Jump to content
BulForum.com

Проблеми с интернета !

venom23

Recommended Posts

Първо здравейте!

аз съм един потребител на евроком.нет. Така незнам дали това е мястото да пиша за проблема ми и аджаба някои земе да го оправи много пати се обаждам на подръжката казват ми някви неща от сплитерите било или някви други глупости прехвърлят топката техниците от район северен тях ги виках идваха вкащи замериха сигнала на мрежата викат ми модема работи ли ти, казвам им работи но има загуба на пакети те ми викат е нали ти работи модема като има проблеми обадете се пак е искам да попитам това ли е обаслужването на вашата фирма един на друг се прехварляте незнам дали на вас трябва да пиша тези неща за проблеми с потребители но ако това несе оправи свободно ще сменя проваидера си; все си мисля че това ще се оправи ето и изватка от пинг на хоста ми спрямо гетауея колеги http://venomkiller.hit.bg/ping.jpg завършил съм сиско академия и много добре разбирам какво е това качество на интернет услугата !

Смятам че има някои които може да го оправи ако не ще потарса друг провайдър!

този пинг е постоянен 24 часа в денонощието 7 дена в седмицъта. Не пожелавам на никой тъкова нещо!

Съжалявам че ви занимах с болната тема за евроком моля модератора да истрие темата защото неотркивам бутончето което ми се пада къто постващ да мога да я изтрия !

ping.jpg

Не разчитай че пишейки тук, някой от Съпорта е длъжен да ти обърне внимание.

... и ползвай Search за направена вече тема. Все пак си нов и предполагам съвет няма да ти е излишен.

Само нещо не разбрах какво не наред има в тоя скрийншот дето се вижда в поста ти.. Моите времена са абсолютно същите, ако това ще те успокои :D

Не знам дали си завършил сиско академия, но ще е хубаво и да завършиш поне основно училище! Все пак си мисля, че още важат някои основни неща, които е добре да се правят последователно в днешния свят.

Визирам правописа, ако не си се досетил. Без да се засягаш, просто обръщам внимание. Пийс :)

http://www.omg2008.hit.bg/my_net/3.jpg

Tova sy6to e vajno samo deto za nego znam 4e gornoto power level trqbva da e malko a dolu power level golqmo.

eto i az gubq paketi

dveedno

p.s. kato mi e vklu4en tunera neta prosto umira nikaf go nqma.(znam 4e ima tema uvii si tunera v staniol).

Първо здравейте!

аз съм един потребител на евроком.нет. Така незнам дали това е мястото да пиша за проблема ми и аджаба някои земе да го оправи много пати се обаждам на подръжката казват ми някви неща от сплитерите било или някви други глупости прехвърлят топката техниците от район северен тях ги виках идваха вкащи замериха сигнала на мрежата викат ми модема работи ли ти, казвам им работи но има загуба на пакети те ми викат е нали ти работи модема като има проблеми обадете се пак е искам да попитам това ли е обаслужването на вашата фирма един на друг се прехварляте незнам дали на вас трябва да пиша тези неща за проблеми с потребители но ако това несе оправи свободно ще сменя проваидера си; все си мисля че това ще се оправи ето и изватка от пинг на хоста ми спрямо гетауея колеги http://venomkiller.hit.bg/ping.jpg завършил съм сиско академия и много добре разбирам какво е това качество на интернет услугата !

Смятам че има някои които може да го оправи ако не ще потарса друг провайдър!

този пинг е постоянен 24 часа в денонощието 7 дена в седмицъта. Не пожелавам на никой тъкова нещо!

ping.jpg

Ето ти един адрес да го завършиш още веднъж: http://plantgene.org/cisco

Не е ли по-добре да използваш pathping командата - тествай много дестинации и тогава дай оценка на връзката. Настрой си MTU-то, ако не е 1500 байта нищо чудно да имаш загуби.

Човека говори за загубата на пакети.

Да, това не го забелязах, но и при мен дава тези загуби. Не ми се пробва с други хостове, човека явно е пробвал.

Май проблема е в твоя телевизор.

Виж при мен как е: ЦЪК

това не може да е на евроком. Или на гигабит или на оптика

при мен (на гигабит) е така

Reply from 212.104.106.1: bytes=32 time<1ms TTL=253

Reply from 212.104.106.1: bytes=32 time=1ms TTL=253

Reply from 212.104.106.1: bytes=32 time<1ms TTL=253

Reply from 212.104.106.1: bytes=32 time=2ms TTL=253

Reply from 212.104.106.1: bytes=32 time=2ms TTL=253

shte vi kaja kakav e problema problema e v evrocom i na4ina na obslujvane na klientite si tova e losho za tqh za6toto izgubiha o6te edin ot tqh priqtelite mi sa6to nesa dovolni ot tova i te 6te napravat sa6toto

a za pravopisa tedy nedei mi govori kakto iskam taka 6te si pisha ot dalgi godini nesam pisal na kirilica a samo na latinica zatova mi e i trudno a za himikal da ne govorim taka4e nesi ti koito 6te mi kaja dali da zavar6a osnovnoto si obrazovanie 6toto sam go napravil v dale4nata 1989 -ta godina aiii peace !! pi4ove nesi pravete gargara s prazni prikazki kakvo da nastroivam i kvo da prava iskam prosto uslugata koqto q plashtam da q imam za6to v amerika prostiq amerikanec kato mu se razvali pe4kata si vika tihnik i q opravq a ne tuka balgarite deto kat ni se razvali i sami si q opravqme i posle kara dva dena i izgori ne6to, posa6tiq na4in napravih i az poslu6ah tozi ot podrajkata vika mi splitera ti se e razvalil vikam si hubavo 6te vikna mom4etata da smenqt splitera idvat te obra6tat mi kanalite na splitera i si tragvat e tova i az mogajeh da go naprava i kvo se polu4i internet iok televizora mi se preeba trqbva6e da otida da si kupq nov spliter za koito zaplatih 6 lev4eta i problema ostana sa6tiq ako tova e obslujvane az sam qdren fezik .......

Приятелю с прости думи искаха да ти обяснят, че поствайки в този форум няма да си разрешиш проблема, нито пък някой ще види, че имаш такъв и ще се трогне да ти го разреши. Другото което има поне още 5 теми, за да пускаш нова такава, а и в крайна сметка като не ти харесва качеството на услугата имаш право на избор. :punk

еми то не може хем да искате увеличение на скоростите, хем и да не ви се дъни връзката, все пак.. като за без пари, толкоз... още малко ще кажете, че и пари давате на евроком за интирнетя.. ама-ха ;)

problema na evrokom e 4e prez svetlata 4ast ot denono6tieto neta e super neka4stven vgz i suporta 6te e huu da pogledne vse pak koi za kvo mranka, za6toto vzeh da zabelqzvam mn hora deto zapo4naha da si smenqt providera imenno poradi tazi pri4ina. 6to da pla6tam za NEKA4ESTVEN baven bg net i uj brz uj garantiran puk negarantiran internet kato moga da pla6tam mn po malko za turbo brz bg net (i nqkakav intyernet)

:confused :confused :confused

edit:

weasel 30lv ako ne sa pari za tebe ... samo go is4isli vav biri (ili vav vafli ako te ostroiva pove4e)

b0r3d ako nqma kvo da kaje6 po huu si zamul4i ina4e stava b0r3d

problema na evrokom e 4e prez svetlata 4ast ot denono6tieto neta e super neka4stven vgz i suporta 6te e huu da pogledne vse pak koi za kvo mranka, za6toto vzeh da zabelqzvam mn hora deto zapo4naha da si smenqt providera imenno poradi tazi pri4ina. 6to da pla6tam za NEKA4ESTVEN baven bg net i uj brz uj garantiran puk negarantiran internet  kato moga da pla6tam mn po malko za turbo brz bg net (i nqkakav intyernet)

:confused  :confused  :confused

edit:

weasel 30lv ako ne sa pari za tebe ... samo go is4isli vav biri (ili vav vafli ako te ostroiva pove4e)

b0r3d ako nqma kvo da kaje6 po huu si zamul4i ina4e stava b0r3d

Приятел, аман от такива като тебе дето мрънкат. Ти от един месец си сменяш доставчика и още не си го сменил. Ето казвам ти нещо и мисля, че вложих достатъчно смисъл в него.

П.С И още нещо ще ти кажа , аз съм до Евмолпия, което не е толкова далече от съдийския и интернета ми е прекрасен, което ме навежда на мисълта, че проблема при теб може да е в задклавиатурното устройство, ако ме разбираш какво искам да кажа.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...