simbata Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Ако се събирате, пишете къде и в колко Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Аз утре заминавам, така че днес би била последната ми възможност да ви видя, ама като гледам няма да стане номерът, щото навън е студено и малко хора ще сме достатъчно навитаци, че да идем. А зала нямаме запазена и това явно си е голям зор... Е, карай...ще си играя пак в колежа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Утре мач????????? аре,че то стана за плаж вече.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirkov Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 хайде да се съберем да поритаме днес, времето е идеално. пък и трябва вече да е по изсъхнало игрището Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Абе защо не участвате ТУКА? Я ги вижте тез как са се организирали. Че и Форумна лига е записана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Абе защо не участвате ТУКА? Я ги вижте тез как са се организирали. Че и Форумна лига е записана. Сериозна организация требе(хора,фланелки,екипи), а и таксата за участие е от порядъка на 500-600 лв някъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 По-скоро сериозно да се напънем, някои от нас да влезнат във форма, за да създадем отбор. Да си измислим треньор, а екипите едва ли ще ни излезнат повече от 50-60 лева на човек. Които, ако тренера ме избере за национала - с кеф бих дал за подобна кауза. А за подобен двубой просто трябва да пусне някой тема-предизвикателство в дадения форум ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Понеже застарях откъм тичане по терена се кандидатирам за треньор с евентуална опция спонсор Обещавам да няма изцепки от типа "Хайде, момчета, вие си знаете" Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 По-скоро сериозно да се напънем, някои от нас да влезнат във форма, за да създадем отбор. Да си измислим треньор, а екипите едва ли ще ни излезнат повече от 50-60 лева на човек. Които, ако тренера ме избере за национала - с кеф бих дал за подобна кауза. А за подобен двубой просто трябва да пусне някой тема-предизвикателство в дадения форум ;] 50-60 лв? Смятам, че ще ни излезне максимум по 30 лв на човек тениска + гащи + щампа = 25 лв Някой трябва да направи щампите обаче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Аз съм навит,даже ще е много яко. Обаче... едва ли ще иска някой да се нагърби с организацията... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Тва значи всяка събота/неделя сме на линия каквото и да е времето..не че е невъзможно де,но трябва да се видим кои сме,да поритаме здраво до есента и да се записваме за новия сезон Рапторе едит:в Пловдив има ли ФорумЛига? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 едит:в Пловдив има ли ФорумЛига? не Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Трифоне, четейки тази тема не те ли обхваща една носталгия Отдавна не сме ритали с тебе, трябва да дойдеш, като се оправи времето като за форумните мачове. Аз мисля, че вече съм достатъчно добре и мога да рискувам да играя ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Трифоне, четейки тази тема не те ли обхваща една носталгия Отдавна не сме ритали с тебе, трябва да дойдеш, като се оправи времето като за форумните мачове. Аз мисля, че вече съм достатъчно добре и мога да рискувам да играя ;] четка ме доста и ми се рита като на луд... ама го обясни на разкъсаните ми коленни и кръстни връзки все още се възстановявам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirkov Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 а днеска футболче или е много студено Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 на мен ми се играе...айде някой да организира че се забравихме Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheNomad Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Немога да ви разбера вас. Срещите никога не са сапирали. Това го пиша за 5-ти път. Неделя 15:00 е мача. И с вас и без вас пак се събираме да играем. Играхме в сянг, играхме в кал, а миналата седмица времето и терена бяха супер. Днес е малко студено но пак ще има хора. Тъй, че ако не ви марзи заповядайте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirkov Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 ок айде тогава в 3,00 сме там. ще дойдем 2-3. идвайте и вие Link to comment Share on other sites More sharing options...
Violator Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Сигурно и аз ще дойда днес да се разтъпча, че забравих вече какво е топка.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 и аз май ще дойда Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 С Васко говорих сега - в 3 мач.Времето е уникално просто Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 и аз ще направя дебют днеска Link to comment Share on other sites More sharing options...
katalunec89 Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 апапи,грабнахте ме да направя дебиут,само в неделя ли играете ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Violator Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 Днес сме от 15:00 пак. апапи,грабнахте ме да направя дебиут,само в неделя ли играете ?!? Ами някои отделни хора май си ритат и през седмицата, но основната група сме в неделя.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 там сме на якото временце Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.