CTAH4O Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Някой,ако може - да вземе помпа (имам игличка) , че имам една хубава топка за сефтосване... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 И моя милост ще е на линия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Добро мачле се получи, ама моя милост не можа да издържи до края /оффтопик - станчо, кой от всичките беше ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Пак ли бяхте 25 човека п.п. багаж стягах и не можах да дойда... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Пак ли бяхте 25 човека п.п. багаж стягах и не можах да дойда... Горе-долу толкова Не искат да направим 4 отбора и да заформим едно турнирче и тва си е Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Станчо беше жълто-синята фланелка по лявото крило Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 A ti koi beshe?! Seki pyt se chudq P.P. Sori, za shliokavicata, ama toq komp go mrazq! Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Ами със сивата фланела... след мача си говорихме за липсата на колоездене и до какво води тя А и по време на мача успешно ме сравни с "радиоточка" при една противникова атака. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Тая неделя да направим някаква организация на мача ли? Аз пак предлагам да се разделим на 4 отбора и да се направи нещо като турнирче, митак, васко, вие сте? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 На мен ми се иска много някоя вечер да се съберем по-малко хора 6 на 6 или 7 вс. 7 и да цъкнем на някое изкуствено теренче... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Violator Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 Еми аз съм навит за турнирче, ако сме много народ, ама малко трудно ще го организираме ми се струва.. Иначе утре сме от 17:00, не забравяйте... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 Мисля и аз да довтасам. Да намаля средната класа на мача с три-четири пункта :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 Тая неделя да направим някаква организация на мача ли? Аз пак предлагам да се разделим на 4 отбора и да се направи нещо като турнирче, митак, васко, вие сте? Може, стига да не се окаже, че по-хладното време е проблем за повечето и не останем само 10-12 човека. Иначе идеята е добра... и врати си имаме, така че всичко е точно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 Може, стига да не се окаже, че по-хладното време е проблем за повечето и не останем само 10-12 човека. Иначе идеята е добра... и врати си имаме, така че всичко е точно Ми ако останем по-малко хора, по-добре. Ще направим едно хубаво мачле и да кажа, че утре няма да подавам на никой, щото никой не ми подава на мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Добър мач стана Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Другата Неделя пак!Дай Боже слънце за това!! Мачлето беше добро Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Добър мач стана за съжаление, приключи по малко крив начин. Дано всичко да е ОК, че си беше неприятно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 за съжаление, приключи по малко крив начин. Дано всичко да е ОК, че си беше неприятно. E, случват се и такива работи, но нищо кой знае колко сериозно не е станало. Тая седмица също се очертава хубава, така че за другата неделя пак сме там Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 Уикенда сьм си в Пловдив, но маи в неделя играем с 4орбата ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 Саше,мача е на 19-ти.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirkov Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 днес няма ли да се съберем да играем, времето е малко лошо ама става май за ритане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 днес няма ли да се съберем да играем, времето е малко лошо ама става май за ритане Ми аз 16:30 съм там както си беше уговорката пък ще видим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Violator Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 От 16:30 сме днес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Пореден оспорван двубой между два иначе толкова равностойни тима , след надлъгването в началото при резултат 1:0 за отбора със счупената врата,играта бе изравнена.Резултата също. Драмата бе пълна като при 2:2 мрака падна и топката се изгуби,може и на нея и писна да бъде ритана от снажните футболяги В крайна сметка логичното се случи и съдията(някаде от мрака) прекрати мача !! Честито на загубилите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Violator Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 Колеги, утре сме от 15:30, че тази нощ връщаме часовника... Дано да няма неориентирани утре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.