Jump to content
BulForum.com

Warez Football

VooDooMaN

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Еми явно тоя път ще игрем на половината - поне няма да се тича толкова, че и без това имам лека мускулна треска, но ще съм на линия :D

И аз сигурно няма да мога да дойда.... :(

аа иди ве ние и без теб мой да пиим :D

Ако ще ме взимате в отбора за турнира....пуснете едно лично съобщение да ви дам ЕГН.....

че не знам как се води тука Васето :blink:

Искам да попитам тази седмица дали ще се играе и кога,защото нали и понеделник се почива :D и ако взимате нови лица бройте и мен за мач :D

Евала мчета за тая инициатива ! Аве да ви питам - преди събирали ли сте се за мач , щото 1 френд от София ми каза ,че те си правили дербита между най-популярните и големи форуми ?

Ами играем вече от около две години... Тая седмица аз няма да се присъединя...Великден е все пак...

Еми айде тогава:

Неделя - 17:00 ч-нищо, че е Великден

Ако пък няма достатъчно желаещи можем да га отложим за понеделник, който също е почивен ден :)

Не че съм някой който е идвал много пъти и нещо такова това ще ми е за първи път обаче имам една такава мисъл, че на Велин ден точно вечерта няма да се съберат доста хора, но пък понеделник ще има повече, защото всеки ще се е прибрал от където е бил ако въобще е бил ... но това е лично мое мнение ...като цяло съм навит и за двата дни ...но по-удобно ми е понеделник ... и топка може да взема що годе сносна ...

Няколко човека ми казаха, че няма да имат проблем за неделя, така че си остава от 5 часа в неделя

Пък и аз съм по-навит именно за утре ;)

Няколко човека ми казаха, че няма да имат проблем за неделя, така че си остава от 5 часа в неделя

Пък и аз съм по-навит именно за утре ;)

Добре супер значи аз ставам 6 който ти е казал че няма проблеми за утре ... в 17ч ще съм на игрището нали на онова пред стадион Пловдив. Ето давам и пиц, ако някой ме забележи да се обажда, че не ви познавам ... Цък ... ще се прибера чак утре ...така че ако има някакви промени моля пратете ми едно ЛС ... също кажете дали да взимам топка ...

Абе дайте да видим днеска колко ще сме - дано стане доволен мач,ако пък не-може да се порита и утре.Елате в 5 пък да видим :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...