sMARTBomber Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 ТТД Супер запазен, с още 8 месеца гаранция, пълен комплект аксесоари + Hands Free Цена 280 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 sMARTBomber, точно такова нещо търся (е бих предпочел Е715 де, ама карай) обаче да не си объркал цената? 280 или 180? В магазините по руски го има за 180, а Е715 е 220. С един месец гаранция, пак супер запазен. Разбира се бих предпочел да го купя от теб, а не от магазин, щото знам ли там с кви подменени части ще е. Ако цената не е такава - казвай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted July 11, 2005 Author Share Posted July 11, 2005 sMARTBomber, точно такова нещо търся (е бих предпочел Е715 де, ама карай) обаче да не си объркал цената? 280 или 180? В магазините по руски го има за 180, а Е715 е 220. С един месец гаранция, пак супер запазен. Разбира се бих предпочел да го купя от теб, а не от магазин, щото знам ли там с кви подменени части ще е. Ако цената не е такава - казвай. Еми не не съм объркал цената. Не го продавам аз и толкова ми каза момичето, което го продава. Моята част съм я изпълнил - тя ако реши да смъква, ще ми каже, но на мен ми е все тая... Едит: все пак давайте предложения и аз ще и кажа най-високото, за да си прецени... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.