rane Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Skoro 6te izliza the Transporter 2. parvata 4ast mnogo me izkefi. ( LUDO BMW ) Nadvam se 2-rata 4ast da ne e nqkoq boza i da e dostoen naslednik http://www.imdb.com/title/tt0388482/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Може да е минал на Мерцедес и аз очаквам филма да е много доволен Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Мисля чи ще е бозъ (дано да не съм прав) Първата част направо ме побърка от кеф. Може би трябва повече екшън от колкото спец. ефекти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted July 11, 2005 Author Share Posted July 11, 2005 Може да е минал на Мерцедес и аз очаквам филма да е много доволен <{POST_SNAPBACK}> PAZI BOJE. Sigurno 6te si navleka mnogo vragove, no az li4no ne obi4am mnogo mnogo mercedes. Predpo4itam BMW v puti pove4e. A pak i 6te se izgubi 4ara na filma ako e s druga kola Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Че той в първата част кара и мерцедес човека Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted July 12, 2005 Author Share Posted July 12, 2005 Че той в първата част кара и мерцедес човека <{POST_SNAPBACK}> e da ama BMW=to si mu e " zapazenata marka" Li4no 6te izdirq telefona na scenaristite i 6a gi psuvam dokatone mi izklu4at telefona ako go slojat na Mercedes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Дано момчета. Като кола аз бих преживял максимум новата седмица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 e da ama BMW=to si mu e " zapazenata marka" Li4no 6te izdirq telefona na scenaristite i 6a gi psuvam dokatone mi izklu4at telefona ako go slojat na Mercedes <{POST_SNAPBACK}> Само така Дано поне му дадат малко по нов модел баварец, че предишното вече беше класика Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted July 12, 2005 Author Share Posted July 12, 2005 Само така Дано поне му дадат малко по нов модел баварец, че предишното вече беше класика <{POST_SNAPBACK}> Ili da go tuningova izcqlo Ama i za nov model sam navit, ili nekoi prototip Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Първата част е наистина БРУТАЛНА невероятен филм ...... бтв някой каза да не е минал на мерцедес еми той мина на мерцедес още в първата част ..... трябва да го гледаш по внимателно , обаче нали му взривиха БМВ - то на бензиностанцията и той после отиде и си открадна от тях един мерцедес така че ....... и аз се надявам втората част да е така добра както първата , дори и по-добра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Пича не е минал нито на BMW нито на Mercedes,кара.....Audi(ама какво Audi само).Екшънчето ще е размазващо.За тези които не са гледали трейлъра ето линк. http://movies.apple.com/movies/fox/transpo...rter_2_m480.mov Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Е ще оризилят филма с тва Ауди!!С БМВ-то си беше много яко!!Може би съм така скептичен защото не харесвам Ауди изобщо а БМВтата много ме кефят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Е то и мене ме кефят обаче какво да се прави.Пак ще се гледа.Явно Audi са дали повече пари за "безплатната" реклама. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Е ще оризилят филма с тва Ауди!!С БМВ-то си беше много яко!!Може би съм така скептичен защото не харесвам Ауди изобщо а БМВтата много ме кефят <{POST_SNAPBACK}> Audi e много по яка марка и от БМВ и от Мерцедес , ама както и да е , и аз очаквам филма с нетърпение , кой ще е в главната роля??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Така...ся свалям трейлара и ще го видя!Що се отнася до Ауди ( офтопик , но ... няма да е много ). 1. Ако бяха избрали 7-ма серия ... щеше да е интерестно 2. Някой беше споменал нещо за оризиляване свързано с Ауди ..... искам да му кажа: ами пич последната година-две Ауди направиха много сполучливи автомобили! даже гледах сравнение между: Ауди А8 ( 2004 6.0 500 конски сили В12 ) 7-ма серия и С-класа ( 2004. 6.0 500 коня В12 ) резултата беше: 1-во място Ауди 2-то С-класа 3-то БМВ Абе филма ще е готин! EDIT: Божее ....... съдейки по трейлара .... филма ше кърти!!! Кога по-точно излиза филма ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Audi e много по яка марка и от БМВ и от Мерцедес , ама както и да е , и аз очаквам филма с нетърпение , кой ще е в главната роля??? <{POST_SNAPBACK}> Аиди сия нидей да хвалиш марката на баща ти на колата и според мен БМВ е много по-добра марка отколко Ауди , а пък мерцедес е вече друга класа и е вече няма смисъл да се сравнява с АУДИ еи сия свалям треилара да го гледам а бе има и зарибени модели ауди ама тва са единични случеи ....... А бе всеик си има вкус и тва е ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Аиди сия нидей да хвалиш марката на баща ти на колата и според мен БМВ е много по-добра марка отколко Ауди , а пък мерцедес е вече друга класа и е вече няма смисъл да се сравнява с АУДИ еи сия свалям треилара да го гледам а бе има и зарибени модели ауди ама тва са единични случеи ....... А бе всеик си има вкус и тва е ....... <{POST_SNAPBACK}> Офтопикне мога да не си защитя любимата марка) Ква друга класа е БМВ(да не си мислиш по висока) бе , кат не разбираш , недей поства!!! 1.За последните няколко години Ауди е марката с няй голям напредък за всички времена.Преди въобще не можеха да се наредят до Мерцедес и БМВ , но сега много хора ги слагат преди БМВ , а дори и преди мерцедес заради високата му цена. 2.Забелязъл ли си че Ауди е марката , която се вняся най много в България , и то не говорим за автомобили на старо,а (Ауди А6 , Ауди А4 и старите А8)се срещат все по често по улиците. 3.Кажи ми с какво БМВ 760li (444 к.с.) е по добро от Ауди А8 6,0 Ланг , куатро (450 к.с.).Аудито е по дълго , с по хубав дизайн , по мощно , с малко по големи джанти, а и на всичкото отгоре е 4Х4. 4.С какво новата 5 серия на БМВ е по добра от новите А6 на АудиТука дизайна на БМВ е по хубав , ама разликата в цената е голяма(Аудито е по евтино), за това се купува и повече в цяла Европа. А колкото до колата която са избрали за филма , ясно че е Ауди А8 Ланг , ама къв е тоя надпис отпред на решетката (от трейлъра) , некав тунинг има колата и то от известна фирма??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Лелееей, като гледам тоя трейлър и си мисля ако филма е на половина толкова готин, колкото него значи ще е луд и ще засенчи първата част определено . Едит: А за Аудито направо нямам думи, тоя Джейсън трябва да го изтисква до последната капка Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Лелееей, като гледам тоя трейлър и си мисля ако филма е на половина толкова готин, колкото него значи ще е луд и ще засенчи първата част определено . Едит: А за Аудито направо нямам думи, тоя Джейсън трябва да го изтисква до последната капка <{POST_SNAPBACK}> Хмммм а ве хора с кви кодеци сте ве ?!? на мен не ми го отваря иска ми някви ТЪПИ кодеци ....... свалих го пускам го и ми вика , че искало кодеци Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Хмммм а ве хора с кви кодеци сте ве ?!? на мен не ми го отваря иска ми някви ТЪПИ кодеци ....... свалих го пускам го и ми вика , че искало кодеци <{POST_SNAPBACK}> Аз го гледах със една програма която е ползвам да си права клипчетата на джи-ес-ема от 3-джи-пи на ДиВ Х ! програмата се казва - Xilisoft 3GP Video Converter има я в дата-та Офтопикне мога да не си защитя любимата марка)Ква друга класа е БМВ(да не си мислиш по висока) бе , кат не разбираш , недей поства!!! 1.За последните няколко години Ауди е марката с няй голям напредък за всички времена.Преди въобще не можеха да се наредят до Мерцедес и БМВ , но сега много хора ги слагат преди БМВ , а дори и преди мерцедес заради високата му цена. 2.Забелязъл ли си че Ауди е марката , която се вняся най много в България , и то не говорим за автомобили на старо,а (Ауди А6 , Ауди А4 и старите А8)се срещат все по често по улиците. 3.Кажи ми с какво БМВ 760li (444 к.с.) е по добро от Ауди А8 6,0 Ланг , куатро (450 к.с.).Аудито е по дълго , с по хубав дизайн , по мощно , с малко по големи джанти, а и на всичкото отгоре е 4Х4. 4.С какво новата 5 серия на БМВ е по добра от новите А6 на АудиТука дизайна на БМВ е по хубав , ама разликата в цената е голяма(Аудито е по евтино), за това се купува и повече в цяла Европа. А колкото до колата която са избрали за филма , ясно че е Ауди А8 Ланг , ама къв е тоя надпис отпред на решетката (от трейлъра) , некав тунинг има колата и то от известна фирма??? нищо грешно не казваш само искам да ти кажа че новото А6 ... не ти изглежда особено добре заради джантите .. и наистина прилича на прасенце! но видях едно от новите А6 със 18" или 19" джанти ... изклиучително хубави джанти! ами мога да ти кажа че Аудито изглеждаше много по-добре от 5-та серия! Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Ми аз лично съм с K-Lite, ама нз точно коя версия, мързи ме ся да проверявам и никви проблеми не ми направи с трейлъра и го гледах с QuickTime . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 2.Забелязъл ли си че Ауди е марката , която се вняся най много в България , и то не говорим за автомобили на старо,а (Ауди А6 , Ауди А4 и старите А8)се срещат все по често по улиците. <{POST_SNAPBACK}> Дубре щом казваш ..... ама аз ще ти кажа , че НАЙ-СРЕЩАНИТЕ марки коли по улиците са WV , Opel и накрая FORD и тва са най-срещаните коли ...... доколкото другото айде ''големият'' разбирач не превръщай темата в ква е колата на баща ви ....... иначе наистина донякъде си прав за АУДИ Айди по темата:Дайте някъв линк от където да си изтегля някви кодеци , че полудявам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Надписа на решетката е W12-не е никакъв тунинг, просто такъв е мотора на колоата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Вземете прочетете малко и тогава говорете коя марка е по-добра. Аз ще се въздържа от коментар, защото съм сигурен, че някой разбирач пак ще ми опонира с нещо съвсем грешно. Няма значение. Кажете кога ще е премиерата на филма и да започва великото чакане Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted July 12, 2005 Author Share Posted July 12, 2005 Премиерата е на 3-ти август Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.