучиш това-онова: http://www.skoda-auto.com/global/100/history/1985.htm

да, това е модела.

колата е спряна от движение.

продава се на части.

Едва ли ще покрива сферата на интересите ти (цитирам - "баварки!"), ама ето ти малко инфо по въпроса, може да понаучиш това-онова: http://www.skoda-auto.com/global/100/history/1985.htm

Не покрива,но все пак мерси :)

опитвай се да владееш спама в себе си!

• 3 weeks later...

Е добре де,все пак може ли някаде да се види колата?Доколкото разбрах се продава на части,а така малко трудно ще разбера в какво състояние е водната помпа например. :P

Е добре де,все пак може ли някаде да се види колата?Доколкото разбрах се продава на части,а така малко трудно ще разбера в какво състояние е водната помпа например. :P

imam pocti nova vodna pompa!!!

Ами метни ми я на мейла тогава! :angry:

Абе човек,не ми трябва водна помпа,за момента поне,казах го примерно!Ти в краина сметка имаш ли Шкода120L за продаване на части или имаш останала някоя друга част!?! Вече няколко пъти те питам къде може да се види машината или каквото е останало от нея,ама ти май нямаш желание да продаваш.Ако пък за теб е толкова важно,ще ти кажа първите неща за които се сещам,че ми трябват в момента-спойлера за задния капак и две задни кори за вратите.Ама не си мисли че така в нета без да съм видял нещо можеш да ме накараш да го взема!!!

• 5 weeks later...

В какво състояние е купето, удряно ли е, има ли изгнило, как е предния мост?

Имам един излишен двигател от 130L, който подлежи на сериозни модификации, мисля да си направя градска бегачка.. ама не ми се и дават пари :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...