Jump to content
BulForum.com

Warez Football

VooDooMaN

Recommended Posts

И ся кво...остава ли 6.30 за неска?

Въпреки мача

НЕ. Мачът пропада - Васето и колегите му няма да идват и следователно няма да има топка пък и те са основното ядро хора.Сигурно и много хора ще останат да гледат Бразилия, така че другата седмица евентуало може да ритаме :excl:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Хич не ми е за глупавата Бразилия, пък и трябва да се раздвижа малко, ама съм затрупат от работа и ази няма да мога да дойда. То и другата седмица може така да стане... Да видим...

Неделя - 17:00

Финалът е от 21:00 и затова предлагам да поритаме(отдавна не сме го правили :) ) от 5.Вече не вали пък и не е голяма жега ;)

Хора, вие колко човека се събирате обикновенно? Г/д питам, понеже мойте хора се събираме в 6ч и може да направим един мач съвместно. Навити ли сте и колко народ се събирате или пък до 6ч ще сте свършили да играете? Някой да каже нещо. :)

Ами различно се събирам 12-20 човека....имало е случай и с по 30 :)

като дойдете ще измислим нещо :)

Какви бяха тези жени покрай вас днес? От форума ли са? Би ми било интересно да поритам с/у жена. :lol:

Малко ще ми е кофти да им влизам...баси :wacko:

А едната как измами 2ма и вкара направо ме разби.

Че момичетата са професионални състезателни и двете тренират :) не ги подцявайте....а имаха и въздух повече от доста от момчетата :)

Какви бяха тези жени покрай вас днес? От форума ли са? Би ми било интересно да поритам с/у жена. :lol:

Малко ще ми е кофти да им влизам...баси :wacko:

А едната как измами 2ма и вкара направо ме разби.

Че когато могат,могат,и те са хора и играят,при това добре :)

E, днес се събираме с мойте хора. Ако някой има желание и свободно време нека дойде. Там където и вие ритате се събираме. В 6:30h

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...