Jump to content
BulForum.com

Подарявам котенце !

dorina

Recommended Posts

Здравейте, подарявам малко женско котенце на 2 месеца и нещо - рижавко и много сладко. Снимки има тук : коте1 - тук е първото, и коте2 - тук единственото рижавко. На снимките са по-малки, но нямам възможност да дам настояща снимка.

Котето си има имунизационен паспорт и е ваксинирано, може да ходи до тоалетна в котешкия пясък, само трябва да бъде обезпаразитено от лекар, но смятам и това да направя. Яде всичко - в смисъл и човешка и котешка храна.

Оле...много е сладко...незнам...ще питам наще дали искат,защото имаме един котарак и незнам как,ще го възприеме...м...ще ми кажеш ли колко е голямо?

ами на възраст е както вече казах на 2 месеца и 7 дни, а иначе не много голямо - малко по-голямо от колкото на сниката - високо една педя някъде и дълго педя и половина - как само обясних ама така е на поглед. Ако искаш и ме търсиш вкъщи, няма да ме има, щото се га излизам, можеш да ми пратиш смс или пак най-добре ми пиши в темата, като се върна после ще проверя.

Хора, нямам възможност да изчаквам повече и затова днес ще се наложи даводя котето на село - на двора - много ми е кофти, ама не става- наште настояват, а и се оказа, че предните му стопани също се го гледали и на двор, така че на него няма да му е зле, или поне така се надявам :( Искаше ми се да го задържа много, ама нали знаете как е, когато все още живеем с родителите си и не всичко зависи само от нас..та така, стискайте палци на малката Рижанка да свикне и да и е добре...

Поради това си редактирах първия пост като си махнах координатите.

Благодаря ви за разбирането !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...