peja Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Имам лаптоп модел Dell Inspiron 8200 според информацията, която имам е изгорял чип на мрежовата карта (3Com), която ми казаха че е част от дъното и самото дъно не функционира, а подобен чип не може да се намери. Моля ако някой знае за добър сервиз на преносими компютри или може да помогне по дадения казус да остави информация. Предварително благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Имам лаптоп модел Dell Inspiron 8200 според информацията, която имам е изгорял чип на мрежовата карта (3Com), която ми казаха че е част от дъното и самото дъно не функционира, а подобен чип не може да се намери. Моля ако някой знае за добър сервиз на преносими компютри или може да помогне по дадения казус да остави информация. Предварително благодаря. <{POST_SNAPBACK}> Ми що не си купиш външна лан карта?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Ми що не си купиш външна лан карта?! <{POST_SNAPBACK}> Аха , май най-добре така , аз не бих рискувал една ПЦМЦА карта ще ти струв аопределено по-малко от ремонта аи няма никакъв риск Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted July 10, 2005 Author Share Posted July 10, 2005 изгорял чип на мрежовата карта (3Com), която ми казаха че е част от дъното и самото дъно не функционира ами четете след като ще спамите излишно темата. Мрежовата карта е на дъното и чип на самата карта е изгорял, който спира работата на цялото дъно Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 ами четете след като ще спамите излишно темата. Мрежовата карта е на дъното и чип на самата карта е изгорял, който спира работата на цялото дъно <{POST_SNAPBACK}> Ти не го беше написал много ясно, сега вече като го каза така се разбира че и дъното не работи Дъното не може да се оправи явно това му бил живота, купи си нов нотебук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted July 10, 2005 Author Share Posted July 10, 2005 Ти не го беше написал много ясно, сега вече като го каза така се разбира че и дъното не работи Дъното не може да се оправи явно това му бил живота, купи си нов нотебук. <{POST_SNAPBACK}> Няма никаква логика. Всичко останало: хард, видео, процесор, рам, сд си работи само този чип на дъното на мрежовата карта, който има хора да го запоят но въпросния чип го няма. Дефакто ми трябва този чип или ново дъно, тъй като всичко останало работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Няма никаква логика. Всичко останало: хард, видео, процесор, рам, сд си работи само този чип на дъното на мрежовата карта, който има хора да го запоят но въпросния чип го няма. Дефакто ми трябва този чип или ново дъно, тъй като всичко останало работи. <{POST_SNAPBACK}> Компютъра работи ли? Зарежда ли windows че от одеви не мога да разбера дали въобще работи тоязи нотебоок или не? Защото ту казваш че не работи и след малко ама еди какво си работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xray Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Ей това мисля че е номера на чипа 3COM3C905C 40-0579-006 провери дали е същия и намери сайт като този да го поръчаш да ти го доставят в България мисля че чипа и доставката няма да са скъпи знаеш как се плаща . И после някой със стабилна ръка и готин поялник да действа и ако имаш късмет може и да стане работата. Успех и най вече късмет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
otoboto Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Ami 6to ne mahne6 3COMskia 4ip i ako zapali lapatopa si kuva6 PCMCIAka .. i 4erpi6 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarandaliev Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Защото като махне чипа, няма да запали дъното. То ако са правени така, че като махаш чипове и после всичко да пали, ехеее - щеше да е супер. Пробвай в Стемо - сервиза и специалистите му не са за всеки джоб, но определено си струва да ги попиташ поне, а не после някой самозванец да ти препоява дъното и изобщо после да нямаш лаптоп. Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
pbest Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Щом дъното не пали значи проблема не е (само) в чипа за ЛАН-а, има му нещо друго развалено на дъното и ще ти трябва доста късмет за да го намериш какво е. По всяка вероятност ще трябва да смениш цялото дъно, може да пробваш в някой сервиз ама не се надявай много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Щом дъното не пали значи проблема не е (само) в чипа за ЛАН-а, има му нещо друго развалено на дъното и ще ти трябва доста късмет за да го намериш какво е. По всяка вероятност ще трябва да смениш цялото дъно, може да пробваш в някой сервиз ама не се надявай много. <{POST_SNAPBACK}> MM , ето нещо смислено и наистина полезно по темата , обикновенно след токов удар от ЛАн( предполагам тва е при4ината ) - не ба4ка цялото дъно и смяната на въпросния 4ип нямада помогне съществено ! По- добре търси кой може да ти достави дъно и изобщо дали може да се достви ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
otoboto Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Защото като махне чипа, няма да запали дъното.То ако са правени така, че като махаш чипове и после всичко да пали, ехеее - щеше да е супер. Пробвай в Стемо - сервиза и специалистите му не са за всеки джоб, но определено си струва да ги попиташ поне, а не после някой самозванец да ти препоява дъното и изобщо после да нямаш лаптоп. Поздрави <{POST_SNAPBACK}> E 6to puk da ne zapali ? Na teb ako ti reznat primerno ednata raka da ne da umre6 ( 6a ma zviniava6 za primera ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 E 6to puk da ne zapali ? Na teb ako ti reznat primerno ednata raka da ne da umre6 ( 6a ma zviniava6 za primera ) <{POST_SNAPBACK}> Мноо тъпо и неуместно сравнение !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 И според мене или смяна на дъното или продажба на части. И като стана въпрос : интересувам се от екрана и батерията. Пиши ПМ да се разберем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.