sarandaliev Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 здравейте, не знам дали тук е точното място за моя въпрос, но ще го задам. Възможно ли е да се подкара MAC OS X - Tiger на ПиСи, и как може да стане, защото много ме кефи. Гледах рилийзите на системата и просто съм възхитен. Моля, помогнете ако можете. Благодаря. Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Възможно е, ама засега няма истинска версия в нета. Като стане по-възможно ще пишем Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 здравейте,не знам дали тук е точното място за моя въпрос, но ще го задам. Възможно ли е да се подкара MAC OS X - Tiger на ПиСи, и как може да стане, защото много ме кефи. Гледах рилийзите на системата и просто съм възхитен. Моля, помогнете ако можете. Благодаря. Поздрави <{POST_SNAPBACK}> Ако си намериш емулатор зa MAC може да стане, ама аз поне не съм виждал и няма да е точно както трябва - тва си е направено за MAC-ове не за PC-та, това е политиката на Apple - да са като Nintendo - купуваш си части и софтуер само от тях само за тях Макар че MAC OS X е крачка напред (доста голяма крачка). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarandaliev Posted July 10, 2005 Author Share Posted July 10, 2005 ок, ав БГ може ли да се купи МАС и колко ли струва подобно нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 ок, ав БГ може ли да се купи МАС и колко ли струва подобно нещо <{POST_SNAPBACK}> Може от ADCOM, най-отдоло е линка с цените. Между другото май не са си обновявали сайта скоро и трябва да се види на място, щото вече има 2 X 2.7GHz G5 MAC-ве а на тоя сайт са някви с по-бавни процесори. На сайта на Apple са последните Power MAC-ове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.