Vincenzo Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 ОК знам че има тема специално за тази игра, но съгласете се, че 80 стр. трудно се изчитат и едва ли някои ще обърне внимание на точно този проблем. Проблема е следния(всъщност са два) 1. постоянно ми е натиснаст клажиша за наляво и като вървя направо CJ постоянно ми завива наляво.Контрирам с десния бутон, но сега пък не мога да завивам на дясно(ляво и дясно едновременно натиснати се неутрализират).Супер гавра и нищо не мога да направя.Ако някой е срещал подобен проблем моля да сподели за разрешаването му. 2.Играта ми насича .Направо не мога да повярвам при мойта конф.: Celleron 1.7; 512 DDR;FX 5900XT.При тая посредсвена графика е просто немислимо.Или айде, не е посредствена ама аз много съм се разглезил явно от Халф Лифе и НФС.Иде ми да си хвърля компа 10х предварително на отзовалите се Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 mi v temata za gta trqbva6e da pi6i6.... mi grafikata xaxaxa dori ti e SUPER SME6NA konfiguraciqta na 4GHz na x12AA 6te se4e igrata ti s taq 6taiga '6to mi se4e' xaxaxa za nalqvoto ami samo v igrata ? probvai da smeni6 kontrolite i kaji dali pak e taka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.