dorina Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Здравейте, подарявам малко женско котенце на 2 месеца и нещо - рижавко и много сладко. Снимки има тук : коте1 - тук е първото, и коте2 - тук единственото рижавко. На снимките са по-малки, но нямам възможност да дам настояща снимка. Котето си има имунизационен паспорт и е ваксинирано, може да ходи до тоалетна в котешкия пясък, само трябва да бъде обезпаразитено от лекар, но смятам и това да направя. Яде всичко - в смисъл и човешка и котешка храна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Оле...много е сладко...незнам...ще питам наще дали искат,защото имаме един котарак и незнам как,ще го възприеме...м...ще ми кажеш ли колко е голямо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorina Posted July 10, 2005 Author Share Posted July 10, 2005 ами на възраст е както вече казах на 2 месеца и 7 дни, а иначе не много голямо - малко по-голямо от колкото на сниката - високо една педя някъде и дълго педя и половина - как само обясних ама така е на поглед. Ако искаш и ме търсиш вкъщи, няма да ме има, щото се га излизам, можеш да ми пратиш смс или пак най-добре ми пиши в темата, като се върна после ще проверя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 мале-е-е страшни са.. ако мойта котка не беше толкова ревнива, бих ги взел всичките Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Super sa ... no nemoga da si vzema za jalost tova det e nai v lqvo e mnogo gotinko... ako maika ne mi zabranqva6e jivotni v ka6ti ... 6tqh da si zema pone edno Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorina Posted July 11, 2005 Author Share Posted July 11, 2005 Хора, нямам възможност да изчаквам повече и затова днес ще се наложи даводя котето на село - на двора - много ми е кофти, ама не става- наште настояват, а и се оказа, че предните му стопани също се го гледали и на двор, така че на него няма да му е зле, или поне така се надявам Искаше ми се да го задържа много, ама нали знаете как е, когато все още живеем с родителите си и не всичко зависи само от нас..та така, стискайте палци на малката Рижанка да свикне и да и е добре... Поради това си редактирах първия пост като си махнах координатите. Благодаря ви за разбирането ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.