MAPMOT Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 От хлебарки!Не,не се ебавам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 От зъболекар Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Страхувам се от самотата...... Точно в момента ме е страх Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Ами мен ме е страх от тъмното и от мрака. До преди няколко години и аз се страхувах да остана сам на тъмно.Но започнах да се интересувам какво има в този ужасяващ "мрак".И от тогава вече не ме страх да стоя на тъмно.Даже по някой път ми е по- добре да стоя в мрака.Същто така ми е интересно да гледам филми или да чета книги, в които се описват съществата от мрака. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Гнус ме е от всякакви насекоми.. за каквито се сетите просто. Страх ме е от високото :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Мен ме е страх от акули! Не, че досега съм имал "среща" с такава, ама предпочитам и да нямам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.