mery_bery Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Tarsia garsionera, boksoniera ili niakva samostoiatelna staia moje i neobzavedena niakade v centara, shirok centar ili kichuka. Predvaritelno blagodaria. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Не си написал най-важното, а то е колко парички на месец даваш! Мога да уредя в Кичука м/у Първо РПУ и Втора градска. Но кажи колко парички даваш да знам дали да си правя труда изобщо! Става въпрос за необзаведен, но доколкото си спомням щяха да карат някакви мебели там и точно в момента не знам дали има нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mery_bery Posted July 11, 2005 Author Share Posted July 11, 2005 Значи зависи от това ако е самостоятелна стая до 70-80 лв., а ако е гарсониера или боксониера около 100 лв. Въпреки че, като се види за какво става дума може и да се говори пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Значи говорим за гарсониера (даже мисля че лукс се води) стая + кухня и баня. Едно приятелче живее в същото ще го питам и него колко парици плаща, ще звънна и на собствениците да видя колко пари наем му търсят (но при всички положения мисля че беше някъде 130-140лв) и ще пиша пак! Не разбрах за квартала какво мислиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.