bate_pesho Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 В един форум видях тва клипче и мисля , че е доста зарибено и бая съм се смял ... затова реших да го споделя и с вас ЦИГАРИТЕ УБИВАТ !?! ЦЪКНИ ТУК ! Търсих да няма друга ткава тема , но не намерих ....... ако има се извинявам .... дано ви хареса На мен лично много ми хареса соунда Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Обаче извода от това филмче не е, че цигарите убиват, а че отказването на цигарите убива. Така, че продължавайте да си пушите драги зрители. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Супер е, ама го имаше поне в още 3 теми Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 наистина е зарибено ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 12, 2005 Author Share Posted July 12, 2005 Радвам се , че на повечето от вас ви харесва ..... Иначе това , че го имало в други теми пробвах с клюяови думи Smoke , Smoking , Smoking kills , Пушенето убива и още няколко , обаче нищо не ми намери в търсачката ...... еми извинявам се , че правя отново такава тема , но днес го видях за първи път и много ми хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Обаче извода от това филмче не е, че цигарите убиват, а че отказването на цигарите убива. Така, че продължавайте да си пушите драги зрители. <{POST_SNAPBACK}> Е да ама ако не беше почнал да пуши, нямаше да ги отказва и нямаше да се стигне до това да се издразни и да почне цялата патаклама. Така, че ушенето убива :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_wonderer Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Мда определено ми хареса. Спокойно обещавам че няма да отказвам цигарите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Мда определено ми хареса.Спокойно обещавам че няма да отказвам цигарите. <{POST_SNAPBACK}> Molq ti se nedei, pone ne dokato sam jiv Imam bade6ti deca da hranq Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Аз като отказах цигарите не бях толкова раздразнителен ама ако бях гледал това филмче нямаше да ги спра Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Simon Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Това сам го глеадал много е яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 А как мога го сваля на компа че не ми се чака да зарежда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Свали си го като HTML нама да имаш проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 А как мога го сваля на компа че не ми се чака да зарежда. <{POST_SNAPBACK}> ЦЪК. (десен бутон и Save Target As) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.