Jump to content
BulForum.com

E-mail POP3 и SMTP

gggggogi

Recommended Posts

А за абв-то някой знае ли ги ?

не съм сигурен,че абв поддържат ноо мога да ти кажа тези на маил.бг ако те интересуват само че там е платен и е с абонамент..

Доколкото знам само платената поща на абв поддържа поп3  :D  :punk

Така е обикновенните потребители които не са цъкнали пари нямат поп3 достъп :angry1

Към всеки саит за меил-ове си има нещо като хелп или инфо и там си е казано всичко и сам можеш да видиш има или нема ...

http://yahoopops.sourceforge.net/ , виж това дали ще ти свърши работа  :punk

И Яхуто нема! Има само за платежоспособни :D

а относно яхупопс, не се лъжете с тея глупости, пробвал съм преди време, викам си много ще е удобно с такива програмки, но е мноого по-голям гъзобол с тях. Става изключително мудно, съвсем не е надеждно, това не е като истинския поп3 протокол, че при някоя грешчица да не се случат лоши неща. Мейл клиентът ви отдавна ще даде таймаут преди и 10 писма да са изтеглени. А не съм видял някоя от тези програми да дава редовни фишеци на мейл клиента докато тегли, за да не даде таймаут. Това съм го виждал например в Norton продуктите, които сканират pop3 протокола.

Така че моя съвет е, може да пробвате за нямане какво да правите, но тоя метод НЕ става за всекидневно използване.

• 5 months later...

Стара тема ,но е сходна с проблема ми :

търся си email notifier за да си проверявам пощата в avb-то!

Но повечето notifier-и изискват pop3 сървъра (а на абв-то тази услуга е платена ). Ако някой знае някаква програма , която да може да проверява през HTTP ,pls нека каже! ...мерси

Стара тема ,но е сходна с проблема ми :

търся си email notifier за да си проверявам пощата в avb-то!

Но повечето notifier-и изискват pop3 сървъра (а на абв-то тази услуга е платена ). Ако някой знае някаква програма , която да може да проверява през HTTP ,pls нека каже! ...мерси

http://forums.techbg.com/index.php?showtopic=7189

Малко е сложно, ама пак е решение :rolleyes:

• 1 year later...
  • 4 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...