Aquila Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Rafaello: Това не е никакво пиле пресичащо път, това е пета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 cheese към пилето: По-добре половин пресечен път, отколкото цял непресечен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Незнам, ама това пиле стана доста спамерско и ако средностатистическите ми пилешки изчисления са достоверни след месец тази тема ще бъде от порядъка на 100 листа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Или ще мине Голямото пиле и ще я затвори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Или ще мине Голямото пиле и ще я затвори. <{POST_SNAPBACK}> E тук големите пилета не се подвизават, има криворазбрана пилешка свобода на словото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Пилето стои до пътя с табела в ръка "Дайте ми два лева, за да стигна до КАТ и да си взема книжката". Баси пилето. Да имаш 100лв под крилото и да нямаш пари за такси! <{POST_SNAPBACK}> Въпросното пиле пресича пътя, защото една котка му е отмъкнала от другата страна 2 скумрии, 1 пъстърва, няколко кюфтета и наденички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 E тук големите пилета не се подвизават, има криворазбрана пилешка свобода на словото <{POST_SNAPBACK}> Виж темата за клуб "Идиот" Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Виж темата за клуб "Идиот" <{POST_SNAPBACK}> Това са извънредни пилешки фактори на външната среда, но като цяло рядкост Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Тази ми е преподавала Беше невероятен купон! И тъй като аз и създавах най-много проблеми мога да кажа че е много хипнотизиращо като те погледне директно Веднъж един съученик се бъзикаше с мен, и вика.. извади си ръцете изпод чина (все едно че съм мастурбирал) и тя някаква се обръща към мен: Даниеле, вади ръцете - това е училище!!! А аз нищо не правих (даже).. Друг случай (това вече към края на годината) седя нали до този същия тип и съвсем тихичко му прошепвам: "тая ся пак ще ни изпитва, да еба мама му да еба...) при което се оказа че Кошерова има изключителен слух и както си пишеше на дъската рязко се обърна и ме погледна с "онзи" поглед.. и ме изгони... да еба мама му Всъщност мисля че е Кошерова а не Кошарова, тъй като самата тя още в началото написа на дъската: Hello I'm miss. Beehive. мис щото май е стара мома ама е готина.. <{POST_SNAPBACK}> SAJELQVAM 4E NE SAM PO TEMATA ko6arova e nakakva super luda daskalka edin ot na6iq klas i vika : "6te doide ba6ta mi i ... kfo nai-mnogo da ti prasne mucunata" unaq ni6to ne kaza a kolkoto do sluha ... tq e gluha kat ... dinq nemoi te 4ue daje da vika6 ... ama gorkata ima golqmo samu4ustvie ti koi klas si v tet-a? mai izleznah ot temata i to mnogo mnogo sajelqvam ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 SAJELQVAM 4E NE SAM PO TEMATA Решението е PM!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Усещам че с пилето сме от една порода и той е онанист като мен и обича да жулва бастунеца ... та пилето иска да пресече асфалта за да отиде да събере матриал ама пътя е страшен и опасен така че пишлето му се свива та даже влиза на вътре и става кокошка и за това се връщаме на на предишната исотория за кокошката в мензис. Друг вариант: Пилето е Метъл Расист и вижда от другата страна да се разхождат черни пилета и заради това иска да пресече че да им накърти канчето, избие зъбите и да ги направи на сапун... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Кви са тея пилета ве??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Аз: Пилето е на "Пилешко неподчинение" и иска да спре камьоните с боклук към сметището Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 farell: Седим си ведъж с моя в колата ( тя беше от другата страна на улицата, точно до кофтите, където моя съсед пилето обикновенно изхърляше боклука от кокошкарника ) и аз се натискам ли натискам и тъкмо тръгвам да му го вадя и пилето ( преди това пресекло улицата, за да изхвърли боклука ) ми се включва "ЕЕЕй кво прайте уе",при което от зор си ударих главата в тавана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 цял живот се учим да пресичаме, а накрая ни блъска Икар(ус) - дълъг и червен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Вено: Check this out, пиле!!! хм... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 9, 2005 Author Share Posted July 9, 2005 Жоро, май не са много тия дето ще разберат лафа Black Metal трактовка: Пилето е сатанист и отива да принесе току-що снесеното си яйце на сатаната. Power Metal трактовка: Пилето отива да се бие със армиите на света, защото пилетата са кралете на метъла! Thrash Metal трактовка: Пилето отива да се сбие със всяко попаднало му от другата страна на пътя, понеже е потрошило от бой всичко от тази страна. Rage Against the Machine: Пилето е комунист и отива да воюва със империалистите от западната страна на пътя! Punk трактовка: За да се надруса Offspring: Because it is a pretty fly for a white chicken! Gothic Metal: От другата страна на пътя е прекрасната принцеса, в затвора на злия змей и пилето отива да я спаси! KoЯn: Защото пилето е faget! Limp Bizkit: Keep rollin' rollin', chicken! to be continued... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Heavy Metal трактовка: пилето отива да се намлати с бира и да си купи нови жици за китарата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Според мен пък пилето е пресекло пътя, за да мое всички тези "мислители" (начело с тоя боклук Маркс) да се плюнчат и до днес защо аджеба пилката е минала.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Pileto ima kompleksi ,che e jylto ,debelo ,che krachencata mu sa 5 sm i kato vyrvi si nastypva trytlestata opashka, che ne moje da leti ,che ne moje da vi kaje kolko mu e mychno ,che samo mu se prismivate i kolko ste bezchuvstveni..s tova iska da pokaje vid protest kym nishtojnoto si syshtestvuvane, kym tova ,che e samo i che iska da byde zabelqzano i oceneno ,iska da pokaje moralnite si principi...predstavete si kolko kostva na edno pile da prekosi pytq izpylnen s opasnosti /demek karashti prevozni sredstva hora,koito predi tova sa bili u Grimjaur:))//otgovora e qsen..Pileto tyrsi vyzmezdie za tova che jivota go e napravilo malko i groznichko..i tyi kato ne e pate, ne se nadqva da se prevyrne v krasiv i bql lebed ot drugata strana,..Pileto dori ne tyrsi razbirane, to prosto iska da se osvododi ot cqltoto tova naprejenie u dolnata chast na opashkata si.. iska da se izaka .. .. egati stana mi mychno za Pileto Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Май най-важния въпрос е чие кодово название е "Пилето" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Dreamer: "Sedia i si mislia, mislia i si sedia i ... zapochvam da se chudia...zashto li pileto e presqklo vsyshnost " Boro: Tova pile mai sum go e*al.... sled 1den. "Opa...ne e to" Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Май най-важния въпрос е чие кодово название е "Пилето" <{POST_SNAPBACK}> Михаел Шумахер Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Me : било му е тъжно и е отишло на разходка....току-виж срещнало някое друго пиленце да си поприказват и да му мине Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.