Jump to content
BulForum.com

Мечо ПУХ

bd1

Recommended Posts

Само като погледнеш годинките на автора и трябва да се сетиш. :D

Понеже няма куче в пиесатам, аз няма да играя. :P

Гледам ги ама и мойте не са по-различни.Явно не сме на един акъл. :blink:

Гледам ги ама и мойте не са по-различни.Явно не сме на един акъл. :blink:

Това е защото ти сигурно гониш гимнастичките по цвички, а колегата е артистична натура :D , бъдещ корифей в театралното изкуство. Вие му се подигравате, ама като стане известен ще видите вие :)

Аз предлагам да извикате Grimjaur или R_a_p_t_o_r , за да изиграе някой от тях магаренцето. Те го могат най-добре. Много са добри. :D

По-добри професионалисти няма да намериш от тях. ;) Дори имат и стаж в това. :D

Повярвай ми. Няма да ти трябва. Само като видят темата и ще се включат в ролята си. :)

Айх стига сте спамили темата да се затваря е най-добре!! :punk

После аз съм бил глупав пубер....да не говорим че 15 от тия мнения са в тая тема...

@bd1 след като си написал няколко пъти "Closed" , защо продължаваш с глупостите :angry: И к'ва е тая пиеса във форум :confused Още по-интересно ми е как пускаш тема ,без да знаеш за какво точно :huh:

Дааа, доколкото вдях - викам Grim, R_a_p_t_o_r или Lestat да играе ролята на магарето...

Освен това държа да поправя intestis, че Бурето (b0r3d) върви със щипките, или да кажем жилото напред. Ама май и батко ми става за магаре :Р

Аз ще играя ролята на батманиробин.

После аз съм бил глупав пубер....да не говорим че 15 от тия мнения са в тая тема...

@bd1 след като си написал няколко пъти "Closed" , защо продължаваш с глупостите  :angry: И к'ва е тая пиеса във форум  :confused Още по-интересно ми е как пускаш тема ,без да знаеш за какво точно  :huh:

Аз като гледам половината от постовете са му направени днес,и да не се изхвърлям ама повече от половината са безмислени.Тук никой недава награда за най-много постове на ден и изобщо и немога да си обясня защо се стараете да трупате постове. :confused

Кой е казал че се стараем. Аз даже не съм преглеждал колко постове съм написал. Найш ли къф ми е проблема-няма квода права по цял ден. TV-то ми писнаа, Friendovete не излизат и аз като не играя игрички на компа... Така е :(

...Тук никой недава награда за най-много постове на ден и изобщо и немога да си обясня защо се стараете да трупате постове. :confused

Как да не даваме награди, бе?! Даваме, даваме... 20%, 40%, 50% и така нататък.

bd1, като нямаш какво да правиш по цял ден има две възможности:

а) Цъкаш на линка с правилата на Форума и ги прочиташ много внимателно, след което се придържаш към тях. Не е като да нямаш време за четене.

б) Ако пък не ти се четат правила - отваряш един Notepad и пишеш, пишеш, пишеш, пишеш, пишеш... цял ден пишеш каквото ти падне. Не бъркай форума с Notepad обаче.

Това беше приятелски съвет. Следващото ще е санкция предвидена от правилата.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...