Xray Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Продавам принтер/скенер/копир Lexmark 1150 за ненатоварващ печат без цветна и черно-бяла глава. ако някой иска ще му взема черно-бяла или цветна или само една от двете. черно-бяла 29лв 230 копия номер 16 цветна 32лв 150 копия номер 27 Иначе без главите цена 60лв Остатъчна гаранция от METRO 5 месеца Причина за продажбата покупка на лазерен. Техницески характеристики: снимка тук 35mm photo-quality resolution! Up to 4800 x 1200 dpi on photo paper in best mode; up to 2400 x 1200 dpi on all other paper types Print fast! Up to 14 ppm black, up to 8 ppm color 600 x 1200 dpi optical flatbed scanner easily handles books, reports and more One-touch color copy with PC Easily scan, edit, print and manage your images with our exclusive Lexmark Photo Editor Software Accu-Feed™ paper-handling system virtually eliminates paper jams Контакти в темата или на PM. P.S Имайте предвид че най евтиния скенер е 55лв така че няма да го давам без пари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurNedSouL Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Zna4i interesuva me tova ne6to, problema e 4e cenata ti za vsi4ko izliza 121 leva, a nov tozi 3v1 printer se prodava za 69.99$ problema e 4e 121 leva sa 75,625 $ tuk e nov v BG, pri tova nov 1 g garanciq i s pylen konsumativ. Pove4e ot 70 leva s konsumativite koito ne se znae kolko sa izpolzwani ne bih dal! Ako iska6 pm me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Ако се навиеш да го даваш с черна глава за 70 лв можем да поговорим на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 ... problema e 4e 121 leva sa 75,625 $ tuk e nov v BG, pri tova nov 1 g garanciq i s pylen konsumativ.<{POST_SNAPBACK}> Няма такова нещо - пълен консуматив. Мастиленоструйните ги продават с т. нар. рекламни глави, частично пълни, колкото да се демонстрира работата на устройството. Когато си купих моя HP, собственоръчно разпечатах опаковките на главите и ги поставих. Отпечата не повече от 15 страници с оригиналната черна глава и мастилото свърши.Целта на този мой пост е да внеса яснота, не да коментирам цени. П.П. Сега ми дойде наум, че не е нужно да се дават 29 лв за нова глава, а да се инвестира в рефил кит, който струва наполовина. Стига да не е изхвърлена празната глава, разбира се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xray Posted July 9, 2005 Author Share Posted July 9, 2005 Значи Alchemy каза абсолютно всичко точно и ясно което имаше да добавя и му благодаря, а относно цената е възможен е лек коментар но както казах няма да го давам без пари все пак е чисто нов аз съм врътнал 450 копия най много, просто жената каза едно, че ше печата по 100 листа на година а ся печата по 500 на година жени тва е. Пишете на PM сигурен съм че ще се разберем. За Lord Gudo пиши на PM щото прекрасния Invision Power board ми изцепва че няма такъв user като теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.