Jump to content
BulForum.com

Сателитни снимки на Земята

genecatcher

Recommended Posts

Абе свалих я от онзи линк на Aquila, сега като я пусна ми показва многозна`ително съобщенийце, в което ми обяснява как трябва да се регистрирам и т.н. Какво правя оттук нататък - регистрирам ли се? Ако да, то какъв беше смисълът от тия номера с копирането и заменянето на файлчета (описано в install.txt или нещо подобно), можех просто да си го сваля от официалния сайт... И въобще има ли разлика в образа (мен екстрите не ме интересуват, искам да си гледкам :)) на безплатното издание и това "Про"? Ако не - да не си губя времето с него и да си карам на безплатното :bgrin:

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply
Абе свалих я от онзи линк на Aquila, сега като я пусна ми показва многозна`ително съобщенийце, в което ми обяснява как трябва да се регистрирам и т.н. Какво правя оттук нататък - регистрирам ли се? Ако да, то какъв беше смисълът от тия номера с копирането и заменянето на файлчета (описано в install.txt или нещо подобно), можех просто да си го сваля от официалния сайт... И въобще има ли разлика в образа (мен екстрите не ме интересуват, искам да си гледкам :)) на безплатното издание и това "Про"? Ако не - да не си губя времето с него и да си карам на безплатното :bgrin:

И аз като теб направих всичко според install.txt така и не ми тръгна. Върнах всичко по-старому и програмата си тръгна перфектно.

Даже на една снимка видях как съседа ми излиза от Метро след пазар ;)

Супер е програмката. Засега обаче май само Манхатан има 3D модел. Ако някой е намерил други нека да пише.

New York (Lower Manhattan and West Brooklyn), Chicago (Uptown, Downtown, and residential areas north and south of those areas along the lake), Los Angeles (Downtown, areas along the Miracle Mile [Wilshire Blvd]), Honolulu (Downtown and along the beach), San Francisco (the northeastern quadrant), Philadelphia (Downtown and residential areas to the south and west), Houston (Downtown), Washington, Boston, Dallas, Minneapolis, Miami, Atlanta, Denver, Seattle, Detroit, Arlington, Baltimore, Saint Louis, Pittsburgh, Cleveland, San Diego, Long Beach, Sacramento, Beverly Hills, Tampa, Fort Lauderdale, New Orleans, Kansas City, Buffalo, Portland, Las Vegas, Jersey City, Newark, Saint Paul, Memphis, Santa Monica, може и други да има.

между другото не са съвсем точни моделите т.е сградите не изглеждат точно така (поне за miami, ft. lauderdale и tampa), освен това няма смисъл от тях - само ти се пречкат и не се вижда къде отиваш - веднъж като видиш горе-долу как е, по-добре махни 3d-то. пък и тва и без това забавя изтеглянето на картата.

аз лично май бях по-доволен от по-по предишната версия - незнам нещо на моя хардуер ли е какво ли, ама не ми е така плавно както преди. забелязвам че скоростта към сървърите ми е по-бавна също. преди спокойно беше 300к сега е ок. 120. както и да е - пак е по-добре от глупавият еквивалент на microsoft - virtual earth.

И аз като теб направих всичко според install.txt така и не ми тръгна. Върнах всичко по-старому и програмата си тръгна перфектно.

Даже на една снимка видях как съседа ми излиза от Метро след пазар ;)

Мхм... искаш да кажеш, че просто я инсталира и край? Кликна си на иконката и ти излезе земята? На мен ми иска логин и пасуърд :( После размених ония файлове (base.dll), добавих default_lt.kvw в папка kvw и нищо не се промени :) Какво по дяволите да правя сега :confused

Едит: сега забелязах, че трябва да сложа kh20 в папката с програмата, ама то е 0 кб и не може да се свали :confused Aquila, айде светни ме как си го подкарал, че вече се отчаях :)

• 2 months later...

Аз чак сега случайно открих тази програма - много е яка, снимките са супер :punk Жалко, че не съм видял тази тема във форума по-рано :cry

ЕDIT: А защо темата е в Others :confused при положение, че във форума има теми и Win_Apps, и Pictures :confused

аз пък немога да разбера къв е тоя зор толкова за тая платена версия. аз ползвам безплатната версия - работи като слънце, а и не знам как ще се подкара крака след като се ползва парола / потребителско име, която се плаща годишно мисля, за да те оторизира сървъра...

• 4 months later...

Айде доживяхме да има качествени снимки на Пловдив :). Не са от най - добрите които съм виждал, но са сравнително добре. Довавили са и доста райони около София.

Даже са направили и детаилна снимка на работното ми място :P. Друг е въпрос-а, че имам в пъти по детайлна :D. Има още какво да се учат :laughing:.

Сложи една снимка да поразгледаме де. Особено за тези, които им е писнало да си инсталирват за пореден път програмата. :)

Видях си нашия блок, стадион Христо Ботев, метрото, доста неща се виждат вече. Във България само София и Пловдив се виждат по-детайлно. Варна не. Иначе в САЩ се вижда много яко всичко. Аз съм с безплатната версия. Дали в про версията ще се вижда по-добре?

Видях си нашия блок, стадион Христо Ботев, метрото, доста неща се виждат вече. Във България само София и Пловдив се виждат по-детайлно. Варна не. Иначе в САЩ се вижда много яко всичко. Аз съм с безплатната версия. Дали в про версията ще се вижда по-добре?

Да ти кажа използвал съм Про версията и не открих голяма разлика. :wacko:

И аз съм с безплатната версия. Половината Варна е детайлна, също така малка част от Бургас и почти цялото Русе.

Абе яко е, ама снимките на Пловдив са на поне 2-3 години :(

И на други места които са ги пуснали сега са също не много актуални.

И аз съм с безплатната версия. До вчера работеше перфектно. Обаче днес забелязвам, че на глобуса не ми излизат наименованията на градовете, сградите и т.н. По точно виждат се, но не се разчитат. Като закодиран е текстът. Някой имал ли е подобен проблем и защо се получава? Дали е защото съм с безплатната версия? :(

• 2 weeks later...
Може ли да се гледа колко е населението на даден град и ако да как

Може като натиснеш върху някой град и ти дава информация за населението. На повече градове има, дори в България.

Вече намерих половината писти от Ф1 :lol: :lol:

а можеш ли да ми дадеш координатите на пистата за Ф1 , която е до истанбул, че не мога да я фиксирам.мерси

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...