member Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 http://www.pixmania.co.uk/uk/uk/52132/art/...layer.html?rd=1 цена: 35 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Даваш ли някаква памет с него ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Има ли някакви еквалайзери за звука? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassa_ss Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Давам 20лв веднага Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted July 11, 2005 Author Share Posted July 11, 2005 Има ли някакви еквалайзери за звука? <{POST_SNAPBACK}> има 4 режима на еквалайзера Давам 20лв веднага цената е твърда и не подлежи на коментар Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Колко памет поддържа и защо го продаваш искам да знам? Дефекти някакви? Какво не ти харесва в него, че го продаваш? А колко памет върви с него? Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted July 11, 2005 Author Share Posted July 11, 2005 Колко памет поддържа и защо го продаваш искам да знам? Дефекти някакви? Какво не ти харесва в него, че го продаваш? А колко памет върви с него? <{POST_SNAPBACK}> поддържа - колкото му сложиш продавам го - защото не го ползвам дефекти няма освен че е леко надраскан Памет с него не върви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.