golemiqq Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Ебати работите никога не съм се смял толкоз на човешкото нещастие ама така се радвам че направо не мога да изразя с думи.Не че се подигравам , но разказани от друг стават наистина интересни истории , който ако ги изживяваш е егати каръка. Е$ати , а ле тоя пич с телефоните ,дето ги е изпускал колко $$ е дал и наистина е невероятен карък, това да дадеш 600 лева за телефон и да го изтървеш си е наистина .... нямам думи и то да не ти се случва за 1 път Ама има и определен период когато и на мен ми се случват само гадости и въобще не ми върви ама една след друга когато всички са се наговорили срещу мен и имам чувството че аз постоянно съм под ножа . Иначе доста често ми се случват такива изненади,при койо и аз не мога да повярвам . Ето например сега заложих $$$ на 1 мач ,който очаквах да хвана и загубих всичко и в сущото време за таша% пуснах друг и избих половината пари ... туи чи всичко е късмет... а най -гадният ден в живота ми е когато ме оставиха на изпит и за капак на всичко се нааках пред вратата (някакво гадно разтройство) след което учих цяло лято и най накрая на септември след толкоз много разправий и проблеми си взех изпита. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 а най -гадният ден в живота ми е когато ме оставиха на изпит и за капак на всичко се нааках пред вратата (някакво гадно разтройство) след което учих цяло лято и най накрая на септември след толкоз много разправий и проблеми си взех изпита. толкова не съм се смял от месеци! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Еми като се е почнало за футбол да кажа и аз. В рамките на 1седмица на всички мачове дето играя аз закопавам 10пъти крака в цимента и то все големия пръст Тогава беше супер лайняно, пръста беше ми станал като някакъв лилковски картоф И си скъсах гуменетките и накрая ги запалих щото съм си аз малко суеверен и повече не съм закопавал оттогава Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 абе не искам да ва чувам повече за чупенета на кокали и пукане на глави. аз кво да кажа кат преди три години се похвалих че дотогава нямах никакъв чупен кокал и седмица след тая приказка ме сгази ТИР? наваксах си счупванията набързо..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 абе не искам да ва чувам повече за чупенета на кокали и пукане на глави.аз кво да кажа кат преди три години се похвалих че дотогава нямах никакъв чупен кокал и седмица след тая приказка ме сгази ТИР? наваксах си счупванията набързо..... LoL Как ша та сгази ТИР ве? Ти как си жив ся Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 LoL Как ша та сгази ТИР ве? Ти как си жив ся ми жив съм, щото съм кораво копеле. а ТИР-а си беше 20 тонен - камион с ремарке на ОМК, полупразен (все пак и късмет съм имал ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Аз съм е бати каръка 7 пъти играя ЕВРО ФУТБОЛ и все фащам на марко тотев жезъла Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Абре, мобо...Да се смееш ли, да плачеш ли?Сгази ме ТИР вика тцтцтцтц...В първия момент се пръснах от смях, ама след това Как така, с колата ли си бил, или пешеходец? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Аз съм е бати каръка 7 пъти играя ЕВРО ФУТБОЛ и все фащам на марко тотев жезъла Е ти пък 7 пъти и се оплакваш... Аз играх към 30 докато хвана за сефте... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.