Jump to content
BulForum.com

Маркови слънчеви очила

ABIDE

Recommended Posts

Някакъв магазин да ми препоръчате с богата колекция? Искам да си избера някакви готини цайси, които ми отиват, и хем съм леко късоглед да си сложа стъкла и с диоптър. B)

ами в някоя оптика :) точно в началото на "малката" главна има 1 оптика вляво за нея се сещам сега ... но честно казано вземи си от оптика ... аз си взех моите миналото лято и съм супер доволен ...

Emi do hotel Bulgariq caisite sa stra6ni-az moite vinagi ottam gi vzimam.Na uli4kata kadeto e Verdi (Verdito do Gladston) ima o6te edna.Na Ruski ima edna mnogo stara s vsi4ki novi modeli.Otzad na malkata glavna po uli4kite e fra6kano s optiki.Ako si tursi6 sportni markovi gledai v Rossignol i v nqkoi drugi sportni magazini.

P.S.Vzemi si klasi4eski tip (ili pone blizuk)za da ne si bluska6 glavata posle s starovremski caisi za 4 stotaka....

fluffy, определено не търся спортни, но нещо тези типове които ми препоръчваш си нямам идея какво представляват :unsure:

Благодаря на всички, дано имам успех в търсенето :)

fluffy, определено не търся спортни, но нещо тези типове които ми препоръчваш си нямам идея какво представляват  :unsure:

Благодаря на всички, дано имам успех в търсенето  :)

Ne znae6 koi sa klasi4eski model?Klasi4eski sa vsi4ki o4ila,koito kogato gi sloji6 ne prili4a6 na muha ili UFO,obiknoveno sa 4erni,zeleni ili kafenikavi.Prosto kazvam,4e markovite sa skupi i ako si vzeme6 nqkakvi ,koito 6te sa fashion samo toq sezon e tupo.Kato si tursi6 hubavi otivai do h-l Bulgariq. ;)

Аааааааа не определено не ща да приличам на муха :D иначе съм го виждал тоя модел... искам си съвсем обикновени, но да ми отиват.

до халите има една оптика с 'очен лекар' на втория етаж. има и голям избор, ама май са солени. тествай.

Магазин "Polaroid" на Отец Паисий.

Къде по-точно е това, понеже един приятел ми препоръча тази марка и той.

Освен това сега ме стреснаха нещо: възможно ли е да се сложат същите стъкла, но с диоптър на очилата ,които си избера, в някоя качествена оптика?? Казаха ми че само хелиоматик може да се слагат, което го знам какво е и не е оферта...

• 1 year later...
Къде по-точно е това, понеже един приятел ми препоръча тази марка и той.

Освен това сега ме стреснаха нещо: възможно ли е да се сложат същите стъкла, но с диоптър на очилата ,които си избера, в някоя качествена оптика?? Казаха ми че само хелиоматик може да се слагат, което го знам какво е и не е оферта...

Отец Паисии е уличката успоредна на главната. Като тръгнеш от бингото към спирката на тунела която е първата в ляво, малко по надолу е магазина. Хубавото на повечето очила там е, че са със сменяеми стъкла, но това повишава и цената, до колкото си спомням най-евтините такива бяха около 90 лева. Успех в търсенето :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...