Stenli Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Събота е Бъдни вечер...не ме закачайте. Аз предлагам да играем нещо като вторник примерно...сряда...веднага след Коледа. Едва ли ще има такива заклети бачкатори, които да не могат... аз за сряда ще мога, то и за вторник, но трябва да си отменя часа за зъболекар едит: някой да пише на васето в icq, да запази зала, ако не е и той на почивка някъде ;> Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Само че пропускате една важна подробност - залата май излиза в почивка... едит:утре ще пиша на Васко да го питам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 mom4eta kakvo stana koga 6te podritvame Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Няма да е скоро Залата била в почивка :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZIO Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 Няма да е скоро Залата била в почивка :ph34r: Еми има и други зали.Например СТАД...въпреки че баща ми каза че вътре е по-студено от вън. Има и няква нова в ТРакия с изкуствена трева ама тя сиурно ще е много скъпа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Абе пичове в коя зала ходите вие ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Абе пичове в коя зала ходите вие ? 2 пъти мъчихме да идем в залата дето е на стадион пловдив, но от там се оказаха доста несериозни и 2-та пъти ни прецакаха. сега са били в залата, която се намира малко по надолу от стадиона на тхвп-вхвп нещо ей такова. аз лично не съм бил, но казват, че залата е хубава и вътре не било много студено Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 2 пъти мъчихме да идем в залата дето е на стадион пловдив, но от там се оказаха доста несериозни и 2-та пъти ни прецакаха. сега са били в залата, която се намира малко по надолу от стадиона на тхвп-вхвп нещо ей такова. аз лично не съм бил, но казват, че залата е хубава и вътре не било много студено Ние щото ходим в една малка зала за 4 кинта на час, но повече от 4 човека не става и се цъка само малки вратички Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Айде пак да се организираме, а? Аз тая седмица съм много зает, но баш от следващата се освобождавам. Ако уредим нещо за събота и неделя, ще съм на линия. Предполагам учениците и те са на такова мнение и хората с по-сериозна работа. Би трябвало вече всичко да си е ОК и отново да е отворена залата и да ни чака. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Айде пак да се организираме, а? Аз тая седмица съм много зает, но баш от следващата се освобождавам. Ако уредим нещо за събота и неделя, ще съм на линия. Предполагам учениците и те са на такова мнение и хората с по-сериозна работа. Би трябвало вече всичко да си е ОК и отново да е отворена залата и да ни чака. Ами, виж - учениците трябва да се стягат, защото първият срок приключва Сериозно - по принцип още тази събота трябваше да играем, но самото ВХВП не работило...затова евентуално от събота можем да подновим сезона с първи мач за 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 Пишете ме на вратата...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 То хубаво, ама ще запази ли някой? На мен не ми е особено удобно, а и съм адски зает тая седмица...иначе бих. Айде някой да се организира и да я свърши тая работа, някой по-наблизо там. Иначе хубаво, че имаме навитаци... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Аз точно днес си мислех как ми се играе мач, обаче някой да уточни за зала ли става въпрос, или за игра на открито ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Аз съм по-навит за залата, но и навън може...ако постопли като днес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Taq sabuta ili nedelq sam svoboden...samo ako shte se igrae v zala, da se kaje v koq... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Залата на ВХВП бачка ли вече? На мен мноого ми се е доиграло Айде някой да провери и да се организираме Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Minalata sabuta igrahme tam. Tazi sedmica sam na ba4kane v sabuta, taka 4e shte sam na razpolojenie samo ako igraem v nedelq... za sujalenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Аре да казвате тук кога играете...като се организирате... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Violator Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 За утре се разбрахме с колегите да ритаме навън. Времето е приятно и викам, че моментът е подходящ да открием сезона 4.02 (събота) от 14:00 часа Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Приемате ли нови "звезди" или се изисква покана ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Изисква се покана. Отправям ти я официално... Закриваме ли сезона на залите? На мен нещо много ми пасна и честно казано съм навит да играем през цялата година в зала. Явно тая седмица няма де, та ще се разберем, като се видим... Утре, 2...там... Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Изисква се покана. Отправям ти я официално... Закриваме ли сезона на залите? На мен нещо много ми пасна и честно казано съм навит да играем през цялата година в зала. Явно тая седмица няма де, та ще се разберем, като се видим... Утре, 2...там... Утре 14ч къде аз съм свободен и много ми се играе така че ако има място (и желание от ваша страна) мога да дойда Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 На заграденото прашно игрище точно срещу централния вход на стадион Пловдив. Идвай...нека има хора... Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 На заграденото прашно игрище точно срещу централния вход на стадион Пловдив. Идвай...нека има хора... Там съм имате ли топка или да взимам ? Имам един Адидас само трябва да го напомпя малко и е супер за игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Трябва да имаме топка, но като си толкова навит...вземи и твоята. Няма да ти се разсърдим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.