Doss Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 как ли следи за фанелка с номер 5 червена на Купенхайм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Violator Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 как ли следи за фанелка с номер 5 червена на Купенхайм Хаха дам. Айде аз тръгвам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Абе момчета, кой-кой беше ? Аз разбрах само, кой е @Doss и @kenian. пп. Аз бях новия- дето игра от дясно с фанелкана на Вердер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 е щом си ме разбрал кой съм....аз сега не мога да зацепя за тая фанела на вердер...... ама тоя път не стана мач.....мен ме ритнаха 2 3 пъти и се прибрах отзад....няма да играем повече така.....вече колко години си ритаме не е имало такива изпълнения....винаги сме се пазили а сега някви пиклювци ми скачат като по кеча..... др. път им даваме една топка и да си се ритат.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Момчето,с една зелено-бяла фанела,играеше в нашата дясна защита,срещу Роналдинио Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Момчето,с една зелено-бяла фанела,играеше в нашата дясна защита,срещу Роналдинио Нещо бъркаш- аз играех срещу Роналдо. Пичът с фланелката на Манчестър. Срещу Роналдинио играеше един приятел Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Да ,но казваме на друг човек Роналдинио Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Да ,но казваме на друг човек Роналдинио Ахъм, ясно. Еми супер мач стана, така че ако ни приемете другата неделя пак сме там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 мача беше слаб....не бягахме изобщо....нямаше комбинаторика.....а сме свикнали игрите да става и красиви вместо да ги смачкаме им дадохме да ни бият....сетих се кой си сега....в тебе не ми хареса само това че не си твърд и лесно губиш единоборствата.... иначе от тебе в защита бях най доволен гонеше роналдиньо до дупка....а и след мача го казах това....другата седмица сте добре дошли абе пич кви са тия изруди на аватара ти бе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 мача беше слаб....не бягахме изобщо....нямаше комбинаторика.....а сме свикнали игрите да става и красиви вместо да ги смачкаме им дадохме да ни бият....сетих се кой си сега....в тебе не ми хареса само това че не си твърд и лесно губиш единоборствата.... иначе от тебе в защита бях най доволен гонеше роналдиньо до дупка....а и след мача го казах това....другата седмица сте добре дошли абе пич кви са тия изруди на аватара ти бе Еми той много кофти ме изрита в началото и несмеех много-много да му влизам. Както и да е. Айде другата седмица- пак. ЕДИТ: Хаха, това са някакви пичове на купон. Даде ми го един приятел да го конвертирам и аз си го харесах и си го сложих за аватар. Май единия е брат му, незнам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Как не смееш,искаш си фал,и да не ти пука,няма какво да ти направи ,смело играй и ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 ....винаги сме се пазили а сега някви пиклювци ми скачат като по кеча..... Паднахме щото не беше с късметлийската фланелка Инаме си мисля,че максимум 9х9 души трябва да са отбои Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Паднали сте защото мен ме е нямало :D :D Винаги като съм идвал да играя все съм побеждавал . П.С. На кой викате Роналдиньо ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 На един,който мами повече от тебе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 ама си истава само с маменето......коефициент на полезна дейност по малък от еденица Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Е, тоя исакм да го видя задължително някой път. Това не се среща всеки ден човек, който мами повече от мен. Ама това е нормално вече, аз съм почнал д аподавам вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 приятелю сега и ако споделиш кой си че така като кръстника не те позннавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 От Арсенал е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 да сетих се високото момче....дето тича по дясното крило и се опитва да влезе с топката в вратата Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Мда Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Как да станат мачовете,като мен ме няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 хахах ДОС много правилно ме определи . Точно тоя съм. тая седмица съм на море ама другата седмица пак ще съм на линия.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Как да станат мачовете,като мен ме няма Ами къде си ?Аре идвай Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 шшшш станчо я нахлувай Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Станчо се развали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.