b0r3d Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Препоръчайте ми добър партишъм мениджър с който да си направя част от единия хард на ntfs. С партишън менджик съм пробвал много навремето, но там имаше случаи на загуба на информация, което не ме устройва. П.С Какво ли не прави човек заради тези игри над 4Гб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 последно бях много приятно впечатлен от Acronis - докато Partition Magic въобще не пожела да тръгне като разпозна Win2003, Acronis-а не само че свърши работата, ами дори ми resize-на system drive-а без да поиска рестарт ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Добавям глас за Акронис. Под Уиндоус ХР не съм имал проблеми с Парт. маджика, но под 2003 действително не пожела да се инсталира! Но за сметка на това Acronis Disk Director Suite (което включва и партишън мениджъра, който е много подобен на партишън маджик) върви безпроблемно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwannn14 Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Каквото и да се говори партишън маджик си е класиката,а и има много полезни функции. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 8, 2005 Author Share Posted July 8, 2005 kick, tedy мерси за ползотворния съвет. Вече си направих нов партишън Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Каквото и да се говори партишън маджик си е класиката,а и има много полезни функции. <{POST_SNAPBACK}> Не че нещо, ама в тая сфера място за класики няма. Тук нещата се развиват много бързо и не може да се лежи на стари лаври Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 gdisk Gdisk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.