Blitz^^ Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 The`ScorpioN:Защото е видяло една прекрасна звезда и тръгнало да я гони , колко патриотично нали Grimjaur?А не кат' твойте циганчета afx: Както знаете всички пилето се почувствало самотно и видяло сбирщината на клуб "самотно сърце" (извинявайте че лого-то на клуба не бачка , от чужд сайт е и може би евроком имат проблем) от другата страна на платното и решила да намери своята половинка Lord_Gudo: бат' тъпото пиле , майна!Аз ако бях на негово място направо въф фурната щях да се забия (или може би за т'ва е пресякло ) Veseo:За съжеление кракната версия на "пилето пресича улицата: все още няма, но когато се появи веднага ще я ъплоадна . Jane_Doe: И така храбрата българка с неистови усилия измъкнала кола ....офф абе аз за какво говорих ??Да живее батко ви Христу Blitz_krieg_1941 Абе , т'ва съ пълни глупости....пресякло щото търсило надежда пууууу отишло е да си сложи 1000000 GB харддиск и да си поднови видеокартата....а може да е видяло Хитлер и да е посикало афтограф snatch офф ти ся к'во ,за забавен ли се мислиш? Ае порастни малоко , пубер пъпчасъл <{POST_SNAPBACK}> Червеното е верно ( особено първото ). Синьото не е. Може да го е казал на теб но със сигурност не го е казал на мен. НЕ СИ СЪЧИНЯВАЙ. jimmy от south park ( епизодите ): За да прави секс със гълъба отсреща. N_igma: Абе писах в топика за RC колички и не схванах въпроса. Jane_Doe: Za da se nau4i da ne pi6e na 6liokavica. Lord_Gudo: абе да ти кажа честно намирам някой пилета за възбуждащи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Страхотна тема!Не спирам да се смеяНека и аз да се включа,пък както казва една позната,"нищо лично,ама..." GeorgiK - Пилето просто беше отвратено от разпуснатото държание и перверзия,управляващи от тази страна на пътя... <{POST_SNAPBACK}> Разгеле и мене да ме спомене някой с нещо хубаво... А и с нещо наистина, което съм... Точно попадение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 А,сетих се за още един възможен отговор от моя страна RiMy_SuN - На пилето му беше омръзнало да се крие от нахалните папараци,опитващи се да го "щракнат" във всеки един момент...и реши да потърси спокойствие Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi_boq Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Видяло е друго пиле, което има тлъст червей в човката си, и е решило да му го вземе Edit: The` ScorpioN: Нека поговорим за вродените нагласи у пилетата към завистта и дали те на са причината да пресекат пътя на своя морал, търсейки по-лесен начин за живот... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Джорж Буш: Това е пиле-терорист и ние на всяка цена ще спрем неговия поход. Tne `SropioN: Пилето се е уплашило от смеховката ми и за това е тръгнало да бяга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 jozo: на пилето му беше писнало да решава задачи по цял ден и да копае на нивата и за това реши да предприеме голяма стъпка в живота си за да не остане недоебано цял живот като мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 ZGAN:пилета ,милета...кво сте се разспамили,мислех ви ве4е за големи хора,ама явно не съм познал! на печелевшите 4естито topic closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 ZGAN:пилета ,милета...кво сте се разспамили,мислех ви ве4е за големи хора,ама явно не съм познал!на печелевшите 4естито topic closed <{POST_SNAPBACK}> само една редакция ако може да внеса: ZGAN: pileta,mileta...kvo ste se razspamili, misleh vi ve4e za golemi hora, ama qvno ne sam poznal! Na pe4eliv6ite 4estito Topic Closed Предполагам че така е по достоверно Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 супер сте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lyv4o Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Lyv4o: Пилето може и да не бъде поразено от гръм докато пресича ако се изключи от кабелопреносната и ел. мрежата Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 @Blitz_krieg_1941 че къде пише че ти е го е казвал ??Света не се върти около теб Otli4nik:оооооо и к'во Bate_pesho: т'ва съ пълни измислици , как може да ги говорите...аз обичам реални неща !! RIP:За съжеление кратко , но много хубаво филмче в което главна роля играе Пилето (и трявба да ви кажа че е жестоко).Става въпрос за това как пилето пресича пътя и... айде няма да издавам С нетърпения очаквам втората част ! L1verus:Абе к'во пиле те гони ве ? Ти гледал ли си футбол ? Salida:АМи пилето е луд фен на Реал Мадрид ,видяло фен на барса и решило да го изкърти. Lyv4o:Поради грамотевична буря се наложи да си изключи модема и ПС-то и да не се изкушава да ги изключи , пресече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Боно: Това пиле има нужда от нашата помощ и трябва да се действа преди да е станало късно. Сашо Диков: Ето нека видим тази спорна ситуация на повторението, дали Пилето наистина е в засада. Ф. М. Достоевски: Пресичайки пътя, пилето внезапно прималя и получи епилептичен припадък. Боби Турбото: Защото иска да го смачкам с моето Ауди А6, проблем? Имам 6000 марки, проблем? Спортния коментатор: - Този иначе толкова симпатичен бройлер... - Господ е Пиле! - Пилето, в жълто на вашите екрани, преодолява дистанцията с феноменална скорост. И ето, да, да това е нов олимпийски рекорд! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 8, 2005 Author Share Posted July 8, 2005 Разглобил съм се от смях! НЕЕЕЕЕЕЕ, не сте хора, благодаря ви на всички за страничния поглед над писанията ми - 99% от бъзиците, поне по мой адрес са верни, много на място - разглобил съм се! Добавено: За първи път гледам в 'Тя и Той' да има повече хора от 'Others', и половината тук... Т'ва разбива тиража... b0r3d: - ::не отговаря на въпроса защо пилето е пресякло, но за сметка на това коментира последния писал:: Net_Fighter: - Искало е да види прекрасното ми дете! farrell: - На отсрещтната страна на пътя е имало двулитрова PVC бутилка бира. XpucTyyy: - Аз съм всъщност пилето и моите действия - тоест пресичането на този метафоричен път са една много тънка провокация, на която всички вие до един се вързахте. Доказахте колко сте тъпи и ограничени и вдъхновен от интелектуалните ви постижения отивам да се изакам. w00x: - Христино, доказваш за пореден път колко си тъпа, проста и безмозъчна, да ти го начукам! Prostaka: - Христууу - ти си смотан комплексар! sMARTbomber: - Христууу много си тъп и ограничен XpucTyyy: //след като всички във форума са се изредили да го псуват, затапва грубо всеки от тях поименно// Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Малък ЕДИТ:Сашо Диков: ъъъъъъъъъъъъ Ето нека видим тази ъъъъъъъъъъъъъъъ спорна ъъъъъъъъъъъъъъъъ ситуация на повторението, ъъъъъъъъъъъъъъъъ дали Пилето наистина е в ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ засада. <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 8, 2005 Author Share Posted July 8, 2005 Джордж Буш: - Пилето е терорист, то е пресякло пътя за да извърши акт на тероризъм, за това ще бъде бомбардирано, а курника му ще бъде окупиран. Няма да спрем да се борим с тероризма по света! Петър Стоянов: - Пилето Е! Азис: Как го боли... пиле прости! Какво ти направих защо ме остави... (тоест пилето е пресякло пътя, за да остави Азис) Мара: (към пилето) Направи го, направи го Харесва ми така! Пресечи го, пресечи го, харесва ми така! Кондьо: Коко, коко, коко.... Христо Стоичков: Който пресича - печели! Който не пресича - не печели! ... Мамата, мамата, мамата на пилето Любослав Пенев: - Който не харесва пилето - да духа супата Новото Време: - Пиле, нямаш повече време за губене, пресечи пътя, гласувай с бюлетина номер.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 jozo- Пилето е пресекло пътя щото бати джозо чака от другата страна да го сготви с ориз Lord_Gudo - пилето е пресякло пътя че от другата страна много му е смърдяло от т му Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Джсто оригинални отговори, но ми прави впечатление, че много започнахте да се отклонявате от смисъла на въпроса, а именно ЗАЩО пилето пресича Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 RiMy_SuN - пилето е много любопитно и е решило да пресече пътя да види дали там случайно няма нещо интересно (по възможност една кола да пийне) Едит:RiMy_SuN - от другата стране е имало цаца която е много аромтна и пилето просто не е издържало на изкошението да иде при рибката Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 uncivilized : пилето е пресякло пътя защото никой не го е приемал за нормално и то е решило да не се "стяга" , а да мине от другата страна ... същевремено се е питало какво е да си нормален danio : зада гледа The OC Raging Fire : защото вече е на 14 години и е време да си намери работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 breakneck:- Вече има тема за пилето - <link>. <{POST_SNAPBACK}> За съжаление след проверка се установи, че такава тема до сега няма и не е имало. Убедил съм се че само ти ги измисляш такива оригинални. Айде и аз да се разпиша: tankis: Mии... незнам. Айде кажи ми де. bOr3d: Понеже това е неговата цел в живота. А целта оправдава средствата. The 'ScorpioN: Приело го е го за собствена територия, която охранява. Хората масово не познават психиката на пилето. Най-лошото е, когато такъв човек стане стопанин на пиле и продължи да отказва да го разбере. Мен пилетата винаги са ме обичали. Когато видя пиле да пресича улицата, винаги му помагам да не го блъсне кола. Като ги видя и първо се приближавам до него, при което аз клякам и почвам да му говоря мило, и не се страхувам, защото то не може да ме уплаши - аз знам, че то се страхува от мен повече, отколкото аз от него. И когато то види, че зная това - е безсилно пред мен. А особено, когато му заговоря мило и приятелски - много често реакцията е, че пристига при мен, навира се да го глезя и ми облизва ръцете Волен Сидеров: До кога ще гледаме пилетата да пресичат пътя най-безотговорно и ще си траем. Време е да се опълчим. (при което вдига ръка на пред и всички заедно викат: "Атака, Атака, Атака") emo_one: От постовете ти до тук расбирам че акала е ти колкото на едно лапе. С този пост покавш колко всъшност си копентентен. То и аватара ти го докасва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 fluffy : " Ako някой има да ми каже нещо за пилето, да го направи на ПМ" Grimjaur : " Да внимава какво си пожелава пиленцето,както винаги съм казвал!" LifeFeel : " Яд ме е, че в тоя град само 170 истински пилета са купили билети за концерта на Пилен Плюс " breakneck : "Те истинските пилета ходят в Мамбата, не в Мармалад" Jane Doe : " A nie po-malkite pileta da si malchim, taka li,a????" Бат' Бойко : "Пилето никога не е смятало да става депутат. То служи на Цар Пилю, но все пак ще разследваме и други версии...." Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 breakneck : "Те истинските пилета ходят в Мамбата, не в Мармалад" <{POST_SNAPBACK}> Не е верно. Истинските пилета ходят в Карамели. Или Тони 2000. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 sincity : Пилето се опитва да избяга,понеже го обидих с една от моите шеги!Сега ще му пусна един поздрав, и ще се върне при нас! sincity Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 intense: Абе,хора,вие които имате пилета, изчиствате ли след като си свършат работата от другата страна на пътя?а? В повечето страни това е мнгоо строго наказавано....ако не се почисти.....ама в Бг...сигурно малко хора го правят,ако го правят? Я кажете..... :confused Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 intense: пилето е пресякло пътя защото на другия тротоар се намира организацията за защита на женските пилета от петли с лоши намерения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.