basten Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 Tolkoz mnogo hora bqhme minaliq pat, sega i oshte shte hodqt. Napravo si propuskam dnes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 Eми супер и аз днес ще дойда. Ти кой беше днес? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 А колко човека бяхте днес? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 А колко човека бяхте днес? двайсетина Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 двайсетина 24 май Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 Ти кой беше днес? 100-килограмовото дясно крило Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Ти кой беше днес? A ти кой беше днес? Аз предлагам всеки да си признае кой е бил Аз бях...с тениска на Offspring и най-добрия от спечелилия отбор (фук фук) Link to comment Share on other sites More sharing options...
skippa Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 ne 4e ne6to ama koi naprai pi4a s caisite 6af ... ne6to ne moje da gubi . syvet - idi na lekar pi4 ne si dobre s nervite a i FO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 сашо така ли стана бе, нямаше ме да пазя и поднахте Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 сашо така ли стана бе, нямаше ме да пазя и поднахте Затва те искам другия път Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Е той по принцип Rexus пази добре, ама не е пазил на голяма врата и затва станаха гафове Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 С колко паднахте? Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Е той по принцип Rexus пази добре, ама не е пазил на голяма врата и затва станаха гафове E на ква врата е пазил? На вратата в хола ли? Единият вратар пази много добре, явно тоя Rexus е другия Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 E на ква врата е пазил? На вратата в хола ли? Единият вратар пази много добре, явно тоя Rexus е другия на малки, такива дет са по училищата Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 Аз предлагам всеки да си признае кой е бил Аз бях...с тениска на Offspring и най-добрия от спечелилия отбор (фук фук) А бе вярно, защо не кажете кой бяхте там и кой кой е? Да знаем следващия път как да се ритаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 Ми аз бях пича с очилата и фланелката Каменица...от падналия отбор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 С колко паднахте? По едно време водехме с 10 гола и няколко човека си тръгнаха, и се разделихме наново и започнахме 0:0, ама това беше на края, последните 20-30мин. и пак бихме де ама с малко. Ми аз бях пича с очилата и фланелката Каменица...от падналия отбор Теб те разбрахме. А кои бяха другите 2ма с Каменица? Тоя с червената беше най-добри от вашия отбор. (само дето получаваше много слаба подкрепа в желанието си да направи нещо) Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 Аз бях човека с фанелката "TUI" и червените панталонки Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 Аз бях с фанелката на Механа Кокалъ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Неделя - 18:00 ч. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 Аз може да се опитам да се домъкна. Имам да върша хиляди работи, но не съм играл от много време и ми се иска да направя един прощален мач, че другата неделя заминавам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 Може би ще дойда.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 още един играч приемате ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Violator Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 Аз съм на линия и този път. ПП: Аз съм въпросния тип с червената фланелка Каменица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rez Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 Аз може да се опитам да се домъкна. Имам да върша хиляди работи, но не съм играл от много време и ми се иска да направя един прощален мач, че другата неделя заминавам... идвай да се поритаме за последно тогава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.