zlobil Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 predi vreme t.e. predi 3 godini sedqx v daskalo na 1 4in s edin pi4 ot na6tiq klas nqkav skeitar se vode6e i si nose6e takiva fingar4eta originalni i pokrai nego se bqx zaribil i pravex dosta trikove i dosta golemi skoci no posle si mu gi varnax i sq ot okolo 2 godini ne sam baral takova 4udo no predpolagam 4e sam zabravil si4ko ve4e abe zaribqvka e Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 23, 2005 Share Posted September 23, 2005 Еми хора мога само да ви кажа че в Skate shop-a на главната фингъри на tech deck има за по 14 лева с резервни части(4 броя гуми ) и отверка.Аз бях на лагер и един пич от наща стая си го беше донесъл и аз цъках .Научих са да прая оли и кипфлип и някфи измисляни си от мен номера хаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted September 23, 2005 Share Posted September 23, 2005 кипфлип <{POST_SNAPBACK}> Кикфлип Някой зарибявал ли се е да цъка на стена.Всичко е като в матрицата.Аз едно време ида на стената в даскло и си правя грайндове по рамките на прозорците.Олито на стена теоритично може да стане безкрайно високо с произволна скорост.Само че другите трикове които фингъра трябва да се отдели от пръстите са си малко по-голяма философия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Кикфлип Някой зарибявал ли се е да цъка на стена.Всичко е като в матрицата.Аз едно време ида на стената в даскло и си правя грайндове по рамките на прозорците.Олито на стена теоритично може да стане безкрайно високо с произволна скорост.Само че другите трикове които фингъра трябва да се отдели от пръстите са си малко по-голяма философия. <{POST_SNAPBACK}> Да извинявам се кикфлип е .Иначе триковете в които фингъра се отделя са доста по сложни наистина.Ся понеделник и аз отиам да си зема един и да почвам да са зарибявам Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Да извинявам се кикфлип е .Иначе триковете в които фингъра се отделя са доста по сложни наистина.Ся понеделник и аз отиам да си зема един и да почвам да са зарибявам <{POST_SNAPBACK}> Абе закво ти е да даваш толкова пари като можеш сам да си го направиш.Аз преди си правих от фоно-карти и беше мноо як.Не е същото но пак е много зарибено! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Абе закво ти е да даваш толкова пари като можеш сам да си го направиш.Аз преди си правих от фоно-карти и беше мноо як.Не е същото но пак е много зарибено! <{POST_SNAPBACK}> Ми щото нещо не се получава кат си прая аз.Друго си е купешкия .Абе ша зема един само да минат входните че ся и да си го купа няма да имам време да джиткам с него Edit:Вчера бях до 18G Shopa и видях с очотота си:фингър с 4 колелца отверка,лепенки,и още нещо дето го забравих струва 14лева,а вингър който си е само дъска,машинки и колелца без отверка и резервни части е 10лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuRI0uSss Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 мои6 да си земе6 и от 18г там са 10 кинта а 4асти 15 а ве4е с рампи и др глупости са кам 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 значи днес бях в 18г шопа.. значи има един дето се продава с части,с лепенки и с още някви джунджурикии и е 16 лв...а има цял готов е 12 лв но барзо се чупи..а рампите са по 45 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
breakbroke Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 Аааааааа братлетаааа.. тва е адско ве... ахахахаххаха супер зарибенко е.. имам цели 2-3 диска с клипове, имам и цял филм! Няколко филма по точно http://blackriver-ramps.com Шшшш аре ако има зарибени да излезем да джъткаме ве?!??!?!?!?! Тъкмо ше си примона Едит: Мога Ollie,Kickflip,Heelflip,360 flip,varial kickflip, shove-it,50-50,boardslide,tailslide,noseslide... и куп други неща аре пак казвам ако има навитаци дайте се разберем да излезем да плущим Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted July 29, 2006 Share Posted July 29, 2006 Абе луди ли сте... Фърляйте ги тея фингъри и взимайте истински скейтове да карате... :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
breakbroke Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 Вие скейтърите сте отделно ние фингерборджиите и ние сме отделно Link to comment Share on other sites More sharing options...
breakbroke Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 Аре е темата замря Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 predi 2 sedmici edin fingar v skateshop be6e 30lv a v 18g spredi nqkolko dena kto otvori s rezervni 4asti i si4ko be6e 14 v rock shop-a na pe6ehodniq most cql fingar mai4e be6e bez rezervni 4asti e 8lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
theeyeless Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 И аз имам фингарчета.Имам на Блайнд един френд ми го прати от канада ма ся трябва да сменя машинките че се преебаха иначе е супер зарибявка особено като няма кво да правиш по цял час Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brams Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 И аз имам и аз зарибявам.Имам фигърче на "Darkstar" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 А на някой ако му трябват рампи да обажда.Един приятел ги беше правил и залежават сега в нас.Гарантирам че са много яки.Който има сериозен интерес да пише едно лично.Не е проблем и да ги снимам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
headbuster Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Може ли да кажете някой магазин защото в никой магазин от посочените не продават! Има ли някъкви минуси в поръчването по интернет! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Може ли да кажете някой магазин защото в никой магазин от посочените не продават!Има ли някъкви минуси в поръчването по интернет! в скейт шопа в хип хоп шопа в ейтинг шопа и на трите места продават незнам къде си ги търсил че да не продават Link to comment Share on other sites More sharing options...
most wanted Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 като бях 4-5 клас си правехме такива бордове от фонокарти и наистина се получаваше яко който иска може да опита да си направи и сам все пак т'ва е просто една малка дъсчица не си струва парите Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 most_wanted мога да ти кажа че фингърчетата си струват парите има голяма разлика между фингър и борд от фонокарта от личен опит знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkoss Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Аз имам фингърборди и са много яки правиш трикове с тях и са много гот Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.