THE-AGENT Posted April 23, 2006 Share Posted April 23, 2006 И аз не можах днес ... връщам се чак сега в Пловдив Утре ще се ходи ли? ако да аз съм сигурен ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted April 23, 2006 Share Posted April 23, 2006 явно днеска не сте се събрали много... утре? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted April 23, 2006 Share Posted April 23, 2006 явно днеска не сте се събрали много...утре? И аз това питам ... дано за утре да има желаещи ... да стане един хубав мач Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted April 23, 2006 Share Posted April 23, 2006 явно днеска не сте се събрали много...утре? Ауе ти къде ве? Няма ли да идваш да пииш с нас? Иначе мен не ма бройте Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted April 23, 2006 Share Posted April 23, 2006 Бяхме 10 човека и имаше едни малки вратички, на които играхме А за утре се съмнявам дали ще се играе - поне никой от хората днес няма да идва Ако имате топка ходете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 Аз пък получавам друга информация... Т.е., че има навити да повторят и днес. А като гледам сме и достатъчно хора само за днес. Ми айде нормалното 5 часа там и това е... Най-много пак да сме половинка - 10тина души. И така става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cygne® Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 Аз съм там Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 Еми ако не вали(в което много се съмнявам) може да се дотътря Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 Значи днес 17ч .... бройте ме и мен ... а топка има ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 Значи днес 17ч .... бройте ме и мен ... а топка има ли ? Точно това е проблемът - ако имаш топка,вземи я Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 Точно това е проблемът - ако имаш топка,вземи я Взимам я ... и в 17ч съм на игрището Топката е леко спаднала, но може да се играе с нея .. някой ако може да вземе една помна .. ще е супер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 И аз съм там. За съжаление излезна, че топката ми е в София . Но за сметка на това ще допринеса за грубостта на терена Жоре, взимай ме в твоя отбор, че сигурно ще съм си отремонтирал калеврите :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 V4era vse oshte imah gadni bolki v muskula na leviq krak, no dnes sa po4ti otshumqli...ta shte napravq malko testove da vidq dali shte moga da igraq i ako nqma problemi sam na liniq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martita_girl Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 6te hodim li da igraem za6toto vynka mn gadno zavalq ? az sym THE-AGENT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 Честито Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 Шибан дъжд Link to comment Share on other sites More sharing options...
martita_girl Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 6te se hodi li posledno????da znam dali da izlizam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rez Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 аз отивам Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 Неделята съм на мача Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 Какво стана ве , направихте ли дербито или е валяло дъжд тия дни в Пловдив ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 Бяхме само аз и Rez никой друг нямаше дано другия път има повече хора ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 Е мене ме нямаше в града ,пък и съм нов в форума иначе бих се включил в дербито .- Вие знаете ли се поне по физиономия тука които сте най-редовните в форума и преди събирали ли сте се поне за 6 на 6 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 Е мене ме нямаше в града ,пък и съм нов в форума иначе бих се включил в дербито .- Вие знаете ли се поне по физиономия тука които сте най-редовните в форума и преди събирали ли сте се поне за 6 на 6 ? Шегуваш ли се?Естествено, че се познаваме.А иначе сме се събирали по 20-30 човека понякога THE_AGENT,опитай се да се сетиш защо сте били само двамата Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 THE_AGENT,опитай се да се сетиш защо сте били само двамата Сещам се ... надявам се другия път да сме има повече желаещи и най-вече времето да не се прецака в последния момент Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 THE-AGENT, няма кво да се нервиш майна. тва си е напълно нормално се едно ша се разтопят. и на мен ми се е случвало няколко пъти и изобщо не се занимавам да ходя, ако малко се заоблачи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.