basten Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 Аз днеска не успях... че късно свърших работа и бях доволно скапан. Другата седмица живот и здраве ще гледам да съм на линия. Между другото ако почне така по-често да вали и захладнее... може и в зала пак да почнем да ритаме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Момци, в неделя няма да вали, като гледам прогнозата, та ще се играе ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Голям мераклия си да направиш повторен дебют бре Ще ритаме споко - но късно се пише че ще се заспами темата и трябва бая да се up-ва Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 тая неделя и аз ще дойда Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 То хубаво, ама от 16:00 е Манчестър - Челси и аз мисля да го гледам. Дали ще може да се съберем по-раничко към 1-2, за да може да се приберем за мача? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Ми доста трудно защото има доста редовни хора не от форума които си знаят за 5.30а и по-рано едва ли ще се съберем Първото полувреме и половината от второто спокойно може да се гледа едит - да бе то преди 6 не може да се почне така или иначе -знаеш ги, че повечето не идват навреме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Ми от 17:30 е ок, ще дойда към 18:00 и ще си изгледам целия мач Само да не вали, разбира се :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Тази Неделя да се събираме от 5.30 и да почнем в 6 че преди 8 е тъмно вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Violator Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Идвайте да се съберем доволно. На Берба може и едно полувреме да му гледаме само - ще има кога друг път да го гледаме през следващите 4 години. По-добре ние да си разцъкаме, отколкото да гледаме други как го правят.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koce Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 и аз ще се докарам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Ми така като гледам и аз ще се докарам към 17:30 пък да видим кво ще стане и пак да кажа дано не завали Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 няма да вали бе - това ми е бенефисът днес и трябва да го уважиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Що да ти е бенефис, Сашо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Занимавам да следвам айде 5.30 и в 6 почваме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Добър мач се получи, имаше прекалено много непознати хора за мое съжаление. От старата дружина сигурно нямахме и 1/3. Сашо, честно ти казвам, човече, супер много си се променил. Ако не се беше обадил нямаше да те позная Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Ами така е-като не си идвал от 2 години май-добре че ти се обадих а На мен мача не ми хареса особено - 8 по 8 на малките вратички по ширина става идеално... Иначе нали разбра другия път от колко часа е мачът Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Иначе нали разбра другия път от колко часа е мачът Абе ще изчакам Васко да напише за всеки случай Иначе ми беше много приятно, че се видяхме с теб и дано да можеш да идваш по-честичко на мачовете То аз сега зимата сигурно няма да ходя в зала да играя, та чак на пролет Link to comment Share on other sites More sharing options...
Violator Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Абе ще изчакам Васко да напише за всеки случай Специално за теб ще напиша отсега: неделя от 17:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Аз си докарах много кофти разтежение днеска, така че и да става за ритане (в което малко се съмнявам) ще пропусна. Все пак, ако е хубаво времето може да дойда да направя няколко обиколки по пистата, ей така за спорта Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Голям карък - все нещо шибано ти се случва на тебе ,баш когато се оправиш Тоя път да не е станало в Перлата при операции с железа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Голям карък - все нещо шибано ти се случва на тебе ,баш когато се оправиш Тоя път да не е станало в Перлата при операции с железа Не, наведох се да хвана котката Ама то след мача в неделя 4 дена реанимирах и всичко ме болеше, тялото ми се побърка като се има предвид че от 2 години не съм го натоварвал толкова Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Как 2 години не си правил нищо бре - нали уж Перлата. тва - онова п.п май пак заспамихме от колко е мача - ама оправяйте се - вие ще играете Вече съм и в Топ Спамерите-теб те няма нещо обаче.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Как 2 години не си правил нищо бре - нали уж Перлата. тва - онова Ба, откакто ми се случи случката съм заебал всякъв спорт Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Неска викам да се съберем 100-ина човека Иначе за неразбралите - 17:00 почваме, така че елате малко по-рано. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Аз все още не съм решил... че при мен е сериозна дилема... Ред: Ще дойда. Малко "на инежкции" ще играя, че ребрата ми не са се оправили съвсем, ама ми се рита, да две не виждам ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.