sine0chko Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Привет!: някой знае ли някоя програма с която мога да си правя дадена мп3-ка в .wav формат в следните параметри -> значи аз си направих няколко такива мелодии с една обикновенна програмка но с нея незнам защо излизат много глухи песните на телефона а помня че преди време тук бях писам в форума на един човек и той ми беше направил няколко такива и излизаха идеални .... така че някой ако знае такава програмка кадето да си направя мп3-ката в .wav формат на такива параметри кадето дадох малко по нагоре ще съм му много благодарен ..... Благодаря предварително..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Това е ADPCM WAV формат. При него се прави компресия като 16-те бита на канал се редуцират до 4. Естествено качеството пада доста, появява се шум. Та този формат не само се поддържа на системно ниво чрез ACM кодек в Windows, но и всички програми за обработка го поддържат. Например Adobe Audition 1.5 отваря и сейвва Вакива. Нормализираш песента в програмата, и после сейвваш. И после правиш превю пак в нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.