Lil Scrappy Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 искам да изкарам звука на ХБОХ-а и ПС-то от ДВД колоните някой ще ми каже ли какав кабел ми трябва ??? ДВД-то ми е това: SONY DAV-SR3 повече инфо за ДВД-то: SONY DAV-SR3 INFO Вход / Изход Аудио вход 2 Аудио изход 1 Изход съставно видео 1 Цифров вход: 1 Импеданс на слушалки (Ω) 8 Изход за слушалки Да Вход Scart 1 Изход Scart 1 Изход за събуфър (активен) 1 Видео вход 0 Видео изход 0 ще помоля някой който знае как става номера да помогне ще сам му много задалжен Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Сега остава да кажеш и каква ти е звуковата карта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted July 12, 2005 Author Share Posted July 12, 2005 mi nqma znachenie zashtoto sq si smenqm mashinata i kakva zvukova karta shte mi preporachash che da stane nomera edit: kakva zvukova karta shte mi preporachash Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 mi nqma znachenie zashtoto sq si smenqm mashinata i kakva zvukova karta shte mi preporachash che da stane nomera edit: kakva zvukova karta shte mi preporachash Звукова карта с дигитален изход, за да можеш да го вкараш в дигиталния вход на DVD-то и да пренасочиш звука. Creative Live! * Creative Audigy * Creative Audigy 2 * Creative Audigy 4 * Creative Extigy! (тази е перфектна за целта, но ползва повече процесор от другите) (представлява устройство като кабелните модеми Моторола. изправено на поставка). има сумати изходи и входове (Оптичен, дигитален, аналогов, за слушалки, за микрофон и сумати други още), половината от които не знам изобщо дали влизат в употреба. Има дистанционно, да си пускаш работи от далеч. мисля, че командва освен нивата на звука и Winamp/Windows Media Player. Отгоре на всичко и както на всяка висококачествена звукова карта - всичките изходи са позлатени. цената последния път като гледах беше 150$. мислех да си я купувам, но : 1. ми се стори прекалено много за звукова карта от този тип 2. нямах нужда чак от такива екстри 3. използва процесора повече от другите карти. ==> за игри не става. Екстрите на Extigy ги има и всяка друга звукова карта от другите 4 класа които съм написал, но трябва да е Platinium/Pro модел (с изнесен панел отпред на кутията, на който се намират изходите и входовете, и дистанционно). Иначе Digital изхода който ти трябва на теб, го има всяка от изброените. дори и ниските класове. Самоче като я купуваш, провери в магазина ако е Audigy или Live! Bulk версии, защото те може да нямат . Преди това обаче трябва да провериш как ще направиш връзката между картата и DVD-то. Виж дали може да се направи прехода от Digital изхода на картата, към дигиталния вход на DVD системата. от картата излиза стерео жак (като на слушалки), а в дивидито (поне при мен) влиза коаксиален кабел. Може някоя от картите които съм изброил (висок клас обаче - Extigy, Audigy Platinium, Audigy 2 Pro, Platinium, Аudigy 4 Pro, Platinium) да има, но не съм сигурен. в страницата на Creative има достатъчно детайлна информация. Надявам се да съм бил полезен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Ами не знам дали ще стане с ДВД,но ще ти кажа как аз си вързвам уредбата.С Audio/Video кабел като този за видео примерно,като ти трябва и една буска която обединява двата кабела в жак за тонколоните на уредбата.Тва е най-простото което се сещам,но не знам дали ще стане с ХБОХ-а и ПЦто едновременно.На w00x преложението ми изглежда по-удчно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted August 4, 2005 Author Share Posted August 4, 2005 razbrah che XBOX-a podarja Hardware-no 5.1 audio no molqvi da pomognete kak da si varja DVD-to s XBOX-a che zvuka da izliza prez 5.1 kolonite tova shte svarshe li rabota: RGB-SCART-Cabel with optical output for Dolby-5.1 edit: da ne bi da mi trqbva tova http://www.play-asia.com/paOS-13-71-2b-70-1g6.html# i http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B...6578239-6799846 i da pitam tezi neshta prodavat li gi v plovdiv da li gi ima v techno polis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.