[ds]snolp Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 emm strah me e ot tova nqkoi den da se pribera i da mi go nqma p-to ili ... da se precaka ... shegata na strana strah me e ot tova da ostana sam v tamna staq bez nikoi ... spored men nai banalniq strah e ot smyrtta,no tq taka i taka idva za6to trqbva da ni e strah ot ne izbejnoto nai dobre e da sviknem s misalta i da prodaljim da jiveem pak kat doide 6te q po34erpim kafence a-y Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Страх ме е, че пошлостта, безхаберието и невежеството в България пак ще надделеят. <{POST_SNAPBACK}> И мен може да се каже.1.Страх ме е от змийско ухапване, докато бродя из ливадите. 2.Страх ме е от болести. 3. От пияни и дрогирани създания,които не познавам! 4. От загуба на здрав разум 5. От паяци 6. От разходки в гората по тъмното 7. От оси и земни пчели 8. От земетресения 9. От безумно шофиращи хора 10. От терористични актове 11. От гръмване на бойлера 12. От кръв в големи количества 13. От извънземни 14. От спринцовки И от някои мои черти в характера! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Няма да цитирам... И аз кат вас ораа: тясни пространства-само като гледам някой филм, в който някаф са промъква през вентилационна шахта или копае тунел да избяга или темподобни, настръхвам, задушавам са; змии-и от тях настръхвам като си ги представя; страх ме е да се напивам с егоцентрици; да ми забиват нож в гърба(и в двата смисъла); да ме излъжат за нещо важно; от фанатици... другите страхове съм ги превъзмогнал или са в процес Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Добавям , като ви гледам постовете се сещам за още . И мен от спринцовки , не от болката , ами от мисълта , че някво желязо ми влиза под кожата . Страх ме е на някой роднина да не му се случи нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 1.Страх ме е от змийско ухапване, докато бродя из ливадите. Наистина ухапванията са много неприятно нещо И после е задължителна инжекцията Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted July 11, 2005 Author Share Posted July 11, 2005 Мен ме е страх от загубата на........... Страх ме е и от Магарета! HemophiliacInMe .....я ми обясни,как така ...сешоари и прахосмукачки? Много странен страх Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Мен ме е страх от загубата на........... Страх ме е и от Магарета! HemophiliacInMe .....я ми обясни,как така ...сешоари и прахосмукачки? Много странен страх <{POST_SNAPBACK}> Ми то и от магарета не е много нормално Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Мен ме е страх от хората с магарето... :ред:: Страх ме е и от farrell ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Мен ме е страх от следното: 1.Клоуни и мимове - иде ми да ги наритам като ги видя 2.Оранжеви зайци 3. Песента Ethnicolor - Jean-Michel Jerre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 .....я ми обясни,как така ...сешоари и прахосмукачки? Това може,но огледала защо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Мен ме е страх от хората с магарето... :ред:: Страх ме е и от farrell ! <{POST_SNAPBACK}> що така? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Ти си една мъжемелачка. Как да не ме е страх :Р (всичко е в рамките на шегата, spox) Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Ima6e edno predavane po Kanal EDno za :allien UFO :allien maiko taka se bqh napla6il 4e ne bqh spal okolo tri ve4eri /govorq za predi 3-4 godini / EDIT: sa6to i ot GRIMJAUR I BD1 ... /da ne vida ne6to ot kolegata i az / Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Страх ме е от кучета. Като видя куче и ме облива топла вълна и пресичам на отсрещния тротоар веднага. Ч.А. <{POST_SNAPBACK}> Имам една приятелка дето й бяха взели куче. И по едно време тва куче изчезна и аз се чуда кво става. Питам разпитвам никой не ми казва обаче най на края ми обясниха че тва куче е нападнало преятелката ми и тя от тогава като види куче за 10 сек се е прибрала у тях и е заключила 3 пъти ------------------------------------------------------------------------------------------- Та сега по въпросът за моите страхове: 1. Нещо като призраци и UFO (незнам защо) 2. Дълбоко ( става въпрос за море ) 3. От b0r3d ( tva e maitap ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 колкото и странно да изглежда ,ето моя топ 3 на нещата, от които се страхувам 1. клоуни и мимове 2. да не ми изгорят книгите, особено тези, които все още не съм чел 3. да не загубя близките си Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 колкото и странно да изглежда ,ето моят топ 3 на нещата, от които се страхувам1. клоуни и мимове 2. да не ми изгорят книгите, особено тези, които все още не съм чел 3. да не загубя близките си <{POST_SNAPBACK}> Ne vijdam kakvo mu e strannoto Vseki ima pravo da si se strahuva ot ne6to. Dori mislq 4e si bil izkliu4itelno otkroven Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Аз се страхувам от госпожата си по математика , която за съжаление ще ми води сигурно и другата година...(Факана работа) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Змиииии ... няма значение дали са отровни или не ...... :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted July 13, 2005 Author Share Posted July 13, 2005 Осъзнах,че се страхувам и от съдбата. Ииих,някой да ме избавиии Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izrod4eto_pld Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Мен ме е страх от суседката ми.Прилича на вещица.Като я видя име кваща бъзето Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted July 13, 2005 Author Share Posted July 13, 2005 Мен ме е страх от суседката ми.Прилича на вещица.Като я видя име кваща бъзето <{POST_SNAPBACK}> хахахаххха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Осъзнах,че се страхувам и от съдбата. Ииих,някой да ме избавиии <{POST_SNAPBACK}> Избавление: I начин: Прекратяваш съдбата си II начин: Правиш си квото си искаш и просто се отказваш от идеята за вече предначертаните твои действия и (тва е опция вече ) спираш да гледаш латино-американски сериали Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted July 13, 2005 Author Share Posted July 13, 2005 Избавление:I начин: Прекратяваш съдбата си II начин: Правиш си квото си искаш и просто се отказваш от идеята за вече предначертаните твои действия и (тва е опция вече ) спираш да гледаш латино-американски сериали <{POST_SNAPBACK}> ауууу! как бе,ще ме накараш да спра да си гледам бозите!ти с всичкия ли си? Ахххх,от какво НЕ се страхувате? Аз не се страхувам от синсити! а вие? Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Ами и мен ме е страх от секви насекоми, но най-вече от ОСИ!! А и миризливки и ония големите нощни пеперуди са ужасни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio_bg Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Мен също ме е страх от насекоми но наи-вече от миризливки.Направо полудявам като ги видя.Толкова ме е гнус че понякога започвам и да пищя(бъзикам се де).Ама иначе мнооооо ги мразя тия твари. YO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.