sasquatch Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Яли ли сте? edit: аре глсаувайте бе, не се стеснявайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 не е за хора със слаба психика Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 Лелеее тва кат го зех не беше истина в кви филми са вкарвах .3 часа ми се привиждаше баща ми с кактус место глава.И не спря до там ми после бех сигурен че е нормално да имаш 8 пръста и се чудех как така аз имам цели два в повече.Аз ви казвам хора - НЕДЕЙТЕ - тва чудо държи по 6-8 часа и кой знай кво може да направите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 само 6 джедаи Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 Ахаха.На мен кфи са ми ги разправяли за тея гъби.Много смях е-ама за тея коит гледат .Вкарваш си бесни филми.Примерно някаф седял три часа в ъгъла на стаята и го питат нали кфо стаа кфо стаа и тоя вика-оле недейте ма питайте че съм в някфо иглу и ми е мноо студено .Бесен смях е с тея гъби Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 Полека с тия гъбки Лично аз не бих пробвал. Прекалено силнички ми се струват Тревичката си е най балансирана според мен, дори ако включа в сравнението и алкохола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 Бяхме 4-ма: -вия скачаше и се криеше, защото идвали индианците, другите 2-ма се бяха вкарали в един общ филм и играеха с NBA All Stars, а аз... аз просто 4 4аса се криех от един стенен часовник, който всеки път като се покажех и ме гледаше... накрая го счупих Разправяха ми за друг случай, на който не съм присъствал, единия пич седял с лице към стената и гледал през цялото време "телевизия", а другия играл 1 на 1 с един паяк, паяка го бил направил барлив с тия 8 крака... аве истории да искаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.