stefan Posted September 23, 2005 Share Posted September 23, 2005 Дъска може, но аз не видях самолета да пада с дъното надолу. падна си с носа. и за каква маневреност си говорим като самолета се въртеше първо в спирала, а после започна да stall-ва като за световно (което си беше и нормално) аз не говоря за филма като цяло, а за момента със самолета, че не е невъзможен. <{POST_SNAPBACK}> Голяма работа като не е възможен, филма беше весел, посмяхме се много и толкова...ако искаш нещо смислено и реално си объркал адреса Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Вече мога и аз да израза своето мнение след като гледах филма.Смятам че не е лош но определено според мен (лично мнение) са прекалили с фантастиката особенно как махна бомбата тва ме прати в матрицата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 И аз се излъгах да го гледам и разбрах няколко неща: 1. Ауди не е кола, емблема е. 2. Ауди правят грозни джанти и се гордеят с това. 3. Ауди използват амортисьори от бъдещето. 4. хайникен винаги трябва да е идеално нареден в хладилника 5. нокиа кънектинк пийпъл. 6. смъртоносните вируси и респективно противоотровите винаги са в крещящи цветове. 7. бронираните врати се разбиват най-лесно с рамо. 8. никога няма достатъчно дъски, за да разбиеш главата на нашия човек. 9. транспортьора всъщност е Ридик, как върти само ножа. 10. Американските коли не са метални, а от велпапе 11. ако тежко болните некашлят постоянно, зрителят може да забрави, че са заразени от ярко жълт вирус. 12. Транспортьорът си няма представа как се бият венозни инжекции. 13. Транспортьорът е фен Джеки Чан. 14. френските полицаи са най големите хакери. 15. И ПОТ може всичко. 16. Нютон е некадърник. 17. трета част няма да има, защото убих пича след като потроши личният ми бик. 18. Транспортьорът не е човек, той е Транспортьор 19. Костюмите и колите никога не се цапат. 20. Бомбите се обезвреждат най-лесно с кран. 21. тировете винаги спират преди да ти смачкат ръката. 22. Къде по дяволите е филма, от реклами нищо невидях? сцената при зъболекарят ме разби, идва агент Смит, стреля по нашия и той от половин метър се измъква от куршума Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 filma e super tap i prekaleno izmislen!!super efecti stil matricata!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoCi Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 a we filma si e super qk kakvo tolko nemu haresfate pi4a e lut s tfa audi jelqsnoto xaxa Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 И на мен филма много ми хареса, много як беше! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 първата част ми хареса повече прекалили са с екшъна Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 първата част ми хареса повечепрекалили са с екшъна И с фантастиката.За мен втората е 100 класи под първата.Втората хич не ме изкефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Vtorata pove4e mi haresa , imashe malko dumbur-lumbor Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 И на мен втората ми хареса повече, ефектите бяха по-добри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Тва ауди в реалността не може да прави такива дрифтове... Не е с задно предаване. п.с. БМВ ПАУЪР Sorry не видях с каква дата е последния пост Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.