Jump to content
BulForum.com

Мечо ПУХ

bd1

Recommended Posts

Ето няколко историйки от гората:

Едно зайче отива в ресторанта:

- Имаш ли шкембе?

- Имам.

- А имаш ли свински врат?

- Имам.

- А свински бутове?

- Имам.

- Леле! Сигурно си много грозен!

Кумчо Вьлчо паднал в една яма. Минал Зайо Байо и започнал да му пикае на главата. Изпикал се един път, втори път, но като дошъл пак, не щеш ли паднал в ямата и казал на вълка:

- Ако щеш вярвай, ама идвах да ти се извинявам!

Вървяла Лиса в гората. Чула от един храсталак шум. Приближила се, погледнала.

- Здравей Бухльо!

- Аз не съм Бухльо.

- А кой си?

- Мишката.

- А защо са ти толкова големи очите?

- Акам, акам...

Както видяхте или по-точно прочетохте, горската простотия доминира!!! :P

Ще ме извиняваш ама тема за вицове има и що не се допита до интензе да ти обясни правилата, защото от както си се регнал форума само за тебе работи така като гледам :huh:

hahaha мерси за вниманието. това ще е нещо като фен клуб  :D

Ами тогава помоли някой да ти смени заглавието на темата и интрото към нея .. Иначе успех, по - добре мечо пух отколкото да си говорите за :hump: :P :D :punk

b0r3d бате,не пак с рогата напред :D

bd1 да,добре,ама идеята ми малко различна беше :blink: иначе мечо пуx може да се разгледа по много философски начин (ако сте чели "даото на Пух,превъзходна книжка) Абе друго беше....

Сега обяснявам за последно.

1. Събираме се банда идиоти

2. Решаваме кой кой е

3. Почвоме историйки

Аз поне тва разбрах

Всъщност в книгата "Мечо Пух" никъде не се споменава девизът му (или там каквото е) "колкото повече - толкова повече".Не знам кой си го е измислил, но го няма в книгата.

edti: ти пък си голям фен, дори не си чел книгата.

:bgrin: Аз не съм я чел. Не мога да взема отношение по проблема  :unsure:

Сега да разпределим ролите

Добре, аз не съм я чел книгата, но аз ще играя лошия мечо Пух , пък интензе ще играе пчеличката и аз като един лаком мечок ще я гоня да ми даде малко от своя медец ;) хахаха ... ей ама колко съм мъдър :P :)

b0r3d mai namerihme drugo prednazna4enie za taq tema :laughing: ama i taka staa. sq ve4e oba4e mojem da preminem kum stupka No 2. Някой има ли желание да бъде Йори?

Еми няма да мога, защото не схванах за какво точно става въпрос в цялата тази глупост и не знам какво "трябва да правя".Изобщо не знам за какво точно става дума в тази тема м/у другото.

Еми няма да мога, защото не схванах за какво точно става въпрос в цялата тази глупост и не знам какво "трябва да правя".Изобщо не знам за какво точно става дума в тази тема м/у другото.

И аз съм така.Или немога да зацепа за кво става въпрос или тва дет зацепвам ми се струва адски тъпо.Значи аз го разбирам така:избирате си роли и като децата в детската градина започвате да разигравате пиеси :confused Поправете ме ако греша.

И аз съм така.Или немога да зацепа за кво става въпрос или тва дет зацепвам ми се струва адски тъпо.Значи аз го разбирам така:избирате си роли и като децата в детската градина започвате да разигравате пиеси :confused Поправете ме ако греша.

Само като погледнеш годинките на автора и трябва да се сетиш. :D

Понеже няма куче в пиесатам, аз няма да играя. :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...