ABIDE Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Някакъв магазин да ми препоръчате с богата колекция? Искам да си избера някакви готини цайси, които ми отиват, и хем съм леко късоглед да си сложа стъкла и с диоптър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 ами в някоя оптика точно в началото на "малката" главна има 1 оптика вляво за нея се сещам сега ... но честно казано вземи си от оптика ... аз си взех моите миналото лято и съм супер доволен ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 И аз си ги взех от оптика до джумаята OZZIE и съм доволен.Трябва да се обиколи по главната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Emi do hotel Bulgariq caisite sa stra6ni-az moite vinagi ottam gi vzimam.Na uli4kata kadeto e Verdi (Verdito do Gladston) ima o6te edna.Na Ruski ima edna mnogo stara s vsi4ki novi modeli.Otzad na malkata glavna po uli4kite e fra6kano s optiki.Ako si tursi6 sportni markovi gledai v Rossignol i v nqkoi drugi sportni magazini. P.S.Vzemi si klasi4eski tip (ili pone blizuk)za da ne si bluska6 glavata posle s starovremski caisi za 4 stotaka.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
7Eleven Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Стари модели РейБан от 94-95/чисто нови/ внос от US - Аптеката на джумаята Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted July 8, 2005 Author Share Posted July 8, 2005 fluffy, определено не търся спортни, но нещо тези типове които ми препоръчваш си нямам идея какво представляват Благодаря на всички, дано имам успех в търсенето Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 fluffy, определено не търся спортни, но нещо тези типове които ми препоръчваш си нямам идея какво представляват Благодаря на всички, дано имам успех в търсенето <{POST_SNAPBACK}> Ne znae6 koi sa klasi4eski model?Klasi4eski sa vsi4ki o4ila,koito kogato gi sloji6 ne prili4a6 na muha ili UFO,obiknoveno sa 4erni,zeleni ili kafenikavi.Prosto kazvam,4e markovite sa skupi i ako si vzeme6 nqkakvi ,koito 6te sa fashion samo toq sezon e tupo.Kato si tursi6 hubavi otivai do h-l Bulgariq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted July 8, 2005 Author Share Posted July 8, 2005 Аааааааа не определено не ща да приличам на муха иначе съм го виждал тоя модел... искам си съвсем обикновени, но да ми отиват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Магазин "Polaroid" на Отец Паисий. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutCold Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 до халите има една оптика с 'очен лекар' на втория етаж. има и голям избор, ама май са солени. тествай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted July 8, 2005 Author Share Posted July 8, 2005 Магазин "Polaroid" на Отец Паисий. <{POST_SNAPBACK}> Къде по-точно е това, понеже един приятел ми препоръча тази марка и той. Освен това сега ме стреснаха нещо: възможно ли е да се сложат същите стъкла, но с диоптър на очилата ,които си избера, в някоя качествена оптика?? Казаха ми че само хелиоматик може да се слагат, което го знам какво е и не е оферта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mate Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 Na ruskia pazar ima hubavi markovi o4ila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 Къде по-точно е това, понеже един приятел ми препоръча тази марка и той. Освен това сега ме стреснаха нещо: възможно ли е да се сложат същите стъкла, но с диоптър на очилата ,които си избера, в някоя качествена оптика?? Казаха ми че само хелиоматик може да се слагат, което го знам какво е и не е оферта... Отец Паисии е уличката успоредна на главната. Като тръгнеш от бингото към спирката на тунела която е първата в ляво, малко по надолу е магазина. Хубавото на повечето очила там е, че са със сменяеми стъкла, но това повишава и цената, до колкото си спомням най-евтините такива бяха около 90 лева. Успех в търсенето Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 Стари модели РейБан от 94-95/чисто нови/ внос от US - Аптеката на джумаята Колко пари? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.