pyroman Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Пилето пресича пътя за да накара цял форум да седи и да се чуди защо аджеба то е тръгнало, за да може после то да седи и да им гледа сеира. И започва и то да се чуди защо има толкова любопитни хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 pyroman e прав. Ми вземете питайте пилето накрая де. То уста няма ли си. Цели две си имаме във форума . Цък1, Цък2. Даже един пост още не са написали. Сигурно вече са прегазени. Някой да провери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 pyroman e прав. Ми вземете питайте пилето накрая де. То уста няма ли си. Цели две си имаме във форума . Цък1, Цък2. Даже един пост още не са написали. Сигурно вече са прегазени. Някой да провери. <{POST_SNAPBACK}> Мене що не ме спомена , тея са фалшиви пилета . Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Хаха ами гледам че и двете пилета на @Брейкнек имат по 0 поста, така че май няма да отговорят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Мене що не ме спомена , тея са фалшиви пилета . <{POST_SNAPBACK}> E, ти си голямо пиле вече. Можеш да летиш. За какво пък ти е да пресичаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 E, ти си голямо пиле вече. Можеш да летиш. За какво пък ти е да пресичаш? <{POST_SNAPBACK}> Пилето пресича пътя, защото от другата страна е чушмата, където има среща с едно същество което пилето ОБИЧА(хм... слаба дума ама на пилето му е беден речника) и заради, което пилето би пресекло всички пътища, въпреки че въпросното същество иска да направи пилето на пиле на грил и да си напълни падушката с перушината му .Абе пилешка му работа . <{POST_SNAPBACK}> Лети ти без пера и с хрупкава кожичка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Според мен - защото е пиле, а пилетата нямат много акъл и няма умисъл в действията им. Поради същата причина е можело и да не пресече улицата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 31, 2005 Author Share Posted July 31, 2005 Щом пилето е пресякло пътя - значи е имало защо. Това е адресирано към един тъжен съфорумец, чието мнение прочетох страница по-назад... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bastard Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Ne 4e sam ot nai redovnite pisateli v toia forum ama sas sigornost moga i az da poso4a niakoi horica tuka ZGAN: dobre de shto ne pi edno kafe sutrinta mi trqbvashe da postvash gluposti ? VooDooMaN: Сега ми минава една мисъл през главата... "Много тъпа тема". Deftur: Понякога и на мен ми се случват подбни филми. farrell: оле кво ще кажа на нащте за пилето,те мнооо ше се ядосат LPFC: Минава ми през главата,че това е бая спамерска тема. groover: ебати простотията и глупостта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 проф. Вучков: Благодаря Ви за тези думи. Зная, че хората ме харесват, но простото и елементарно пиле не можа да схване крупния ми мисловен замисъл, породен от колосалната ми кондиция на флегматично екстравертен нефрон, чиято дейност аз благославям, защото не е лесно да си надарен с тотална липса на мозъчна празнота. А защо флегматично? Ще попитатате, Вие, уважаеми слушатели. Защото флегматиката е разколничето на бързата ми мисъл. Още народът е казал, че трябва да се бърза бавно... Имаме зрител на телефона. -Проф. Вучков, отклонихте се от темата-защо пилето е пресякло пътя? -Изключете този господин, моля. Той не осъзнава колко е затлъстял мозъкът му. А моят е атински атлет, който скача над пет метра на овчарски скок!... Маргарита Михнева: Укрива данъци! Как няма да пресече пътя. Нали след него е Мексико! Мишо Шамара:Шото шъ му разбиъ главата! Бере бум бенг, бенг... Ку-ку бенд: Видя какво се случи с патката- И шат, шат, шат, шат, шат, шат, шат, шат, шат на патката главааааата. (забравих името на този екземпляр-май беше Милко....), а пилето просто го чу да казва:Елате пиленца при баткооооооооооооооо.... Някоя от многото чалга певици: падна от сцената, счупи си клюна в микрофона и трябваше спешно да открие лицево-клюнест хирург Talibana: да си купи мекици бутащите: Да си търси материал за бутане Гогол:Защото отново трябвало да завие надясно и да продължи да деградира. Булгаков: Защото Воланд му казал, че Анушка вече е купила олиото... Херман Хесе: Търсило степния вълк О`Хенри: За да продаде златния си часовник, за да купи на жена си подарък за разкошната й коса... Шолохов: За да се върне при Тихия Дон. juji:щото се е спънало в пътя и е искало да си му го върне. Пилето: Защото съм пиле и не мога да летя, бе. Последно: Защото умряло от скукааааааааааааааааааааааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Булгаков: Защото Воланд му казал, че Анушка вече е купила олиото... <{POST_SNAPBACK}> ... и че една комсомолка ще му отсече главата! Евала!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 9, 2005 Author Share Posted August 9, 2005 Булгаков: Това всъщност е нормален човек, но са го намазали с мехлема ;] Аркадий и Борис Стругацки: Защото Пилето е прогресор! Айзък Азимов: Пилето е киборг и следва втория закон! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Скорпионе, според мен, пилето е по-скоро Странник, от колкото прогресор.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 9, 2005 Author Share Posted August 9, 2005 Да бе... още малко люден ще го изкараш т'ва пиле. Прогресор е! А може би пилето се връща от пикник край пътя Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Массаракш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Линкин Парк: Crawling in the street... Юлиал Вучков: Докъде стигнахме, щом вече сериозните хора, наследниците ни, почнаха да се занимават с... момент, имаме зрител на телефона... вие сте простак, благодаря ви... та за какво говорих? Гандалф: You cannot pass! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Megadeth: Щото е започнал Countdown To Extinction за пилешката раса, кокошката станала Angry Again и си казала "абе аз Prince Of Darkness ли съм или кво?" И понеже била чула, че от другата страна на пътя бил Hangar 18 тръгнала натам, обаче......кръв, перушина, пилешки бутчета.....блъснала я 40 тонен самосвал движещ се с 130км/ч Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Отива до пощата да пусне едно писъмце на любимата си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Running Wild- Under Red Lights Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Олелеееее-абе оставете си го да си присича на спокойствие-то си знае защо го прави...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Щото е едно тъпо пиле и въобще не схваща кво се случва.Алелуя.Амин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nordik Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Пиленца,... мнооо ясно, че пилето пресича щоту свети зелено майна Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Бърза да се включи в клуб "Самотно Сърце" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 18, 2005 Author Share Posted August 18, 2005 ...едно пиле, козина по човката, така пресичало, пресичало докъто не го праснало по главата и вече не пресича... който е чел - ще се сети ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Защото няма връщане назад. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.