Xciter Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Страх ме е да не загубя единствения човек, който обичам(Или да му се случи нещо лошо). А, понякога ме е страх и от себе си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 страх ме е от стършели няман нищо против секви насекони , членостоноги и влечуги но ако наблизо има стършели направо полудявам ... как съм бягал Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted July 22, 2005 Author Share Posted July 22, 2005 страх ме е от стършели няман нищо против секви насекони , членостоноги и влечуги но ако наблизо има стършели направо полудявам ... как съм бягал <{POST_SNAPBACK}> мен ме е многострах от скакалци-мутанти. има ги край бургас,приморско.....олелеееее такава случка имам с един такъв 'пич' ....замалко катастрофа да стане заради мен ама беше заради мутанта де....не заради мен ужас....тръпки ме побиват Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Много мразя насекоми и всякакви гадни гадинки като тях и тея дето хапят. Съответно много ме е страх от тях . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Моля те, напиши и в темата "Самотно сърце", че си самотно сърце, защото мразиш насекоми и тези, които хапят... Ако искаш и в тема "какво ви минава през главата" иди и напиши "минава ми през главата, че мразя насекоми и тези, които хапят"... Даже не, повече в твой стил би било "мразя насекоми и гадинки и тея които хапат", смисал без препинателни знаци и колкото се може по-бедно откъм изразни средства... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Малко ме е страх от форуми и нещата който се пишат в тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Мен също ме е страх от насекоми но наи-вече от миризливки.Направо полудявам като ги видя.Толкова ме е гнус че понякога започвам и да пищя(бъзикам се де).Ама иначе мнооооо ги мразя тия твари. YO <{POST_SNAPBACK}> /офф не съм убеден,че се базикаш за пищенето! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Аз пък много мразя детския писък и викане това ми е като фобия направо ме изкарва извън релси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Аз пък вече направо имам алергия от компетентни изказвания на пубери, дето си мислят, че щом им е дошъл първия мензис, щом им растат цици, щом вече имат еякулация, по лицата им израства мъх - вече са възрастни и знаят всичко и плямпат ли плямпат глупост след глупост, твърдо убедени в правотата си... нищо, че повечето от нещата, описани в една или друга тема не са им се е случвало... Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 Страх ме е от: -хлебарки,особено от големите черни -да плувам в морето,когато няма никой около мен -от вампири и обладаното момиче в Еxorcist(старият филм) -да спя сама в чужда къща -булонки и пинчери,повечето са тъпи и хапят безпричинно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 Имайки в предвид, че айде, аз съм горе-долу висок, ама ти си върлина. Може в това да се корени проблема <{POST_SNAPBACK}> Я кажете и двамата колко сте високи, за да можем ниските да имаме база за сравнение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 Страх ме е от:1 -хлебарки,особено от големите черни 2-да плувам в морето,когато няма никой около мен 3-от вампири и обладаното момиче в Еxorcist(старият филм) 4-да спя сама в чужда къща 5-булонки и пинчери,повечето са тъпи и хапят безпричинно <{POST_SNAPBACK}> 1.Така е като помислиш че ти месят хлаба който ядеш и са църни дет не са се къпали се страхувам от много болести 2.Нема плаваш на дълбокото 3.Т'ва са измишльотини 4.Е така е и мен ма е страх ни знам дали некоя не ма е аресала и да иска да изживее бурна нощ с мен... 5.На тея един шут в главата и после ке папаш жито ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 На тея един шут в главата и после ке папаш жито ... Е т'ва пък как го измисли??? Уникат! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 5.На тея един шут в главата и после ке папаш жито ... <{POST_SNAPBACK}> Аз обичам да ям жито за чужда сметка (някой да не си помисли нещо майтапя се) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lyla Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 В реда, по който се отразяват на душевното ми здраве ме е страх най-много от: 1) насекоми, буболечки, паяци и всякакви пъплещи и пълзящи гадини 2) от факта, че остарявам 3) кучета без повод, особено онези пред ПУ-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Току що прочетох 2 мнения във форума и се усетих,че започвам да се страхувам от клишета,възможността клишетата да бъдат по-голямата част от живота и прочее клиширани работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Оххххххххх....от себе си най-вече..и после...от живите..мноооогооо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 ...от миналото си. ...и от високо, но този страх уж го преодолях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Страха е слабост и аз преодолях моите! Поне така се надявам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Страха е слабост и аз преодолях моите! Поне така се надявам... Човек е твърде склонен да се самозаблуждава..но ти желая някой ден да се оттърсиш от нещото наречено Страх... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 страх ме е да не вземат да ми свършат жертвичките Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Ами мен ме е страх от тъмното и от мрака. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Ами мен ме е страх от тъмното и от мрака. Преди време и аз имах такъв страх и го преодолях, като си казвах че в мрака няма нищо страшно и се разхождах сам с часове в тъмни улички... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Хм, интересно, защо ли повечето хора предпочитат да кажат "мразя" вместо "страх ме е от" Иначе не мога да формулирам нищо от което ме е страх... Не че не ме е... Просто не се страхувам от нещо определено... Като остана в тъмна стая понякога ме е страх, понякога хич не ми пука... Същото е и като погледна надолу от много висока сграда... Не знам, може би зависи от настроението... /офф: Леле, защо имам тая мания във всичко да пиша толкова много ...-та? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Ot prekaleno visoko!!!No za malko!!Dokato svikna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.