bratmito Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Само като погледнеш годинките на автора и трябва да се сетиш. Понеже няма куче в пиесатам, аз няма да играя. <{POST_SNAPBACK}> Гледам ги ама и мойте не са по-различни.Явно не сме на един акъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Гледам ги ама и мойте не са по-различни.Явно не сме на един акъл. <{POST_SNAPBACK}> Това е защото ти сигурно гониш гимнастичките по цвички, а колегата е артистична натура , бъдещ корифей в театралното изкуство. Вие му се подигравате, ама като стане известен ще видите вие Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted July 11, 2005 Author Share Posted July 11, 2005 имам заявки за holiwood абе общо взето забравете за темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Предлагам темата да се затвори,защото не тръгна както трябва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 ako temata prodalji ,az 6te sam magareto iory,za6toto mi e kato na malko magarence Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Аз предлагам да извикате Grimjaur или R_a_p_t_o_r , за да изиграе някой от тях магаренцето. Те го могат най-добре. Много са добри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted July 11, 2005 Author Share Posted July 11, 2005 Xaxaxa щом мислиш че са толкоз добри Ама виж ся на мен ми трябват изтински профисионалисти Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 По-добри професионалисти няма да намериш от тях. Дори имат и стаж в това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted July 11, 2005 Author Share Posted July 11, 2005 Добре назначени са. Но ще ги подложа на изпитателен срок Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Повярвай ми. Няма да ти трябва. Само като видят темата и ще се включат в ролята си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted July 11, 2005 Author Share Posted July 11, 2005 Добре да се надяваме. Утре започваме турне из България Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 breakneck,стига го базика....ама аз имам защита срещу магарето :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Айх стига сте спамили темата да се затваря е най-добре!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 После аз съм бил глупав пубер....да не говорим че 15 от тия мнения са в тая тема... @bd1 след като си написал няколко пъти "Closed" , защо продължаваш с глупостите И к'ва е тая пиеса във форум Още по-интересно ми е как пускаш тема ,без да знаеш за какво точно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Дааа, доколкото вдях - викам Grim, R_a_p_t_o_r или Lestat да играе ролята на магарето... Освен това държа да поправя intestis, че Бурето (b0r3d) върви със щипките, или да кажем жилото напред. Ама май и батко ми става за магаре :Р Аз ще играя ролята на батманиробин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 После аз съм бил глупав пубер....да не говорим че 15 от тия мнения са в тая тема...@bd1 след като си написал няколко пъти "Closed" , защо продължаваш с глупостите И к'ва е тая пиеса във форум Още по-интересно ми е как пускаш тема ,без да знаеш за какво точно <{POST_SNAPBACK}> Аз като гледам половината от постовете са му направени днес,и да не се изхвърлям ама повече от половината са безмислени.Тук никой недава награда за най-много постове на ден и изобщо и немога да си обясня защо се стараете да трупате постове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted July 12, 2005 Author Share Posted July 12, 2005 Кой е казал че се стараем. Аз даже не съм преглеждал колко постове съм написал. Найш ли къф ми е проблема-няма квода права по цял ден. TV-то ми писнаа, Friendovete не излизат и аз като не играя игрички на компа... Така е Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 ...Тук никой недава награда за най-много постове на ден и изобщо и немога да си обясня защо се стараете да трупате постове. <{POST_SNAPBACK}> Как да не даваме награди, бе?! Даваме, даваме... 20%, 40%, 50% и така нататък. bd1, като нямаш какво да правиш по цял ден има две възможности: а) Цъкаш на линка с правилата на Форума и ги прочиташ много внимателно, след което се придържаш към тях. Не е като да нямаш време за четене. б) Ако пък не ти се четат правила - отваряш един Notepad и пишеш, пишеш, пишеш, пишеш, пишеш... цял ден пишеш каквото ти падне. Не бъркай форума с Notepad обаче. Това беше приятелски съвет. Следващото ще е санкция предвидена от правилата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.