stefan Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Някой може ли да ми препоръча къде да се запиша на такъв курс ? Искам да е интензивен и да е максимално ефективен, не ме интересуват глезотии. Начинаещ съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Някой може ли да ми препоръча къде да се запиша на такъв курс ? Искам да е интензивен и да е максимално ефективен, не ме интересуват глезотии. Начинаещ съм <{POST_SNAPBACK}> Частни уроци най - добре, курсове съкс, ако размислиш ще изнамеря телефона на моя бивша преподавателка, гаранция ще те подготви на ниво Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted July 7, 2005 Author Share Posted July 7, 2005 Много солено идва частни, пък и при тия работи е важно да се води диалог, а това става най-добре в група Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Много солено идва частни, пък и при тия работи е важно да се води диалог, а това става най-добре в група <{POST_SNAPBACK}> Да ама от друга страна учителя ти обръща по-голямо внимание, отколкото пи курса. Понякога по-скъпото излиза по-евтино Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Иди в Sachsen-Anhalt,ходил съм на курсове там,преподавателите са добри/поне тези,при които аз бях/.Сградата им се намира се на улица Екзарх Йосиф,/отсечката между Вазов и улица Тракия Цъкни тук,те хората имали и сайт Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Доколкото знам вече е късно за курс... на 27 се държеше някъв тест , да видят на какво ниво си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.