Jump to content
BulForum.com

Warez Football

VooDooMaN

Recommended Posts

Как кой бе любо Утрепахме ги.......при резултат за нас с 7 - 8 гола за нас и викат да да бием дуспи :)....второто полувреме ги порязохме :)

ама аз дадох награда една бутилка по избор за тоя който вкара топката в стадион Пловдив и те момчетата като почнаха с едни неспирни опити :)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Ами айде утре от 3, че времето не е много топло тия дни, а и от 6 часа има мачове за гледане /ЦСКА-локо и Ман Ю - Челси/. Така се надявам и повече хора да дойдат. Какво ще кажете?

момчета аиде утре да сме на линия.....за мача.....и тоя път без пенционерите че са несериозни

Аз за това може да не идвам утре.....бахти "чичковците"....

Глупости от 3 е прекалено рано.....от 5 както си играем е идеално.....времето е супер....и зайо не се претиснявай няма да играят повее с нас....така че си идвай спокойно.....ама иния зверове дето ги докара.....те футболисти не са....виж да тичат след топката стават....само онова момче с черните шорти ми хвана окото....макар ч го е малко страх в единоборствата

Абе момчета в 6 има мачове, ама Вие си решавате кога д аиграете все пак. АКо е в 5 може и да не дойда ще си помисля. Все пак някой да напише със сигурност от колко ще се играе

момчета аиде утре да сме на линия.....за мача.....и тоя път без пенционерите че са несериозни
Аз за това може да не идвам утре.....бахти "чичковците"....

Аз пък ми се стори че точно малките си тръгнаха първи. Досс, тва на базик ли го казваш :). Чичковците си играеха и си тичаха докато някои само гледаха :)

Аз и утре ще дойда само кажете в колко чеса.

@midas, точно заради тях си тръгнахме. Те даже по едно време взеха и да псуват..... бахти и пенсиите....ше им играя аз на тях :>

@midas, точно заради тях си тръгнахме. Те даже по едно време взеха и да псуват..... бахти и пенсиите....ше им играя аз на тях :>

А бе вие си цъкайте и не им обръщайте внимание. Какво ви боли кой какво мрънка... ;) Играем за удоволствие, а не да се правим на големите звезди и да мрънкаме на другите.. Проблемът беше, че от близо 30 човека след няма и час останаха само 10 и се развали мача..

Иначе викам:

днес да си е от 5

защото някой хора не влизат във форума и няма как да разберат, ако има промяна. А то мачове има всяка седмица.. Ако вземем да се съобразяваме само с тях, не трябва въобще да ритаме.. Аз лично предпочитам да поритам аз вместо да вися пред телезизора и да гледам как някакви други го правят (освен, ако не е мач на националния примерно).. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...