simbata Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Случвало ли ви се е, да се чуствате като най-големия карък на планетата ? Какво стана тогава ? Интересно ми е да разбера вашите историики, защотото моите са наистина ненормални. Нека да започна аз Миналата година на един футболен мач, решихме да заложим по 2 лв. на човек, за да стане по интересна игра.Решихме да съм нападателят на нашия тим и да съм отпред, за да чакам извеждащи пасове. В този мач ударих 17 греди, а нашият отбор загуби Беше доста неприятно, но въпреки това на всеки му беше смешно, как е възможно да нацеля 17 пъти гредата... Другият случай е сравнително пресен - на 1-2 месеца... Учителката ни по история, ни даде 40 въпроса, като на следващата седмица, щеше да ни изпита на 3 от тях, произволно. Аз тръгнах да уча всичките, но заспах преди за науча последните 4. Е, кажете ми как е възможно да ме изпита на 2 от тях ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 ето Ако трябва да сме точни онази тема е за СРАМ ... а тази тука е за лош късмет така че можем да приемем че има разлика и не е дублиране на тема П.С. - ебах са модераторското мнение ако исках а я затарят щях да я репортна , но там има някой златни изказвания и затова я дадох Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Ако трябва да сме точни онази тема е за СРАМ ... а тази тука е за лош късмет така че можем да приемем че има разлика и не е дублиране на тема П.С. - ебах са модераторското мнение Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 П.С. - ебах са модераторското мнение <{POST_SNAPBACK}> Не се изживявай като модератор Рибата е в морето а ти слагаш тигана.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Karu6ko e da otide6 do Ba4kovskiq manastir,da pali6 sve6t i da ti padne keremida na glavata Karu6ko e da si zabravi6 kle4kata za u6i v uhoto i da si q zabie6 sled tova...az sum golqm karuk,ama ne si spomnqm slu4ki sega,a i polovinata gi pisah v "sram me e" Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 да!каръшко е да станеш в 7 сутринта ,все още пиян ,залян и по някаква случайност първата песен,която чуваш е "Тhe worst hangover ever",posle тотално отказва шиб**** лява слушалка,по пътя си губиш любимата обица(отново лявата),отиваш на изпит,и понеже трябва да влизаш изхвърляш любимия сандви4,да ама изпитта почва след 2 4аса само си мислиш колко ти се яде,къв е тъп изпита,излизаш първи,зада се назобаш!и на края изкарваш супер скапана оценка и те наливат 2 века Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 В пети клас в първия ни час при госпожа Белкинова от МГ (по история) , тя каза , че ще ни изпитва ... и всичките супер уплашени . Тя гледа в дневника ... 4ти номер (аз) . Аз вече пребледнял отивам да ме изпитва , а тя вика "сега ще изтеглиш пет номера на ученици , които ще изпитам" . (теглиха се от листчета , които тя беше направила преди часа) И аз вече такъв спокоен няма да ме изпитва , кеф . Тегля първо , второ , трето ... стигам до последното номерче . Гледам едно листче малко настрани от другите и си мисля "ее досега не ме изтеглиха, няма да ме уцелят и сега" и ... 4ти номер ... Бях изтеглил себе си от 20 възможности . Поне не ме изпита този час , защото не остана време . Следващите 3 дни отново бях изтеглен от гадните листчета и все не оставаше време . Накрая ми омръзна и станах по желание . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Белкинова рулира! Това е учителката, която ме накара да заобичам историята! Иначе farrell, мога ли да попитам, тоя сандвич на колко години е, че ти е любим? Винаги сте заедно, нали :Р (извинявам се за включването ми а-ла Агресив) Иначе най-каръшкото нещо, което си спомням беше как ми се пуши зверски, имам една единствена цигара, аз самия май бях доста мат и я запалих наобратно. Също така си спомням пак така - бяхме с една мадама, и двамата имаме цигари, обаче само един кибрит, почти празен. Пуши ни се и на двамата, последната клечка не помня кой от двамата я изпусна и нямаше как да я намерим! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi_boq Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Единственото, за което се сещам сега, е, че в началото на изминалата учебна година бях винаги първата изпитана по всички предмети. Какво толкова му харесаха на моя номер?!!! Но като цяло не съм карък, поне така мисля... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSlayer Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Какво по-каръшко от това да те скъсат на всичките ти изпити през редовната и поправителната сесия (втори семестър вече ) независимо колко си учил и независимо колко пъти се явяваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Имаше един филм за къръци(ама не му помня заглавието),където един за кудош го накараха да седне на стол в кино,където от 100 стола бяха счупени 5.И естествено телето влезна в 5-те процента и падна на земята Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Гръмна бойна граната на около 12 метра от мене....Не беше никак приятно да ми тропат осколки по каската... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Гръмна бойна граната на около 12 метра от мене....Не беше никак приятно да ми тропат осколки по каската... <{POST_SNAPBACK}> Това звучи по-скоро като нападение, отколкото липса на късмет Иначе колкото до мен, непрекъснато се доказва принципа че проблемите не идват сами. Ако например не успея да взема някои изпит.. и след това задължително не ми дават и следващият Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Випуск от около 150 човека, сред които единствения останал на матура по литература поради успех по-нисък от 5 бях аз... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSlayer Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Иначе колкото до мен, непрекъснато се доказва принципа че проблемите не идват сами. Ако например не успея да взема някои изпит.. и след това задължително не ми дават и следващият <{POST_SNAPBACK}> Това е така, защото ти подсъзнателно вече си си го втълпил и един вид правиш всичко възможно да го постигнеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Зех най-кирливите и най-гадните изпити и днес ме скъсаха на най-лесното Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 DaSlayer най-много се доближава до истината със мнението че внушението има голямо отношение към цялата тази работа с лошия късмет Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Аз бих казал, че късмет няма. Такова нещо не съществува. Не вярвам също и в случайността - щом нещо става - значи трябва да стане. Случайност и производната му късмет са изкуствено въведени термини, за да обяснят закономерности, в които хората не успяват да вникнат! Няма по-съвършен ред от хаоса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Аз вчера разбрах за едно момиче, което било отлична плувкиня и се удавило 2 дни преди сватбата. Ужас....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Няма по-съвършен ред от хаоса. Това "правило" важи с пълна сила днес! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSlayer Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Аз бих казал, че късмет няма. Такова нещо не съществува. Не вярвам също и в случайността - щом нещо става - значи трябва да стане. Случайност и производната му късмет са изкуствено въведени термини, за да обяснят закономерности, в които хората не успяват да вникнат!Няма по-съвършен ред от хаоса. <{POST_SNAPBACK}> Аз пък бих добавил, че късметът просто си е едно внушение на този, който си мисли, че го притежава Някой си мисли, че е голям късметлия (или карък респекективно) и прави всичко възможно това да стане реалност... и после обяснява, че това било така... просто защото му се е случило в даден момент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted July 10, 2005 Author Share Posted July 10, 2005 Аз пък бих добавил, че късметът просто си е едно внушение на този, който си мисли, че го притежава Някой си мисли, че е голям късметлия (или карък респекективно) и прави всичко възможно това да стане реалност... и после обяснява, че това било така... просто защото му се е случило в даден момент. <{POST_SNAPBACK}> На мене май ми се случва в повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Ония ден се спънах 8 пъти на центъра! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 А'е извинявам се, че отново включвам на 5-та, икономична(инфантилна) скорост, ама вчера пръднах пет пъти един след друг, всеки от които гръмък и мелодичен. Това карък ли ме прави, или късметлия? Че тука прочетох, как някой танцувал по главната и сйугурну т'ва го праи карък (кретен)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Ония ден се спънах 8 пъти на центъра! <{POST_SNAPBACK}> Запозна ли се от близо с паважа А'е извинявам се, че отново включвам на 5-та, икономична(инфантилна) скорост, ама вчера пръднах пет пъти един след друг, всеки от които гръмък и мелодичен. Това карък ли ме прави, или късметлия? Че тука прочетох, как някой танцувал по главната и сйугурну т'ва го праи карък (кретен)... <{POST_SNAPBACK}> Това ти дава възможност с още повече тренировки да кандидастваш за книгата на Гинес за най - многопръзцкащ скорпион Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.