gggggogi Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Някой може ли да ми каже как са POP3 и SMTP за еврокома? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Някой може ли да ми каже как са POP3 и SMTP за еврокома? <{POST_SNAPBACK}> pop.evrocom.net smtp.evrocom.net За първото виж може да е pop3 , но по спомени е само поп Eдит: http://www.evrocom.info/invision/index.php...ndpost&p=351924 pop3 e Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggogi Posted July 10, 2005 Author Share Posted July 10, 2005 А за абв-то някой знае ли ги ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 А за абв-то някой знае ли ги ? <{POST_SNAPBACK}> не съм сигурен,че абв поддържат ноо мога да ти кажа тези на маил.бг ако те интересуват само че там е платен и е с абонамент.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 А за абв-то някой знае ли ги ? <{POST_SNAPBACK}> Доколкото знам само платената поща на абв поддържа поп3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Доколкото знам само платената поща на абв поддържа поп3 <{POST_SNAPBACK}> Така е обикновенните потребители които не са цъкнали пари нямат поп3 достъп Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggogi Posted July 10, 2005 Author Share Posted July 10, 2005 ОК последно да питам за yahoo-to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Към всеки саит за меил-ове си има нещо като хелп или инфо и там си е казано всичко и сам можеш да видиш има или нема ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 ОК последно да питам за yahoo-to <{POST_SNAPBACK}> http://yahoopops.sourceforge.net/ , виж това дали ще ти свърши работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 http://yahoopops.sourceforge.net/ , виж това дали ще ти свърши работа <{POST_SNAPBACK}> И Яхуто нема! Има само за платежоспособни а относно яхупопс, не се лъжете с тея глупости, пробвал съм преди време, викам си много ще е удобно с такива програмки, но е мноого по-голям гъзобол с тях. Става изключително мудно, съвсем не е надеждно, това не е като истинския поп3 протокол, че при някоя грешчица да не се случат лоши неща. Мейл клиентът ви отдавна ще даде таймаут преди и 10 писма да са изтеглени. А не съм видял някоя от тези програми да дава редовни фишеци на мейл клиента докато тегли, за да не даде таймаут. Това съм го виждал например в Norton продуктите, които сканират pop3 протокола. Така че моя съвет е, може да пробвате за нямане какво да правите, но тоя метод НЕ става за всекидневно използване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDLINE Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Стара тема ,но е сходна с проблема ми : търся си email notifier за да си проверявам пощата в avb-то! Но повечето notifier-и изискват pop3 сървъра (а на абв-то тази услуга е платена ). Ако някой знае някаква програма , която да може да проверява през HTTP ,pls нека каже! ...мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Стара тема ,но е сходна с проблема ми : търся си email notifier за да си проверявам пощата в avb-то! Но повечето notifier-и изискват pop3 сървъра (а на абв-то тази услуга е платена ). Ако някой знае някаква програма , която да може да проверява през HTTP ,pls нека каже! ...мерси http://forums.techbg.com/index.php?showtopic=7189 Малко е сложно, ама пак е решение Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 а бе, к'во става с тоя smtp сървър ве? пичка му матерна .... 10-15 снимки не мога да пратя чрез него .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Някой знае ли кво стаа с тоя сървър, че взех да се нерва. 3 дена го нема никъв?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.