Legop4o Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 Абе свалих я от онзи линк на Aquila, сега като я пусна ми показва многозна`ително съобщенийце, в което ми обяснява как трябва да се регистрирам и т.н. Какво правя оттук нататък - регистрирам ли се? Ако да, то какъв беше смисълът от тия номера с копирането и заменянето на файлчета (описано в install.txt или нещо подобно), можех просто да си го сваля от официалния сайт... И въобще има ли разлика в образа (мен екстрите не ме интересуват, искам да си гледкам на безплатното издание и това "Про"? Ако не - да не си губя времето с него и да си карам на безплатното Link to comment Share on other sites More sharing options...
Баш-Будала Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 има ли разлика между снимките в google earth и google maps , щото във второто си се гледат онлайн? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 Абе свалих я от онзи линк на Aquila, сега като я пусна ми показва многозна`ително съобщенийце, в което ми обяснява как трябва да се регистрирам и т.н. Какво правя оттук нататък - регистрирам ли се? Ако да, то какъв беше смисълът от тия номера с копирането и заменянето на файлчета (описано в install.txt или нещо подобно), можех просто да си го сваля от официалния сайт... И въобще има ли разлика в образа (мен екстрите не ме интересуват, искам да си гледкам на безплатното издание и това "Про"? Ако не - да не си губя времето с него и да си карам на безплатното И аз като теб направих всичко според install.txt така и не ми тръгна. Върнах всичко по-старому и програмата си тръгна перфектно. Даже на една снимка видях как съседа ми излиза от Метро след пазар Link to comment Share on other sites More sharing options...
garga Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 Супер е програмката. Засега обаче май само Манхатан има 3D модел. Ако някой е намерил други нека да пише. New York (Lower Manhattan and West Brooklyn), Chicago (Uptown, Downtown, and residential areas north and south of those areas along the lake), Los Angeles (Downtown, areas along the Miracle Mile [Wilshire Blvd]), Honolulu (Downtown and along the beach), San Francisco (the northeastern quadrant), Philadelphia (Downtown and residential areas to the south and west), Houston (Downtown), Washington, Boston, Dallas, Minneapolis, Miami, Atlanta, Denver, Seattle, Detroit, Arlington, Baltimore, Saint Louis, Pittsburgh, Cleveland, San Diego, Long Beach, Sacramento, Beverly Hills, Tampa, Fort Lauderdale, New Orleans, Kansas City, Buffalo, Portland, Las Vegas, Jersey City, Newark, Saint Paul, Memphis, Santa Monica, може и други да има. между другото не са съвсем точни моделите т.е сградите не изглеждат точно така (поне за miami, ft. lauderdale и tampa), освен това няма смисъл от тях - само ти се пречкат и не се вижда къде отиваш - веднъж като видиш горе-долу как е, по-добре махни 3d-то. пък и тва и без това забавя изтеглянето на картата. аз лично май бях по-доволен от по-по предишната версия - незнам нещо на моя хардуер ли е какво ли, ама не ми е така плавно както преди. забелязвам че скоростта към сървърите ми е по-бавна също. преди спокойно беше 300к сега е ок. 120. както и да е - пак е по-добре от глупавият еквивалент на microsoft - virtual earth. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 И аз като теб направих всичко според install.txt така и не ми тръгна. Върнах всичко по-старому и програмата си тръгна перфектно.Даже на една снимка видях как съседа ми излиза от Метро след пазар Мхм... искаш да кажеш, че просто я инсталира и край? Кликна си на иконката и ти излезе земята? На мен ми иска логин и пасуърд После размених ония файлове (base.dll), добавих default_lt.kvw в папка kvw и нищо не се промени Какво по дяволите да правя сега Едит: сега забелязах, че трябва да сложа kh20 в папката с програмата, ама то е 0 кб и не може да се свали Aquila, айде светни ме как си го подкарал, че вече се отчаях Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 Аз чак сега случайно открих тази програма - много е яка, снимките са супер Жалко, че не съм видял тази тема във форума по-рано ЕDIT: А защо темата е в Others при положение, че във форума има теми и Win_Apps, и Pictures Link to comment Share on other sites More sharing options...
garga Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 аз пък немога да разбера къв е тоя зор толкова за тая платена версия. аз ползвам безплатната версия - работи като слънце, а и не знам как ще се подкара крака след като се ползва парола / потребителско име, която се плаща годишно мисля, за да те оторизира сървъра... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Айде доживяхме да има качествени снимки на Пловдив . Не са от най - добрите които съм виждал, но са сравнително добре. Довавили са и доста райони около София. Даже са направили и детаилна снимка на работното ми място . Друг е въпрос-а, че имам в пъти по детайлна . Има още какво да се учат . Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 Сложи една снимка да поразгледаме де. Особено за тези, които им е писнало да си инсталирват за пореден път програмата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 Видях си нашия блок, стадион Христо Ботев, метрото, доста неща се виждат вече. Във България само София и Пловдив се виждат по-детайлно. Варна не. Иначе в САЩ се вижда много яко всичко. Аз съм с безплатната версия. Дали в про версията ще се вижда по-добре? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 Видях си нашия блок, стадион Христо Ботев, метрото, доста неща се виждат вече. Във България само София и Пловдив се виждат по-детайлно. Варна не. Иначе в САЩ се вижда много яко всичко. Аз съм с безплатната версия. Дали в про версията ще се вижда по-добре? Да ти кажа използвал съм Про версията и не открих голяма разлика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 Видях си нашия блок, стадион Христо Ботев, метрото, доста неща се виждат вече. Във България само София и Пловдив се виждат по-детайлно. Варна не. Иначе в САЩ се вижда много яко всичко. Аз съм с безплатната версия. Дали в про версията ще се вижда по-добре? И аз съм с безплатната версия. Половината Варна е детайлна, също така малка част от Бургас и почти цялото Русе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 Абе яко е, ама снимките на Пловдив са на поне 2-3 години Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 6, 2006 Share Posted May 6, 2006 Абе яко е, ама снимките на Пловдив са на поне 2-3 години И на други места които са ги пуснали сега са също не много актуални. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 И аз съм с безплатната версия. До вчера работеше перфектно. Обаче днес забелязвам, че на глобуса не ми излизат наименованията на градовете, сградите и т.н. По точно виждат се, но не се разчитат. Като закодиран е текстът. Някой имал ли е подобен проблем и защо се получава? Дали е защото съм с безплатната версия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 Аз съм доволен от това, което виждам ЕТО Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discman Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Може ли да се гледа колко е населението на даден град и ако да как Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Може ли да се гледа колко е населението на даден град и ако да как Може като натиснеш върху някой град и ти дава информация за населението. На повече градове има, дори в България. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discman Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Не пише на всички градове, даже на Chicago и New York не ги пише. А на един супер малък град с 45 000 население го пишеше Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubb Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 Вече намерих половината писти от Ф1 а можеш ли да ми дадеш координатите на пистата за Ф1 , която е до истанбул, че не мога да я фиксирам.мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 Area 51 - забавно, че я намира по име. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Area 51 - забавно, че я намира по име. oleeee ot kolko vreme q tursq :) mnogo smqh kato vidqh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.