MazataBG Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Значи търся дъно което е със сокет А и има ДДР рам и да не е микро АТХ и да има вграден звук.Препоръчително е да има вградено видео но НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.Марката да е Гигабайт Солтек или АсРок/може и АСУС но на примлива цена/.Мога да отделя 45лв но не се изхвърляите в цените щтот ги много ясно знам кое дъно колко може да се земе а и да не знам имам човек от Форума който ша ми каже. Така че чакам вашите предложения и повтарям че ми е СПЕШНО.До сряда трябва да имам дъно! вечи до ВТОРНИК! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xray Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 OFF Topic Ей Маза тоя Foxy от както ти смени захранването голямо доверие му имаш а . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted July 9, 2005 Author Share Posted July 9, 2005 и видеото смени и най-важното не ме излъга а ми помогна Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 asus a7m266-d dual athlon professional mainboard / IDE RAID / 64-bit PCI - 65 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.