nakatak_zick Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Вие нали ще играете до към 5 някъде.Ако мога ще дойда към 3...късно ли ще е тогава? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Момчета и аз мисля да се пусна днес,готино е времето Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Ами айде де. Напоследък много много не можем да се посъберем. Аз ще идвам...идвайте и вие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 МититУ ша е на линия Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Момчета,готин(и) мач(ове) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 А ти кой беше? (шъ извиниш) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Ами от един отбор бяхме Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 те нашите мачове понякога са хубави но понякога просто не ни се отдава на мен неска например много ми беше куца играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 те нашите мачове понякога са хубави но понякога просто не ни се отдава на мен неска например много ми беше куца играта Митак, не се оправдавай нали ни бихте с бая голям резултат Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 НЕ е важно кой побеждава...важно е участието... все пак е позволено да си кажете:ебаси и каръка дет съм,НО следващия път ще ги разцепа Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 те нашите мачове понякога са хубави но понякога просто не ни се отдава на мен неска например много ми беше куца играта Що?Отзад си беше стабилен Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 А пък думата е ЖУЛЕЗЕН! Kenian-ски сериозно не те знам, кой точно си бил...левия ни бек? Щото аз теб съм те забелязал във форума с разни мнения интересни и ми беше интересно да се запознаем. И ми беше странно, че ще те видя на мач, а пък после всички нови ми се стори, че са доведени и някого и съответно си помислих, че не си дошъл...пък си и сме били в един отбор и сега почвам да гадая... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 А пък думата е ЖУЛЕЗЕН! Kenian-ски сериозно не те знам, кой точно си бил...левия ни бек? Щото аз теб съм те забелязал във форума с разни мнения интересни и ми беше интересно да се запознаем. И ми беше странно, че ще те видя на мач, а пък после всички нови ми се стори, че са доведени и някого и съответно си помислих, че не си дошъл...пък си и сме били в един отбор и сега почвам да гадая... Ахам,в случая играех ляв бек Link to comment Share on other sites More sharing options...
koce Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 точно kenian ме пазаеше от целият отбор не че има нужда аз понякога се празя сам Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Що?Отзад си беше стабилен то аз и напред одих и за малко гол да вкарам то ти осетили кои съм по точно де не се бъркаш с някои от другите Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 то аз и напред одих и за малко гол да вкарам то ти осетили кои съм по точно де не се бъркаш с някои от другите Xxaxaxa,нали направихме един сандвич на техен нападател Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Xxaxaxa,нали направихме един сандвич на техен нападател шшш кво сте правили вие бе Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Xxaxaxa,нали направихме един сандвич на техен нападател Верно яка преса ми направихте Ама все пак ви е простено - като не можете да ме спрете по друг начин btw Красьо, нали щеше да си публика Голям мач изпусна Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 аа начи несе бъркаш точно тоя съм аз тежкотоварния сашко то случаино стана оказа се на неподходящото място и в неподходящото време Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Бе я кажете кога се събирате, тая седмица ще се събирате ли...? Че ми се доигра малко може да намина следващия път като играете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Aми ако е хубаво времето-дам,в неделя мисля,но проверявай темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 Бе я кажете кога се събирате, тая седмица ще се събирате ли...? Че ми се доигра малко може да намина следващия път като играете. Айде де ... ще ходим ли че и на мен ми се играе много ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Момчета,в събота вечерта местим часовниците с час напред затова викам да играем в: Неделя 16:00 ч Дано този път игрището е свободно,а ако не е ще ходим пак на гумата В неделя го дават да се е постопли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Violator Posted March 25, 2006 Share Posted March 25, 2006 Кат гледам времето ще е ок. Аре идвайте да се съберем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted March 25, 2006 Share Posted March 25, 2006 utre shte e daje oshte po-toplo. Az shte idvam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.