Dulgia Posted November 28, 2005 Author Share Posted November 28, 2005 За моя плеър нищичко не намирам...Ако сложа тоя фирмуеър дето е за 9ххх, после дали ще мога да си върна стария ако нещо се скапе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 според мен няма да стане. т'ва е само за тази серия, която е посочена ... ако го няма там, по-добре не пробвай. все пак разгледай темите тук може и нещо да има ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted November 28, 2005 Author Share Posted November 28, 2005 Гледах, търсих-нищичко за този.Само един пич от България беше питал дали има за тоя плеър нещо, ама без отговор си е останал...Писах им сега на тия типчета в темата, да видим Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 makatol наскоро си купи LG и си оправи субтитрите с firmware. Аз напазарувах един Samsung P355 наскоро и субтитрите са два пъти по-голями от тези на LG-то и са с нормален за гледане размер. .... значи титрите на samsung-a са по-големи от тези на lg-то, дори и след флашване на второто, така ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 т'ва при всички е така. поне на този samsung тук е т.е. всеки avi файл трябва да е в отделна папка, но според мен не е проблем. за разлика от един philips автоматично си зарежда следващата папка @Dulgia. порови се из clubs.dir.bg там бяха дали разни връзки към въпроса с firmware-a http://board.softpedia.com/index.php?showtopic=1553 и на NEO PDX77 си зарежда автоматично субтитрите дори да са в една папка, дори с различни имена. Има възможност да си пуснеш който искаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Не знам за вас но аз имам NEO, което ми чете абсолютно всичко. Даже и MPEG2. За момента съм адски доволен от него. За 100 лева какво повече? И най-якото е, че субтитрите на xvid са големи като на DVD, a на мойте приятели с LG са супер малки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 samkijot, след флашване не знам как са. Но на Samsunga са нормален размер, който не е нито много голям, че да излизат буквите нито много малък за да не се виждат от нормално разстояние. Единствено шрифта не е Arial или нещо от сорта, но това поне за мен не е show stopper. По-важното е размера и другите неща, които може плейъра. TBD: DVD = MPEG2 как да не чете XviD = MPEG4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 samkijot, след флашване не знам как са. Но на Samsunga са нормален размер, който не е нито много голям, че да излизат буквите нито много малък за да не се виждат от нормално разстояние. Единствено шрифта не е Arial или нещо от сорта, но това поне за мен не е show stopper. По-важното е размера и другите неща, които може плейъра.... ... ами аз знам, че на LG са най-малките от всички (май), но след флашването хората, които са го направили казват, че стават почти колкото на dvd-то и даже можело да си избираш размер ... http://www.hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=61742 ... а за samsung-a - имат ли фон? т.е. ако background-a е светъл да се виждат ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted November 28, 2005 Author Share Posted November 28, 2005 ... ами аз знам, че на LG са най-малките от всички (май), но след флашването хората, които са го направили казват, че стават почти колкото на dvd-то и даже можело да си избираш размер ... http://www.hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=61742 ... а за samsung-a - имат ли фон? т.е. ако background-a е светъл да се виждат ... Абе почти се бях навил да го флашна, щото чипсета ми е от податливия на такива интервенции, ама като чета какви рабори стават и как си влизат за добър ден с по 30 кинта, ми мина вдъхновението за сега.Докато някой не каже, че точно тоя вид е флашнат, съм пас. А самкихота го съветвам да си вземе нещо различно от LG, щото с тия флашове само излишни нерви.Взимаш LG примерно за по-евтино и при ъпдейта токов удар и ай 30 кинта отгоре Тъй че... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Мисля, че нямаше фон, но имаше черен кант. Пускал съм ей така за пробата един два филма и не ми е направило впечатление да липсва четивост, но не мога да гарантирам. Като си купуваш в магазина ще ти ги пуснат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pippo Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 А на какво се дължи насичането на някои филми? На по-голям bitrate или друго? Дължи се на "packed bitstream". Mаха се с програмата MPEG4 Modifier Дължи се на "packed bitstream". Mаха се с програмата MPEG4 Modifier Аз имам ELITE.Eто така изглеждат субтитрите: http://elitefan.hit.bg/SCREENSHOTS/Subtitle.JPG За тези които ги дразнят серифите в тоя шрифт Има и друг вариант с шрифт Arial Narrow. Много често излизат нови ъпдейти. Има и доста теми за тия плейъри.Ето я най-голямата: http://forum.setcom.bg/index.php/topic,16694.0.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_net Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Само в 2be и само за 69,99 лв. за празниците се предлага специален b-connect с уникален подарък - DVD плейър NEO с време за разговори на стойност 34 лв http://2be.bg/index.php?url=http://2be.bg/...wsid=36&parent= Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnes.s Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 hi edno vapros4e - mojeli dase varje DVD kam vhoda za antenata na TVto ????? 4e sami izgorqli Scart buksata i otpred Video-Audio vhodovete ???? i nqkoi da znae kade mogat dami gi opravqt i gore dolo kolko 6temi izleze ??? izgorqha edin pat kato si vrazvah PCto s TVto i nebqh izkliu4il Kabelnata ot TVto i ne6to stana 4e izgorqha buksite na TVto i Video kartata mi ????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Какво ще кажете за това? Има DivX... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Какво ще кажете за това? Има DivX... За тия пари по-добро няма. Ако искаш малко по-голяма мощност погледни и UP30 (405 lv): http://www.technomarket.bg/product_detail....uct_id=09013596. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Какво ще кажете за това? Има DivX... тук има такова ... титрите на divx формата са без фон и на светли сцени трудно се различават. освен това понякога има проблем със ac3 филмите, които са над 384 kbps (не чете divx филми с dts). няма възможност за флашване на софта. понякога се инати на някои презаписващи cd-та ... в смисъл, че може да прескочи няколко секунди от дадена сцена, ако види зор (т'ва може и да е от самия диск. не съм сигурен) или изобщо да не плейне филм. случвало ми се е филм, който е на 2 диска, независимо дали е на cd или dvd единият файл да не "захапе", а другия да си върви ... т'ва е в общи линии "-" страната на тази система .... другото си е стандартно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 DIVX Филми с DTS щом не чете това значи, че те са WAFли, което пък значи, че са 800x пиксела. А такива филми нито едно DVD не чете, за съжаление . Ако само звука е проблем - това е друго. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 DIVX Филми с DTS щом не чете това значи, че те са WAFли, което пък значи, че са 800x пиксела. А такива филми нито едно DVD не чете, за съжаление . Ако само звука е проблем - това е друго. да, т'ва го знам .... над 720x за divx май никое не може да чете, обаче т'ва с dts-a беше 704x384 (и е WAF-ла ) .... и на един philips си вървеше звука, а на тоя samsung само картина без звук Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 DIVX Филми с DTS щом не чете това значи, че те са WAFли, което пък значи, че са 800x пиксела. А такива филми нито едно DVD не чете, за съжаление . Ако само звука е проблем - това е друго. Aко имаш предвид Releasitе на WAF.... на моето DVD вървят. изобщо проблем с AC3 нямам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 w00x, Cellular върви ли ти? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Aко имаш предвид Releasitе на WAF.... на моето DVD вървят. изобщо проблем с AC3 нямам. кажи каква е резолюцията на тея waf-ли, които ти ги чете, щото както споменах има такива и под 720 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 ps2-мод чип плюс буут диск и освен двд плейър става и перфектен mp3 & divx плейър Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Искам да питам дали може двд-то да показва колко време остава от филма?! Имам Самсунг UP-30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Мисля, че упътването към DVD-то ще ти даде най-ясен и изчерпателен отговор! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Ами не даде никакъв отговор и за това питам по форума някой, ако знае (не че толкова ми трябва) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.