bratmito Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Купувам някво "камионче" до 40 кинта.Може и "home made" стига да бачка добре.Ако някой има някое Boss-че и го дава за тея пари най-добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Ако не си намериш нещо подходящо, ще се опитам да ти спретна едничко, едно време ги правих и имам още някоя кутийка и платки. Ще е от порядъка на 15-тина кинта. Ама ако намериш читав BOSS, по-добре си вземи него. Даже бих ти препоръчал едни руски "Лель", имат убийствени бленди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted July 11, 2005 Author Share Posted July 11, 2005 Ако не си намериш нещо подходящо, ще се опитам да ти спретна едничко, едно време ги правих и имам още някоя кутийка и платки. Ще е от порядъка на 15-тина кинта. Ама ако намериш читав BOSS, по-добре си вземи него. Даже бих ти препоръчал едни руски "Лель", имат убийствени бленди. <{POST_SNAPBACK}> Порових се из интернет да проверя тези "Лель" и на външен вид доста ми приличат на моделите на Ibanez.Писах ти на лично за тези които зглобяваш и май ще ти поръчам едничко. Ако можеш сглоби някое до 40 кинта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.