Jump to content
BulForum.com

Музикален сайт

wavelet

Recommended Posts

Така...ситуацията е следната:

Преди време имах много free time и се захванах с един проект за музикален сайт,нещо като е-zine, включващ и статии от т.нар. lifestyle. Да ама вече нямам толкова free time и нямам време да поддържам сайта.Още не съм го promote-вал и никой не знае за него.Иначе сайта си има и домейн и хостинг (вън от BG).Освен от поддръжка сайта се нуждае и от гъвкава система за поустване на статии новини и тн.Аз пробвах да напиша нещо такова, но не ми достигат познанията по php.

Та...(дано сте имали търпение да прочетете всичко до тук ;) ) та има ли навитаци да поемат сайта?Хостинга ми е неограничен,домейна изтича след година,но ако потръгне сайта съм готов да отпусна още средства ;) .

Сайта има готов форум,система за lyrics и картички.

Вече сигурно се чудите кой е сайтът...link:

melo-bg.com

Проектът е бая големичък,не очаквам пълно съдействие,но не ми се ще всичко да си седи неизползвано...Поверявам сайта само на наистина заинтересуваните...Имате пълна свобода - можете да си редактирате дизайна,кода и тн.(btw идеята за дизайна не е моя ;) )

такам...какво още...а да - статии новини и тн. смятах да ги превеждам от чужди сайтове...някак е тъпо просто copy/paste от някой БГ сайт ;) .Много неща съм взаимствал от askmen.com , но естесвено подлежат на обработка.

Лол бая дълъг пост стана...все пак дано съм привлякъл вниманието ви ;)

P.S. Топика ми не е повлиян от този на ultra_botev (за спортния сайт) , въпреки че с него сме мн добри приятели ;)

В този вариант трудно ще можем да редактираме кода.

Ако ми се даде информация за бази данни и какво точно ще трябва да има в сайта може и да успея да напиша php-то. Това обаче може да стане след 20-ти Юли (тогава ми е последния изпит).

Аз също не съм повлиян от ultra_botev, но този проект ми допада много повече от неговия. Най-малкото защото от музика разбирам не просто повече от колкото от спорт, а... наистина много. Ако се събере добър екип, мисля че от това наистина би се получило нещо много хубаво. Подкрепям и участвам на 100%!

Относно метъла в саита ... гледам че е голяма мъка ... ако искаш може да се погрижа за него от другите стилове не разбирам, но в този поне си имам сравнително добра представа. А да и това "Modern Rock Tracks" толкова гнусно звучи ... демек Комерсиални Рок Парчета ... :sick :sick :sick

това "Modern Rock Tracks" толкова гнусно звучи ... демек Комерсиални Рок Парчета ...  :sick  :sick  :sick

Тъпо... Ттова си е оригинална класация на Билборд, която не можеш да успорваш. ;)

Относно метъла в саита ... гледам че е голяма мъка ... ако искаш може да се погрижа за него от другите стилове не разбирам, но в този поне си имам сравнително добра представа. А да и това "Modern Rock Tracks" толкова гнусно звучи ... демек Комерсиални Рок Парчета ...  :sick  :sick  :sick

Тия класации съм ги копирал направо от billboard.com.Там имах някакъв платен membership ама след 5-6 месеца се усетиха да направят ревизия и ме резнаха :) so...трябва да се измисли алтернатива.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...