VeSo Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 Ма ти идвал ли си ве Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 И аз сигурно няма да мога да дойда.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 Еми явно тоя път ще игрем на половината - поне няма да се тича толкова, че и без това имам лека мускулна треска, но ще съм на линия Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 И аз сигурно няма да мога да дойда.... аа иди ве ние и без теб мой да пиим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 Ако ще ме взимате в отбора за турнира....пуснете едно лично съобщение да ви дам ЕГН..... че не знам как се води тука Васето Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Violator e Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 ЗА какъв турбир става въпрос? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 За каменица сигурно Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 За на ВМРО турнира става дума. Каменицата е после. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Искам да попитам тази седмица дали ще се играе и кога,защото нали и понеделник се почива и ако взимате нови лица бройте и мен за мач Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Добър въпрос. И аз бих се присъединил(с топка) , в Пловдив съм си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Евала мчета за тая инициатива ! Аве да ви питам - преди събирали ли сте се за мач , щото 1 френд от София ми каза ,че те си правили дербита между най-популярните и големи форуми ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Ами играем вече от около две години... Тая седмица аз няма да се присъединя...Великден е все пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Еми айде тогава: Неделя - 17:00 ч-нищо, че е Великден Ако пък няма достатъчно желаещи можем да га отложим за понеделник, който също е почивен ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Аз съм навит за понеделник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 аз съм навит и за двата дни...но повече за неделя Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Не че съм някой който е идвал много пъти и нещо такова това ще ми е за първи път обаче имам една такава мисъл, че на Велин ден точно вечерта няма да се съберат доста хора, но пък понеделник ще има повече, защото всеки ще се е прибрал от където е бил ако въобще е бил ... но това е лично мое мнение ...като цяло съм навит и за двата дни ...но по-удобно ми е понеделник ... и топка може да взема що годе сносна ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Няколко човека ми казаха, че няма да имат проблем за неделя, така че си остава от 5 часа в неделя Пък и аз съм по-навит именно за утре Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Няколко човека ми казаха, че няма да имат проблем за неделя, така че си остава от 5 часа в неделя Пък и аз съм по-навит именно за утре Добре супер значи аз ставам 6 който ти е казал че няма проблеми за утре ... в 17ч ще съм на игрището нали на онова пред стадион Пловдив. Ето давам и пиц, ако някой ме забележи да се обажда, че не ви познавам ... Цък ... ще се прибера чак утре ...така че ако има някакви промени моля пратете ми едно ЛС ... също кажете дали да взимам топка ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Ами и на мен ми е по-удобно за понеделник Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cygne® Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Имате утре 2-3 човека от моя страна Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Абе що не го направите и за двата дни аз единият сигурно ще дойда Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted April 23, 2006 Share Posted April 23, 2006 Ся последно неделя или понеделник??? пфф....поправка днеска не мога....ако се отложи за понеделник или и двата дни играете пон. съм там ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted April 23, 2006 Share Posted April 23, 2006 Абе дайте да видим днеска колко ще сме - дано стане доволен мач,ако пък не-може да се порита и утре.Елате в 5 пък да видим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 23, 2006 Share Posted April 23, 2006 Аз преядох грубо... Ама много грубо... Кофти. Утре кога ще е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.